Návštěvník Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 (upraveno) Taky opozdene Vanoce.. UTX-85 a ESEE 6 :-) Upraveno 9. ledna 2020 uživatelem JendaM Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 dlouho jsem po něm toužil, práce mechaniky je bomba, normálně mi to cuká rukou (velký wow efekt), Elmax holí, v kapse nevadí a v ruce je akurátní. Tak to tys mi ho vyfouknul :-))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 9. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. ledna 2020 Tak to tys mi ho vyfouknul :-)))))Jo! Po flašce červeného jsem děsně rychlej Ale časem určitě ustoupí nějakému barevnému ekvivalentu, tak nevěš hlavu. Už mám roz.ebané palce, ale je to cool Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 dlouho jsem po něm toužil, práce mechaniky je bomba, normálně mi to cuká rukou (velký wow efekt), Elmax holí, v kapse nevadí a v ruce je akurátní. Skus Halo V alebo VI ked chces aby Ti to cukalo rukou. To bude WOW Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Prosím moda smazat díky Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Conrad Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Tak když jsou tady vyhazováky tak jeden,který by mohl být vhodný pro postaršího jižanského gentlemana, jedna z posledních prací Buddyho Westona.Omluva za kvalitu fotek jen rychlocvakDamasteel a perleť ta perleť se strašně blbě fotí Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Conrad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 (upraveno) Nový rok, nový nůž. PM2 je opravdu žiletka - jak hmotnostně, tak do jedovata.. Upraveno 10. ledna 2020 uživatelem Adamwait4it Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 OTF Lightning Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
janoj Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Traja (Ti)králi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Nový rok, nový nůž. PM2 je opravdu žiletka - jak hmotnostně, tak do jedovata..PM 2 je pro mě jeden z nejlepších EDC Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Adamwait4it Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 @moco: musim rict, ze od toho co jsem nahanel postaka a dostal PM2 poprve z krabice, jsem ho cely den jeste neodlozil!! Neskutecne smooth do ruky, precizni pojistka, uz otevru trhem! Proste love at first knife sight! Pani uz mi rika at ho odlozim a jdu si hrat s necim jinym Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 10. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. ledna 2020 Wow, tak to congratulations, pac je to very nice a velmi cool. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 (upraveno) @michal.s : ano Upraveno 11. ledna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
noro.svk Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Je dobré ,že maš na ňom normalnu použitelnú čepeľ, bez dier , odrežeš sňou salámu, slaninu ,natrieš paštiku, utrieš čepel a hotovo, tak isto to mám aj ja na mojom lacnejšom OTFku ,je to nôž na všetko,nie len na machrovanie. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 (upraveno) Je dobré ,že maš na ňom normalnu použitelnú čepeľ, bez dier , odrežeš sňou salámu, slaninu ,natrieš paštiku, utrieš čepel a hotovo, tak isto to mám aj ja na mojom lacnejšom OTFku ,je to nôž na všetko,nie len na machrovanie.JJ, s touto čepelí je to dobrej EDC nůž. Kupoval jsem ho jako EDC. Byla by škoda ho mít na poličce. Nože nesbírám, nože používám, pokud nůž nenosím, nepotřebuji ho. Mám Microtech a Leatherman wave, více nepotřebuji.Ještě mám enduru zánovní a ta asi půjde pryč, z výše uvedených důvodů....když ti do cesty náhle vleze Microtech, priority se musí přehodnotit Upraveno 11. ledna 2020 uživatelem moco Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Vystřelováky Microtech mi ani nepřipomínejte...to je normální OTFbundus ;o) Pár jich mám a zas je cosi na cestě ;o) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Zátiší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Darken knife?Ano, Darken knife. Krásný sendvič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Oplt Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Vystřelováky Microtech mi ani nepřipomínejte...to je normální OTFbundus ;o) Pár jich mám a zas je cosi na cestě ;o)Kluci kde nejlépe objednat? U nás v Moskito a nebo je to lepší z venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
laurin Odesláno 11. ledna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. ledna 2020 Oplt - skus tu - https://www.coutellerie-tourangelle.com/recherche-resultats.php?search_in_description=1&ac_keywords=microtech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se