Přejít na obsah

Nože

Doporučené příspěvky

Chtěl jsem vám všem říct, abyste šli všichni do pr... Je to snad úplně stejný mor jako hodinky. Jdu vyvíjet snahu o smazání tohoto celého vlákna :D , protože ve mně vyvolává neodolatelné choutky.

tak uz sem hod fotku toho tvyho novyho ulovku. ja moje choutky ukojil. byl jsem pred koupi a pak zjistil, ze to nepotrebuju. takze se tomuhle vlaknu celkem vyhybam. uvnitr ale tak nejak vim, ze jednou proste pujdu kolem a koupim neco. a tusim ze to prijde se zimni sezonou a lyzema. nejdriv prijde svycar poradny do batohu a pak nejaka picovina do kapsy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Holt drsný military vzhled a jak píše bandicoot, svou práci jistě odvede na výbornou. Mě tento styl moc nesedí, ale každý soudruh dle svého vkusu. Nemůžu si pomoci, ale za nejlepší nůž považuji RAT-1 (řekněme v cenové kategorii do 2000 kč) a jejich "taktická" verze s polozubatou čepelí se také tváří dost akčně :gun_bandana: .

Jasně, mně se zase líbí (a moc :)).

Odkaz ke komentáři

mike: Zkusil bych toto, protože na ty kulatý vlnky to půjde a bude to fungovat i na hladké čepele jako ocílka. Je to sice "fine" diamant, ale i tak imho na čepeli nechá mikrozoubky (fakt jen mikro, nic co bys viděl okem), což není proti smyslu čepele na bundeswehru.

Edit: ostři to jen z tý zbroušený strany a opatrně pak z té druhé jen strhni jehlu.

V polních podmínkách bych se u tohodle nože ani nebál nabrousit to na čemkoliv z té "ploché" nebroušené strany - taky to účel splní, ten nůž není žádná leštěnka.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odkaz ke komentáři

mike: Zkusil bych toto, protože na ty kulatý vlnky to půjde a bude to fungovat i na hladké čepele jako ocílka. Je to sice "fine" diamant, ale i tak imho na čepeli nechá mikrozoubky (fakt jen mikro, nic co bys viděl okem), což není proti smyslu čepele na bundeswehru.

Edit: ostři to jen z tý zbroušený strany a opatrně pak z té druhé jen strhni jehlu.

V polních podmínkách bych se u tohodle nože ani nebál nabrousit to na čemkoliv z té "ploché" nebroušené strany - taky to účel splní, ten nůž není žádná leštěnka.

Díky, vidím, že se v nožích vyznáš. :) Jestli bys měl ještě nějaký jiný tip na brousek (klidně i něco levnějšího), tak napiš. ;)

Odkaz ke komentáři

Tak vám pánové pěkně děkuju...jako by hodinky nestačily :lol: Chtěl bych si koupit nějaký slušný nůž a jsem v podstatě rozhodnutý pro Ontario RAT 1. Chtěl bych se zeptat, kde by bylo nejlepší ho koupit? Zběžně jsem se díval na eBay a tam je oproti noze-nuz.com levnější přibližně o polovinu (prodejce ridgeknifeshop-outfitter). Samozřejmě bych nechtěl kvůli pár stovkám údělat blbost, tak by mě zajímal váš tip na ověřeného prodejce :) Předem díky!

Odkaz ke komentáři

Tak vám pánové pěkně děkuju...jako by hodinky nestačily :lol: Chtěl bych si koupit nějaký slušný nůž a jsem v podstatě rozhodnutý pro Ontario RAT 1. Chtěl bych se zeptat, kde by bylo nejlepší ho koupit? Zběžně jsem se díval na eBay a tam je oproti noze-nuz.com levnější přibližně o polovinu (prodejce ridgeknifeshop-outfitter). Samozřejmě bych nechtěl kvůli pár stovkám údělat blbost, tak by mě zajímal váš tip na ověřeného prodejce :) Předem díky!

na nože-nůž je RAT1 za polovinu

Odkaz ke komentáři

Tak vám pánové pěkně děkuju... tak by mě zajímal váš tip na ověřeného prodejce :) Předem díky!

Prosím, rádo se stalo a není zač :thumbsup_anim: . Zkušenost s eBayem nemám (boužel, či možná bohudík....), ale z nože-nůž mám jen ty nejlepší zkušenosti. RATka 1 je velmi dobrá volba, gratuluji.

