mydlinkaTM Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ten se ti povedl, pěkná práce Já když už se chystám, že bych taky pokračoval směrem k čepeli, tak mi do toho vlezou nějaké střenky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Tak slíbený Vinox vytuneny Od Vojty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 (upraveno) Aj ja mám od Vojta Vinox, ale v titáne.. Upraveno 2. března 2018 uživatelem kilosunky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza Č. Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Chápu ze to muže být pro někoho low, ale fakt mě baví Mikov - takové Primky mezi noži Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kopis Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ahoj, nechodím na žádný forum o nožích a ani nechci (ještě to tak, stačí toto!)... Nemá někdo tip na machra, kterej by vzal moje esee zancudo a udělal by k němu deep carry klip? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jungle Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Kdyz tu jsou ty svycaraky. Co vsechno potrebuju, kde to sezenu a jaky je postup, abych si vymenil krizovy sroubovak za vyvrtku na Super Tinker? Chci z nej Climbera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 to Jungle: to bych asi nejspíš napsal nějakýmu machrovi co dělá luxusní přestavby švýcaráků na 1* .... Dušan z Knife.cz 01.dusan@centrum.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Kluci mrkněte, prosím, kdyby vás to oslovilo, díky http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/115589-p-nĹŻĹľ-od-kováĹ?e-malýšĂ?f/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 Ten se ti povedl, pěkná práce Já když už se chystám, že bych taky pokračoval směrem k čepeli, tak mi do toho vlezou nějaké střenky Díky. Byl to první linerlock, takže docela porod..Jsi vytíženej,protože střenky děláš precizně, což výroba celýho nože taky vyžaduje..rozhodně někdy vyzkoušej, je to pak radost.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 2. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2018 To Jungle: Pokud nejsi úplné kopyto, jde o poměrně jednoduchou dílenskou rozcvičku na pár desítek minut. Potřebuješ svěráček, kladívko, 2+2,5mm mosaznou kulatinu/drát na snýtování (při odebírání vrstev netřeba) + vrtačku nebo radši dremelku na odbroušení hlaviček nýtků. Střenky bez poškození odloupneš hřebíkem/šroubovákem přes otvory na pinzetu/párátko. U Victorinoxu jsou nýtky v nacvakávacích podložkách ("růžicích"), po odbroušení je prostě vyklepneš ven - a pro první pokusy doporučuju během rozborky fixou očíslovat jednotlivé vrstvy, ať to pak neskončí jako puzzle. U "sborky" budeš možná trochu zuřit, protože hřbetní pružiny dělají svou práci - ale to je spíš problém aloxů, u menších kousků dost pomáhají postupně navlékané mezistěny. Na závěr stačí "přiměřeně" zakrátit nýtky, ideálně tak aby se hlavička po rozklepání schovala uvnitř původní růžice - a naklapnout zpět střenky (lepidlo netřeba a ani jej nedoporučuju). Víc inspirace najdeš v příslušném vlákně na knife.cz, jen trouba a ignorant se tu může chlubit že jinam chodit nemusí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 Můj mazlík, představovat asi netřeba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaret Odesláno 4. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. března 2018 a ještě LE bráška :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rusty Odesláno 8. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2018 Peter ten titanovy Vinox je naozaj super....tiez som vlastnil no ale uz je fuc....skoda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Tak dnes takto.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sacíbagr Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Tak dnes takto....obé parádní. Co je to prosím za zavírák? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 ..obé parádní. Co je to prosím za zavírák?Podle tvaru cepele by to moh bejt Pokornej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TomasX Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Je to zase samovýroba. Odins eye, Vinland, buvoli roh, titanové příložky...fůra práce Jsem rád, že se líbí.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 9. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2018 Je to zase samovýroba. Odins eye, Vinland, buvoli roh, titanové příložky...fůra práce Jsem rád, že se líbí..Tyjo, tak gratuluju, je moc krasnej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kilosunky Odesláno 12. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. března 2018 Peter ten titanovy Vinox je naozaj super....tiez som vlastnil no ale uz je fuc....skoda...Nazdar Rasťo, no, časom bude asi k dispozícii, keďže čakám na GAK-a v titáne.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Waya03 Odesláno 14. března 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2018 Včera mi přišly dřevěné střenky na PM2. No nakonec se to celkem povedlo myslím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se