Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

před 8 hodinami, Stuky napsal:

Wow. Takovýhle messery vidím prvně. 😲

Ten převod/řetěz na tom pravým je funkční? Jakože automat?

Co to je za brand?

Rat worx je to automat a ten převod je funkční,testovali ho na 400 tis. otevření.Firma je z USA a je zaměřena na strojařinu nože jsou jenom okrajová záležitost.

Capture+_2023-03-08-12-57-19~2.png

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před hodinou, Aleš 75 napsal:

Rat worx je to automat a ten převod je funkční,testovali ho na 400 tis. otevření.Firma je z USA a je zaměřena na strojařinu nože jsou jenom okrajová záležitost.

Capture+_2023-03-08-12-57-19~2.png

Díky za info. To je pro mě úplnej new horizon.

Jdu se podívat, co se o Rat worx dozvím na YT.

Odkaz ke komentáři

před 51 minutami, Radek124 napsal:

Jen pro zajímavost, v tuzemsku podobné "overengineered" kousky příležitostně páchá (teda v o něco víc steampunkovém provedení) mistr "kočičák" Hanes (obrázek "prof. Orfanika" vypůjčený z jeho galerie na Knife.cz):

image.jpeg.4b378b56ae735d10879f5dc100a1c00e.jpeg

No. Ty. Vole. 😲

Tak to je asi nejvíc. 

Odkaz ke komentáři

před 15 minutami, Strocek napsal:

To musí bejt paráda nosit ho v kapce :)

Jo, 13 cm, to je moc. Zkoušel jsem to s CS SR1 LITE (ten je asi stejně velkej; a samozřejmě to není takovejhle mazec), a pořád mě to táhlo na stranu... 

Odkaz ke komentáři

před 10 minutami, Stuky napsal:

Jo, 13 cm, to je moc. Zkoušel jsem to s CS SR1 LITE (ten je asi stejně velkej; a samozřejmě to není takovejhle mazec), a pořád mě to táhlo na stranu... 

:default_biggrin: to mě pobavilo. Tydle nože ve mě evokujou kdysi dávnou výstavu přestavby Haryků a u některých jsem regulérně pochyboval, že by se na nich dalo jet a zatáčet už vůbec. Jako kouknu se co je možný všechno technicky vymyslet, ale já to prostě neocením.  

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

Potřeboval bych poradit. 
chodim už 14 dni koukat na tohle, trosku mi to tady nasadilo brouka do hlavy a říkám si, ze potrebuju finální nůž. 

crky mám momentálně 4 a další už rozhodne kupovat nechci.

https://www.knife.cz/DesktopModules/YetAnotherForumDotNet/resource.ashx?ab=847367

jenže, není to úplně moje barevná kombinace. Jako ke v pohodě, ale asi bych si dokázal představit lepší.

kolik tak stojí nůž na zakázku? Zavirak. Řekneme z nějakých středních materiálů?

Odkaz ke komentáři

před 3 hodinami, John_Lenon napsal:

Potřeboval bych poradit. 
chodim už 14 dni koukat na tohle, trosku mi to tady nasadilo brouka do hlavy a říkám si, ze potrebuju finální nůž.

K tomuhle se taky jednou snad dopracuju. Myslim k originalu, ne to na co odkazujes, ale stoji to skoro stejne. :) https://koenigknives.com/

A kdo nezna, tak ...

Upraveno uživatelem zceyee
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...