Trojan Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Jj, zavíráků už mám nějak moc :-) <br /><br />Přes Tapatalk<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PNS Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Tohle by tě mohlo zaujmout, i velikost čepele podobná 4'' Gerber Freeman Guidehttp://www.noze-nuz.com/gerber/G0588.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 Trojan: http://www.noze-nuz.com/ka-bar/BKR14.php http://www.noze-nuz.com/ka-bar/BKR11.php http://www.mujnuz.cz/noze/noze-s-pevnou-cepeli/boker-plus-fitz-neckknife/ http://www.mujnuz.cz/noze/noze-s-pevnou-cepeli/boker-tom-krein-bowie-/ http://www.mujnuz.cz/noze/noze-s-pevnou-cepeli/boker-rambler-fixed-blade-from-r--lhotak/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 7. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna 2013 (upraveno) Za tu cenu bych si asi objednal u někoho čepelku a dodělal si to doma.Nebo něco z druhý ruky. edit: na knife.cz je funkční a zavedená inzerceCena je dost závislá na materiálu.Napadá mě výrobce geinn-TTD, prezentuje se na knife.czOutdoor kudly v jeho podání tady:http://www.timetodie.cz/noze-pro-out-door/ Upraveno 7. srpna 2013 uživatelem horal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 8. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. srpna 2013 Všem děkuji klucí. BK11 a klony jsem zvažoval, nelíbí se mi ale ten výbrus (zato se mi líbí 1095 ocel).Boker se mi líbí jen ten děrovanej, je moc malej a navíc 440ka, kterou nechci. Ten Schrade se mi dnes už líbí méně, včera jsem ho byl ale schopen objednat (kdybych neměl 2 nové nože na cestě)... Zkusím napsat Geinovi, kolik by stál cca můj výmysl, rád bych si ho finišoval doma (ručky).... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Tak nějak jsem se zabouchnul do tohodle nožíku a asi ho musím mít...vím, že asi nikdy nebudu vyřezávat okno u auta nebo přeřezávat pásy, ale ten pocit, že bych mohl, kdybych chtěl... občas mě napadá, že bych vzal místo toho vojenskou nebo bundeswehr verzi, protože nemá tu reflexní barvu... Přemýšlím ještě i o Wengeru, ale Victorinox je pro mě ta největší klasika všech klasik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Já jsem nosil Atlas 111 asi 4 roky a udělal s ním neskutečné práce, už bych ale víceželízkáč do kapsy na denní nošení nechtěl, zatím mi chyběly jen párkrát kleště.A Tobě bych taky doporučil nějakou racionálnější volbu - místo pilky na sklo pilku na dřevo (stejně s tou na sklo nikdo nic moc neřeže, prý je mnohem rychlejší vyřezat těsnění kolem skla) a místo toho ostří na textil třeba kleště nebo nůžky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kazaam Odesláno 11. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. srpna 2013 Já jsem nosil Atlas 111 asi 4 roky a udělal s ním neskutečné práce, už bych ale víceželízkáč do kapsy na denní nošení nechtěl, zatím mi chyběly jen párkrát kleště.A Tobě bych taky doporučil nějakou racionálnější volbu - místo pilky na sklo pilku na dřevo (stejně s tou na sklo nikdo nic moc neřeže, prý je mnohem rychlejší vyřezat těsnění kolem skla) a místo toho ostří na textil třeba kleště nebo nůžky už mě to pomalu opouští a koupím tento asi ... Jinak já teďka nosím v brašně tool kleště a v kapse vystřelovák Lightning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 31. srpna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. srpna 2013 Tak snad dopadne Fallkniven F1 Máte někdo zkušenosti, abych se víc těšil? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Moja skromna zbierka Spajderok.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Tak snad dopadne Fallkniven F1 Máte někdo zkušenosti, abych se víc těšil?Ja mam doma z laminovanej VG10.. Je to super kudlik - mala, ale neskutocne "tankoidna" Ten konvex je super (z vyroby holil), potom staci obtahovat na remeni.. Sice si na nho treba trosku zvyknut (pred tym som s konvexom nemal ziadny noz), a je pravda, ze je trosku hruba cepel na tak maly noz, ale je tu super.. Urcite sa mas na co tesit, aj ked tak pozeram kedy si to pisal, tak uz ho asi mas doma ci?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Juraj11 Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Moja skromna zbierka Spajderok..Pěkná sbírka Mých pár mazlíků Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 20. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. září 2013 Pekne, pekne, hlavne to ZT0200 poladene od Raisera.. Toto su len Spyderca, este su doma dve RAT-1, Buck Vantage pro, ZT 0550, Vinoxy Spartan a RescueTool, Opinel No.9, a dva pevne Fallkniven F1 a Police BackUp od FranaD.. Nabuduce hodim spolocnu foto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Tak snad dopadne Fallkniven F1 Máte někdo zkušenosti, abych se víc těšil? Ja mam doma z laminovanej VG10.. Je to super kudlik - mala, ale neskutocne "tankoidna" Ten konvex je super (z vyroby holil), potom staci obtahovat na remeni.. Sice si na nho treba trosku zvyknut (pred tym som s konvexom nemal ziadny noz), a je pravda, ze je trosku hruba cepel na tak maly noz, ale je tu super.. Urcite sa mas na co tesit, aj ked tak pozeram kedy si to pisal, tak uz ho asi mas doma ci?? Jojo, už je doma :-) přišel s fazetou, předělal jsem na konvex a následně zpět na fazetu. Neumím to brousit a nedokážu si představit broušení v polních podmínkách, takhle vytáhnu dc3 a nůž hned zase holí :-) Moc pěkný nožík, jen pouzdro mě štve, chce to nějaký horizontální kydex :-) Jsem nožově prázdný, vubec si nejsem jistý, kam dál... ZT?? Z tydlifonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 Pozri sa na lionsteel. U mna momentalne vedu. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 (upraveno) Jsem nožově prázdný, vubec si nejsem jistý, kam dál... ZT?? záleží co tě láká.... zda jdeš po technologii, materiálech, sbírka/EDC... možností je dost... a je to o pěnězích... u každé firmy najdeš kousky s cenou 5 tisíc+.... zt, lionsteel je dobrá volba... titan, monoblok... samo to můžeš všechno přeskočit a Sebenza nebo nožíř... Upraveno 21. září 2013 uživatelem Lion Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 21. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. září 2013 U sebenzy je to spíš kult než co jiného... Já zrovna teď nemám styl zavíráků, který by mě výrazně oslovil... Na kousky za 5k+ zatim nekoukám, přeskočil bych "vyšší střední třídu" kolem 3k... A všechno má vývoj, když člověk začne na Rolexech, těžko ho něco osloví a dříve či později bude odsouzen k nudě :-P Z tydlifonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Tak já s dovolením představím svůj nejnovější přírůstek od jednoho z našich nožířů Petra Hofmana. Prvotřídní zpracování, úpravy na přání, jsem z něj pořád nadšený. Fotky zatím od autora. Díky Petře! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Bomba. Řekneš nám parametry? :-) Z tydlifonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adam99 Odesláno 22. září 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. září 2013 Ocel elmax, delka cepele 9 cm, rukojet 11 cm, pojistka je Petruv vynalez (Mimochodem videli jste nekdo v Pribrami ten zavirak se skrytou pojistkou? Bomba!). Ideal mestske edc, padne skvele do rifli i do saka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se