911 Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Chtěl jsem vám všem říct, abyste šli všichni do pr... Je to snad úplně stejný mor jako hodinky. Jdu vyvíjet snahu o smazání tohoto celého vlákna , protože ve mně vyvolává neodolatelné choutky. tak uz sem hod fotku toho tvyho novyho ulovku. ja moje choutky ukojil. byl jsem pred koupi a pak zjistil, ze to nepotrebuju. takze se tomuhle vlaknu celkem vyhybam. uvnitr ale tak nejak vim, ze jednou proste pujdu kolem a koupim neco. a tusim ze to prijde se zimni sezonou a lyzema. nejdriv prijde svycar poradny do batohu a pak nejaka picovina do kapsy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 Holt drsný military vzhled a jak píše bandicoot, svou práci jistě odvede na výbornou. Mě tento styl moc nesedí, ale každý soudruh dle svého vkusu. Nemůžu si pomoci, ale za nejlepší nůž považuji RAT-1 (řekněme v cenové kategorii do 2000 kč) a jejich "taktická" verze s polozubatou čepelí se také tváří dost akčně . Jasně, mně se zase líbí (a moc ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 kibi: to je mazel, krásně macatej i zpracovanej a k tomu ze slušný D2 - kdyby měl asisted opening, tak neváhám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 A ještě jsem se chtěl zeptat na jednu věc - čím brousit zubatou čepel u Soldier Knife? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 (upraveno) mike: Zkusil bych toto, protože na ty kulatý vlnky to půjde a bude to fungovat i na hladké čepele jako ocílka. Je to sice "fine" diamant, ale i tak imho na čepeli nechá mikrozoubky (fakt jen mikro, nic co bys viděl okem), což není proti smyslu čepele na bundeswehru. Edit: ostři to jen z tý zbroušený strany a opatrně pak z té druhé jen strhni jehlu. V polních podmínkách bych se u tohodle nože ani nebál nabrousit to na čemkoliv z té "ploché" nebroušené strany - taky to účel splní, ten nůž není žádná leštěnka. Upraveno 30. září 2009 uživatelem bandicoot Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mike. Odesláno 30. září 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2009 mike: Zkusil bych toto, protože na ty kulatý vlnky to půjde a bude to fungovat i na hladké čepele jako ocílka. Je to sice "fine" diamant, ale i tak imho na čepeli nechá mikrozoubky (fakt jen mikro, nic co bys viděl okem), což není proti smyslu čepele na bundeswehru. Edit: ostři to jen z tý zbroušený strany a opatrně pak z té druhé jen strhni jehlu. V polních podmínkách bych se u tohodle nože ani nebál nabrousit to na čemkoliv z té "ploché" nebroušené strany - taky to účel splní, ten nůž není žádná leštěnka. Díky, vidím, že se v nožích vyznáš. Jestli bys měl ještě nějaký jiný tip na brousek (klidně i něco levnějšího), tak napiš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 2. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2009 Tak vám pánové pěkně děkuju...jako by hodinky nestačily Chtěl bych si koupit nějaký slušný nůž a jsem v podstatě rozhodnutý pro Ontario RAT 1. Chtěl bych se zeptat, kde by bylo nejlepší ho koupit? Zběžně jsem se díval na eBay a tam je oproti noze-nuz.com levnější přibližně o polovinu (prodejce ridgeknifeshop-outfitter). Samozřejmě bych nechtěl kvůli pár stovkám údělat blbost, tak by mě zajímal váš tip na ověřeného prodejce Předem díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Tak vám pánové pěkně děkuju...jako by hodinky nestačily Chtěl bych si koupit nějaký slušný nůž a jsem v podstatě rozhodnutý pro Ontario RAT 1. Chtěl bych se zeptat, kde by bylo nejlepší ho koupit? Zběžně jsem se díval na eBay a tam je oproti noze-nuz.com levnější přibližně o polovinu (prodejce ridgeknifeshop-outfitter). Samozřejmě bych nechtěl kvůli pár stovkám údělat blbost, tak by mě zajímal váš tip na ověřeného prodejce Předem díky! na nože-nůž je RAT1 za polovinu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
