Wanderer Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Pánové, chystám se objednat tuhle sadu. Jaký na ni máte názor? Nerad bych koupil něco nefunkčního...http://www.noze-nuz.com/lansky/lkclxt.php
Markynin Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 (upraveno) Trochu jsem se také začal zajímat o nože a pro začátek jsem zkusil klasiku:http://www.direct-online.cz/nuz-mora-classic-no-2 a ještě můžete uhodnout co je to za hodinky Upraveno 19. února 2016 uživatelem Markynin
blam Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Pánové, chystám se objednat tuhle sadu. Jaký na ni máte názor? Nerad bych koupil něco nefunkčního...http://www.noze-nuz.com/lansky/lkclxt.php Honzo problém těchto sad je klema. Kolikrát nedokáže nůž pevně upevnit a ten se při broušení hýbe. Já to potunil takto. Mám DMT sadu s diamant brouskama a klemu od Vojty Mydlinky z knifu. Vše takto funguje báječně. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Trochu jsem se také začal zajímat o nože a pro začátek jsem zkusil klasiku:http://www.direct-online.cz/nuz-mora-classic-no-2 a ještě můžete uhodnout co je to za hodinky Milan Matějka a jeho Seiko SKXA35. Jinak Mora je plně dostatečná.
elloco Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Pánové, chystám se objednat tuhle sadu. Jaký na ni máte názor? Nerad bych koupil něco nefunkčního...http://www.noze-nuz.com/lansky/lkclxt.phpPoužívám po dlouhá léta bez výhrad...
ondras69 Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Zjistil jsem,že taky potřebuji nějaký nůž :-) . Tak jsem dnes objednal Buck Vantage Pro. Doufám,že to byla dobrá volba :-)
Frantik Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Nejlepsi. Mam ho uz potřetí a uz u me zůstane :-)
blam Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 (upraveno) SKXA asi ne Aha,tak chybka. Milan se taky podeli o vse. :-D Jinak Buck Vantage Pro je vyborna volba. Mam jeste ten prvni a nemuzu si ho vynachvalit. Pripadne noze od Realsteel jsou posledni dobou IN. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. února 2016 uživatelem blam
jungle Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Blame, kolik za tu klemu Mydlinka chce penez? Dik
rodrigez Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Taky mám Buck Vantage Pro několik let a spokojenost. Neměnil bych.
ondras69 Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Tak díky pánové, asi jsem fakt vybral dobře :-)
Zlý Jabko Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 Asi jsem kr!ten, ale nedari se mi zaboha nabrousit pomoci Lanskyho brouskosady my Spyderco Brad Southard. Budto jsem retard anrbo je ta ocel brual tvrda, procez bych rad pozadal o tip na dobryho brusice.
guzmic Odesláno 19. února 2016 Nahlásit Odesláno 19. února 2016 První, pořádný ručně dělaný nůž je doma. :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kilosunky Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Asi jsem kr!ten, ale nedari se mi zaboha nabrousit pomoci Lanskyho brouskosady my Spyderco Brad Southard. Budto jsem retard anrbo je ta ocel brual tvrda, procez bych rad pozadal o tip na dobryho brusice.Ahoj, neviem aku mas sadu, no ja som Southarda brusil na Lanskyho diamantoch a bolo to uplne v pohode.. Keby boli najhorsie a nevies co s tym, kludne mi ho posli a ja ti ho nabrusim. Upraveno 20. února 2016 uživatelem kilosunky
Zlý Jabko Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Ahoj, neviem aku mas sadu, no ja som Southarda brusil na Lanskyho diamantoch a bolo to uplne v pohode.. Keby boli najhorsie a nevies co s tym, kludne mi ho posli a ja ti ho nabrusim.Díky za nabídku, já to šmrdlám Arkansasem a divím se, že to skoro nejde. Koupím si ten diamant a dám vědět
ewolucionar Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Mam ho už 5 rokov Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Frantik Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 Ten Mikov je krasnej, skoda ze zamrzli v devadesatkach. Žádné nové tvary čepele, noze hrozne tlustý, absence klipu, chybi různé velikosti......Dalo by se s tim pracovat. Cobra je toho důkazem :-)
blam Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Blame, kolik za tu klemu Mydlinka chce penez? DikJe to 1600 Kc vcetne posty. Pripadne predam kontakt. Jinak treba toto je paradni novy Mikov. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2016 uživatelem blam
mydlinkaTM Odesláno 20. února 2016 Nahlásit Odesláno 20. února 2016 (upraveno) Zdravím pánové, i když jsem na tomto fóru již nějaký ten "pátek" registrován, až Michal (Blam) mě informoval o tomhle nožovém vlákně Proto si zde dovolím vložit info o mých custom klemách pro brusný systém Lansky. V krátkosti: klema je to bytelná, komplet z nerezu, díky použitému materiálu každého brusiče jistě přežije a abych sem zbytečně nekopíroval text dám sem odkaz na vlákno Knife.cz. Do této chvíle jich bylo vyrobeno přes 50ks a ještě jsem nezaznamenal žádnou reklamaci ani nespokojeného majitele Momentálně na Knife.cz dávám dohromady další objednávku, tudíž budou klemy k odebrání za cca 3-4 týdny. Pokud bude mít někdo zájem, pošlete mi zprávu, nejraději na email: vojtech(zavináč)email.cz p.s. Spyderco Southard brousím na keramice naprosto v pohodě (druhá fotka - nevím proč se mi přeházeli?) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. února 2016 uživatelem mydlinkaTM
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se