Stuky Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 před 9 minutami, Gres napsal: Co to je za pavouka? Edit: Shaman? Jj, Shaman. CPM REX 45 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes512 Odesláno 28. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. dubna 2023 Nože to je moje-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 10 hodinami, cortes512 napsal: Nože to je moje-)) Wow. Takovýhle messery vidím prvně. Ten převod/řetěz na tom pravým je funkční? Jakože automat? Co to je za brand? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Moje kombo na sobotní nákup... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 8 hodinami, Stuky napsal: Wow. Takovýhle messery vidím prvně. Ten převod/řetěz na tom pravým je funkční? Jakože automat? Co to je za brand? Rat worx je to automat a ten převod je funkční,testovali ho na 400 tis. otevření.Firma je z USA a je zaměřena na strojařinu nože jsou jenom okrajová záležitost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Jen pro zajímavost, v tuzemsku podobné "overengineered" kousky příležitostně páchá (teda v o něco víc steampunkovém provedení) mistr "kočičák" Hanes (obrázek "prof. Orfanika" vypůjčený z jeho galerie na Knife.cz): Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 To musí bejt paráda nosit ho v kapce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Před hodinou, Aleš 75 napsal: Rat worx je to automat a ten převod je funkční,testovali ho na 400 tis. otevření.Firma je z USA a je zaměřena na strojařinu nože jsou jenom okrajová záležitost. Díky za info. To je pro mě úplnej new horizon. Jdu se podívat, co se o Rat worx dozvím na YT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 51 minutami, Radek124 napsal: Jen pro zajímavost, v tuzemsku podobné "overengineered" kousky příležitostně páchá (teda v o něco víc steampunkovém provedení) mistr "kočičák" Hanes (obrázek "prof. Orfanika" vypůjčený z jeho galerie na Knife.cz): No. Ty. Vole. Tak to je asi nejvíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stuky Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 15 minutami, Strocek napsal: To musí bejt paráda nosit ho v kapce Jo, 13 cm, to je moc. Zkoušel jsem to s CS SR1 LITE (ten je asi stejně velkej; a samozřejmě to není takovejhle mazec), a pořád mě to táhlo na stranu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
cortes512 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 Stuky Rat Worx MRX Chain Drive Knife Recurve Blade Two-Tone, jak bylo psáno -) Ten druhý je Jesse James Nomad Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 před 10 minutami, Stuky napsal: Jo, 13 cm, to je moc. Zkoušel jsem to s CS SR1 LITE (ten je asi stejně velkej; a samozřejmě to není takovejhle mazec), a pořád mě to táhlo na stranu... to mě pobavilo. Tydle nože ve mě evokujou kdysi dávnou výstavu přestavby Haryků a u některých jsem regulérně pochyboval, že by se na nich dalo jet a zatáčet už vůbec. Jako kouknu se co je možný všechno technicky vymyslet, ale já to prostě neocením. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Aleš 75 Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 No to co vytvořil Hanes tak technicky paráda a za mně parádní sbírkový nůž a pravda jak psal Mate (taková blbůstka) ale pěkná blbůstka na hraní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prizak Odesláno 29. dubna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2023 V 28. 4. 2023 v 13:55, Martin12345 napsal: Díky, Predátora mám a docela by mě srovnání zajímalo, nemáš odkaz, nebo nevzpomeneš si, kde si ho bral ? Klidně Sz. Zkusím dohledat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 4. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. května 2023 tak sem si konečně složil toho druhého Notrona. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin JJJ Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Časová konfrontace (minulost vs. současnost... ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 7. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2023 Pro nás neznalé,co to máš za nůž ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Potřeboval bych poradit. chodim už 14 dni koukat na tohle, trosku mi to tady nasadilo brouka do hlavy a říkám si, ze potrebuju finální nůž. crky mám momentálně 4 a další už rozhodne kupovat nechci. https://www.knife.cz/DesktopModules/YetAnotherForumDotNet/resource.ashx?ab=847367 jenže, není to úplně moje barevná kombinace. Jako ke v pohodě, ale asi bych si dokázal představit lepší. kolik tak stojí nůž na zakázku? Zavirak. Řekneme z nějakých středních materiálů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
John_Lenon Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 Aj. Správný odkaz zde: https://www.knife.cz/Default.aspx?tabid=54&g=posts&m=1182807#1182807 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zceyee Odesláno 17. května 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. května 2023 (upraveno) před 3 hodinami, John_Lenon napsal: Potřeboval bych poradit. chodim už 14 dni koukat na tohle, trosku mi to tady nasadilo brouka do hlavy a říkám si, ze potrebuju finální nůž. K tomuhle se taky jednou snad dopracuju. Myslim k originalu, ne to na co odkazujes, ale stoji to skoro stejne. https://koenigknives.com/ A kdo nezna, tak ... Upraveno 17. května 2023 uživatelem zceyee Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se