Ale přeci jen upozorňuji, je to pořádný nůž, má svou váhu a v kapsi je znát.

Odkaz ke komentáři

kejklik:

To sice ano, ale záleží taky na tom, z čeho je ta polovina počítaná :) V USA stojí směšných 27 USD :)

candát:

Tobě bych měl nejvíc poděkovat, protože jsi mě na tu RATku přivedl :)

Velikosti se nebojím, protože jsem měl už několikrát v ruce Benchmade Lum Ti Monolock a zdálo se mi to naprosto v pohodě:

http://www.knifeworks.com/benchmadelumtimo...epre-order.aspx

Chtěl bych se tě ještě zeptat (samozřejmě i ostatní) na nějaký další tip na zavírák. Do 2000 Kč je RATka asi opravdu nejlepší, ale co když bych chtěl něco do 3000 Kč? Byl by tam poznat nějaký větší rozdíl? Jedná se mi hlavně o kvalitu použitých materiálů a zpracování.

Odkaz ke komentáři

nemohl bys sem hodit odkaz - predpokladam, ze jde o eBay. diky.

Tady. Ale jak jsem psal, je to startovací požadovaná částka. A neposílá do ČR. Ale snad půjde ukecat, protože posílá do Německa (za 14 dolarů). Snad Heky napíše, kde je za těch 27 dolarů - já hledal jen u toho prodejce, co napsal.

Edit: tady je u jiného prodejce za 31 dolarů, ale posílá jen po USA.

Edit 2: tady je za 50 dolarů, včetně pošty do ČR.

Upraveno uživatelem lolohh
Odkaz ke komentáři

Tady. Ale jak jsem psal, je to startovací požadovaná částka. A neposílá do ČR. Ale snad půjde ukecat, protože posílá do Německa (za 14 dolarů). Snad Heky napíše, kde je za těch 27 dolarů - já hledal jen u toho prodejce, co napsal.

diky, to byl fofr. ja bydlim v UK, tam posilaji skoro vsichni. pro ty co ne, pouzivam kamarada (a souseda) s vojenskym po boxem, takze pohodicka. no... a zase mam o cem premyslet, zena me zabije, za co zase "utracim" :) i kdyz jde spis o princip nez o penize...

Odkaz ke komentáři

Těch 27 USD jsem myslel jen tak obecně - cena, za kterou se v USA prodává. Takže je potřeba ještě přičíst poštovný. Dá se koupit třeba tady (ověřený obchod), ale musel bych nakoupit za min. 100 USD, takže by bylo nutné vzít 4 kusy... :guiltysmiley:

http://www.knifeworks.com/ontarioratfolder...eplainedge.aspx

Upraveno uživatelem Heky
Odkaz ke komentáři

Těch 27 USD jsem myslel jen tak obecně - cena, za kterou se v USA prodává. Takže je potřeba ještě přičíst poštovný. Dá se koupit třeba tady (ověřený obchod), ale musel bych nakoupit za min. 100 USD, takže by bylo nutné vzít 4 kusy... :guiltysmiley:

http://www.knifeworks.com/ontarioratfolder...eplainedge.aspx

Pokud se najdou ještě další zájemci,tak mám zájem o jeden kousek.Za takový prachy je to zadarmo.

Odkaz ke komentáři

Pokud se najdou ještě další zájemci,tak mám zájem o jeden kousek.Za takový prachy je to zadarmo.

Taky si myslím :) Možná bych si nechal rovnou dva, takže by nám stačil ještě jeden zájemce. Celková cena za 4 RATky a poštovné je 141.75 USD, takže jeden nůž by vyšel na přibližně 650 Kč.

Odkaz ke komentáři

Taky si myslím :) Možná bych si nechal rovnou dva, takže by nám stačil ještě jeden zájemce. Celková cena za 4 RATky a poštovné je 141.75 USD, takže jeden nůž by vyšel na přibližně 650 Kč.

Jestli už nebude další zájemce beru taky dva.Zrovna potřebuju dárek tohoto typu.

Oba s hladkou čepelí.

Upraveno uživatelem HB63
Odkaz ke komentáři

Jestli už nebude další zájemce beru taky dva.Zrovna potřebuju dárek tohoto typu.

Oba s hladkou čepelí.

No tak to můžeme spáchat společně :) Asi to pořešíme přes SZ, ať tady nejsme off topic :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...