Návštěvník Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 (upraveno) Taky opozdene Vanoce.. UTX-85 a ESEE 6 :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 9. ledna 2020 uživatelem JendaM
Návštěvník Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 dlouho jsem po něm toužil, práce mechaniky je bomba, normálně mi to cuká rukou (velký wow efekt), Elmax holí, v kapse nevadí a v ruce je akurátní. Tak to tys mi ho vyfouknul :-)))))
moco Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2020 Tak to tys mi ho vyfouknul :-)))))Jo! Po flašce červeného jsem děsně rychlej Ale časem určitě ustoupí nějakému barevnému ekvivalentu, tak nevěš hlavu. Už mám roz.ebané palce, ale je to cool Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
laurin Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 dlouho jsem po něm toužil, práce mechaniky je bomba, normálně mi to cuká rukou (velký wow efekt), Elmax holí, v kapse nevadí a v ruce je akurátní. Skus Halo V alebo VI ked chces aby Ti to cukalo rukou. To bude WOW
Conrad Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Tak když jsou tady vyhazováky tak jeden,který by mohl být vhodný pro postaršího jižanského gentlemana, jedna z posledních prací Buddyho Westona.Omluva za kvalitu fotek jen rychlocvakDamasteel a perleť ta perleť se strašně blbě fotí Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Conrad
Conrad Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Prosím moda smazat díky Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Conrad
Adamwait4it Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Nový rok, nový nůž. PM2 je opravdu žiletka - jak hmotnostně, tak do jedovata.. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Adamwait4it
noro.svk Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 OTF Lightning Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
janoj Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Traja (Ti)králi Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
moco Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Nový rok, nový nůž. PM2 je opravdu žiletka - jak hmotnostně, tak do jedovata..PM 2 je pro mě jeden z nejlepších EDC
Adamwait4it Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 @moco: musim rict, ze od toho co jsem nahanel postaka a dostal PM2 poprve z krabice, jsem ho cely den jeste neodlozil!! Neskutecne smooth do ruky, precizni pojistka, uz otevru trhem! Proste love at first knife sight! Pani uz mi rika at ho odlozim a jdu si hrat s necim jinym
ggrand Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 10. ledna 2020 Wow, tak to congratulations, pac je to very nice a velmi cool.
moco Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 (upraveno) @michal.s : ano Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2020 uživatelem moco
noro.svk Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Je dobré ,že maš na ňom normalnu použitelnú čepeľ, bez dier , odrežeš sňou salámu, slaninu ,natrieš paštiku, utrieš čepel a hotovo, tak isto to mám aj ja na mojom lacnejšom OTFku ,je to nôž na všetko,nie len na machrovanie.
moco Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 (upraveno) Je dobré ,že maš na ňom normalnu použitelnú čepeľ, bez dier , odrežeš sňou salámu, slaninu ,natrieš paštiku, utrieš čepel a hotovo, tak isto to mám aj ja na mojom lacnejšom OTFku ,je to nôž na všetko,nie len na machrovanie.JJ, s touto čepelí je to dobrej EDC nůž. Kupoval jsem ho jako EDC. Byla by škoda ho mít na poličce. Nože nesbírám, nože používám, pokud nůž nenosím, nepotřebuji ho. Mám Microtech a Leatherman wave, více nepotřebuji.Ještě mám enduru zánovní a ta asi půjde pryč, z výše uvedených důvodů....když ti do cesty náhle vleze Microtech, priority se musí přehodnotit Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 11. ledna 2020 uživatelem moco
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Vystřelováky Microtech mi ani nepřipomínejte...to je normální OTFbundus ;o) Pár jich mám a zas je cosi na cestě ;o)
Piplík Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Zátiší Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Piplík Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Darken knife?Ano, Darken knife. Krásný sendvič.
Návštěvník Oplt Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Vystřelováky Microtech mi ani nepřipomínejte...to je normální OTFbundus ;o) Pár jich mám a zas je cosi na cestě ;o)Kluci kde nejlépe objednat? U nás v Moskito a nebo je to lepší z venku?
laurin Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Odesláno 11. ledna 2020 Oplt - skus tu - https://www.coutellerie-tourangelle.com/recherche-resultats.php?search_in_description=1&ac_keywords=microtech
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se