shotik Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Ja do prace na takový ty běžný kartony a lepenky objednal Kershaw Shuffle. Krásnej malinkej nožík za pár korun Teď mám Benchmade mini griptilian a zaciná me nudit svýma moc lowcost střenkama, ale nechce se mi vydat 2000 za jiné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Pfff, jaká váha ? Já sebou každej druhej den nosím ZT0300 Aspoň vím, je ji mám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 necelych 80g ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Hasňa Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 Koukám na Die Another Day a Halle Berry krájí fík pěkným nožíkem: Die Another Day (2002) The knife which Jinx uses to cut the fruit while in bed with James is the SPEEDLOCK II, model no. 110106, manufactured by Boker Germany. http://www.imdb.com/title/tt0246460/trivia?item=tr0748150 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 9. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. prosince 2014 (upraveno) Tak po všech možných nožových eskapádách musím říct, že Spyderco Military je jeden z nejuniverzálnějších nožů. S30v se dobře brousí Výdrž ostří - no je to s30v takže žádný zázrak ale jde to Lehký nůž. Po přestavbě na standoffy místo spaceru i spolehlivý. (po rozborce jde i složit) Relativně dlouhá čepel. Výborná řezivost (tedy po zvýšení fazety).Solidní chod (to ale dalo dost práce, původně byl hrozný) Pevný zámek Komfortní držení (tohle není zdaleka samozřejmé - to co se zprvu může zdát jako pohodlné může při těžkém řezání dost překvapit - např ZT 0200 byl absolutně nepoužitelný) Lehké čištění Pro mě tedy edc favorit. Navíc se o něj člověk nemusí bát (furt ho ztrácím). Upraveno 9. prosince 2014 uživatelem Trojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Ja mel rad prvni verzi Palamilitary - compression lock mi vylozene sedl. Ale nova vetsi verze Paramilitary me nechytla za srdce a Military jsem mel doma par dni a je na me uz moc veliky jako obycejne EDC. O vikendu jsem taky trochu rekapituloval (premyslel o co si rict jeziskovi ) a asi nejlepsi EDC jake jsem mel je Spyderco Caly 3.5. Lituju ze jsem ho prodal. Ted nosim nejvic Bechmade Sequel 710, spickovej nuz, ale trochu malej. Minuly tyden jsem se docetl ze Caly 3.5 je vyrazeny z vyroby, coz mi moc nejde do hlavy. Podle me jeden z nejlepsich EDC od Spyderco, ale asi se moc neprodaval (vysoka cena i za VG10 s obycejnymi strenkami, bez podlozek) a taky byly priznane nejaky problemy s vyrobou/vyrobcem (kvalita byl problem i u meho kousku - plny bordelu, sel spatne zavirat i otevirat - ale po vycisteni a slozeni, trochu laborovani s dotazenim cepu a pak zakapnout loctite a bylo to na jednicku). Budu ho muset asi poridit jeste jednou a uz si ho nechat...idealne kdyby jeste jednou udelali sprint run se super blue...to bych opravdu chtel..obcas je na eBay ale za sileny ceny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) Ach jaj, pri tychto rekapitulaciach mi asi najviac chyba Spy Sage 2 (framelock).. Super velkost, vysoky plochy vybrus, S30V, skvely klip, no proste zase o nom uvazujem.. Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Já už bych ten čistý titan asi nechtěl...je to dost těžké...Navíc mi vždycky když se dívám na Kizer nebo ZT (doufám že sem nedorazí Eloga aby mi sdělil, že jsem odvážný psát tyhle dvě vedle sebe) tak mi přijdou zbytečně tlustý... nabobtnaný do všech rozměrů bez toho, aby to výkonem nějak ospravedlnily... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) Tohle jste nekdo nezkousel? Doug vypada jako nekdo, kdo by tomu celkem mohl rozumet, ale nikde jsem jeste nenasel zadne review. http://www.theultimateknife.com/fox-dart-knife-trainer-tanto-karambit-g10-emerson-wave-size-m-xl Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem Maxmillian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 To bych musel bejt teda fest v koncích abych na někoho vytáhl nůž... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Pokud bych chtel na nekoho tahat nuz, vezmu si radsi pistoli, ale ten nuz vypada pomerne pouzitelny jako univerzalni EDC prave tim, ze to neni klasicky karambit a timpadem idealni na otevirani krabic, obalek a pripravu svaciny, ci proste v nejhorsim pripade na obranu, pri ktere se da pouzit efektivne i zavreny. Cena take neni nijak desiva. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Jó tak 250$ za N690 s teflon coating a G10, to je fér cena :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Nevim, jestli ma smysl to komentovat, ale nuz samotny, bez toho trainer noze stoji $129.95... Porad je to moc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 (upraveno) Nie je to vela.. Begg tiez robi z N690 a ceny su dost vyssie.. Upraveno 10. prosince 2014 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Trojan Odesláno 10. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. prosince 2014 Nevim, jestli ma smysl to komentovat, ale nuz samotny, bez toho trainer noze stoji $129.95... Porad je to moc?Pardón, že je to s trainerem jsem si nevšiml. Pro mě je to asi 5x víc než jsem za nůž z N690 ochoten dát ale to je značně zaujaté.Rozhodně mi ten nůž nepřijde ani hezkej, ani praktickej. A jako non-lethal můžeš použít jakýkoli zavřený nůž. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tak už je doma ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Vyborny noz. Bol to moj prvy noz ktory to vsetko nastartoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Pánové, kde nakupujete nářadíčko pro nože? Kupříkladu T8 - T9 torx klíč a podobně.. ideálně v Praze. Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Pánové, kde nakupujete nářadíčko pro nože? Kupříkladu T8 - T9 torx klíč a podobně.. ideálně v Praze.já koupil tohle na ebayi, za 63,-Kčfunguje bez problémů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rifik Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Já torxy kupoval v hornbachu, ale asi to bude dražší než někde v železářství.. kupoval jsem T6 a stál mě myslím kolem 60 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se