strong Odesláno 25. února 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. února 2022 https://www.coutellerie-tourangelle.com Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 UTX-85 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 Mám ho v zelený a je to návykovej prcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
strong Odesláno 7. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. března 2022 před 1 hodinou, mydlinkaTM napsal: Mám ho v zelený a je to návykovej prcek Veru je, poslednu dobu mu davam prednost pred Ultratechmi. Sikovny maly prcek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Tak nějak přemýšlím o lehkém “update” “švýcarských rybiček” victorinox hunter ( jestli si mohu dovolit říct první generace ) ten multifunkční , které máme na ryby a celkově na pobyt v přírodě na opasku …. A zaujala mne teď ptákovina FireAnt set …. Má s tím někdo již zkušenosti, na YT, jsem pár videí našel … Ale Vaše poznatky budou asi přínosnější …. Má to smysl vzít alespoň na vyzkoušení, či je to zbytečnost ?! Děkuji :0) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lassie Odesláno 13. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Michal93 Odesláno 14. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. března 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Technický dotaz. Mám Lionsteel a někde jsem provlhl a protože ho nosím v kapse, na pár místech chytil povrchovou korozi. Ale opravdu jemně. Je to blízko čepu, takže hůře přístupné. Nemáte někdo nějaký fígl na vyčištění ála "citronová šťáva"? Zkoušel jsem přelapovat zubní pastou, ale není to ono. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Rozebrat, namočit do WD40 a přejet jemným kartáčkem, třeba starý zubní nebo jemný mosazný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McMarty Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 Díky. Zkusím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 před 26 minutami, mydlinkaTM napsal: Rozebrat, namočit do WD40 a přejet jemným kartáčkem, třeba starý zubní nebo jemný mosazný. mosazný? neudělá to vlásečnice? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 pokud má kartáč mosazné dráty určitě ne, nesmí to být ocelák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 15. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. března 2022 To je novinka pro mě, myslel sem, že třeba na leštěných plochách udělá vlásečnici cokoliv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Piplík Odesláno 17. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2022 Dneska jsem vzal na vycházku Buddyho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivo_S Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Nový přírůstek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Vypadá velmi dobře,výrobce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Prochy68 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 C na cepu.....Odesláno z mého SM-T505 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 A co znamená pro nás nepolíbené? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filltos Odesláno 18. března 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2022 Civivi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se