candát Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Tak vám pánové pěkně děkuju... tak by mě zajímal váš tip na ověřeného prodejce Předem díky! Prosím, rádo se stalo a není zač . Zkušenost s eBayem nemám (boužel, či možná bohudík....), ale z nože-nůž mám jen ty nejlepší zkušenosti. RATka 1 je velmi dobrá volba, gratuluji. Ale přeci jen upozorňuji, je to pořádný nůž, má svou váhu a v kapsi je znát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 kejklik: To sice ano, ale záleží taky na tom, z čeho je ta polovina počítaná V USA stojí směšných 27 USD candát: Tobě bych měl nejvíc poděkovat, protože jsi mě na tu RATku přivedl Velikosti se nebojím, protože jsem měl už několikrát v ruce Benchmade Lum Ti Monolock a zdálo se mi to naprosto v pohodě: http://www.knifeworks.com/benchmadelumtimo...epre-order.aspx Chtěl bych se tě ještě zeptat (samozřejmě i ostatní) na nějaký další tip na zavírák. Do 2000 Kč je RATka asi opravdu nejlepší, ale co když bych chtěl něco do 3000 Kč? Byl by tam poznat nějaký větší rozdíl? Jedná se mi hlavně o kvalitu použitých materiálů a zpracování. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 kejklik: To sice ano, ale záleží taky na tom, z čeho je ta polovina počítaná V USA stojí směšných 27 USD U toho prodejce, cos posílal, jsem ho našel za 25 dolarů, ale jako startovací nabídku, nikoliv "Kup teď". Hledám špatně? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 U toho prodejce, cos posílal, jsem ho našel za 25 dolarů, ale jako startovací nabídku, nikoliv "Kup teď". Hledám špatně? nemohl bys sem hodit odkaz - predpokladam, ze jde o eBay. diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lolohh Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 (upraveno) nemohl bys sem hodit odkaz - predpokladam, ze jde o eBay. diky. Tady. Ale jak jsem psal, je to startovací požadovaná částka. A neposílá do ČR. Ale snad půjde ukecat, protože posílá do Německa (za 14 dolarů). Snad Heky napíše, kde je za těch 27 dolarů - já hledal jen u toho prodejce, co napsal. Edit: tady je u jiného prodejce za 31 dolarů, ale posílá jen po USA. Edit 2: tady je za 50 dolarů, včetně pošty do ČR. Upraveno 3. října 2009 uživatelem lolohh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Tady. Ale jak jsem psal, je to startovací požadovaná částka. A neposílá do ČR. Ale snad půjde ukecat, protože posílá do Německa (za 14 dolarů). Snad Heky napíše, kde je za těch 27 dolarů - já hledal jen u toho prodejce, co napsal. diky, to byl fofr. ja bydlim v UK, tam posilaji skoro vsichni. pro ty co ne, pouzivam kamarada (a souseda) s vojenskym po boxem, takze pohodicka. no... a zase mam o cem premyslet, zena me zabije, za co zase "utracim" i kdyz jde spis o princip nez o penize... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 (upraveno) Těch 27 USD jsem myslel jen tak obecně - cena, za kterou se v USA prodává. Takže je potřeba ještě přičíst poštovný. Dá se koupit třeba tady (ověřený obchod), ale musel bych nakoupit za min. 100 USD, takže by bylo nutné vzít 4 kusy... http://www.knifeworks.com/ontarioratfolder...eplainedge.aspx Upraveno 3. října 2009 uživatelem Heky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Těch 27 USD jsem myslel jen tak obecně - cena, za kterou se v USA prodává. Takže je potřeba ještě přičíst poštovný. Dá se koupit třeba tady (ověřený obchod), ale musel bych nakoupit za min. 100 USD, takže by bylo nutné vzít 4 kusy... http://www.knifeworks.com/ontarioratfolder...eplainedge.aspx Pokud se najdou ještě další zájemci,tak mám zájem o jeden kousek.Za takový prachy je to zadarmo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Pokud se najdou ještě další zájemci,tak mám zájem o jeden kousek.Za takový prachy je to zadarmo. Taky si myslím Možná bych si nechal rovnou dva, takže by nám stačil ještě jeden zájemce. Celková cena za 4 RATky a poštovné je 141.75 USD, takže jeden nůž by vyšel na přibližně 650 Kč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HB63 Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 (upraveno) Taky si myslím Možná bych si nechal rovnou dva, takže by nám stačil ještě jeden zájemce. Celková cena za 4 RATky a poštovné je 141.75 USD, takže jeden nůž by vyšel na přibližně 650 Kč. Jestli už nebude další zájemce beru taky dva.Zrovna potřebuju dárek tohoto typu. Oba s hladkou čepelí. Upraveno 3. října 2009 uživatelem HB63 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heky Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 Jestli už nebude další zájemce beru taky dva.Zrovna potřebuju dárek tohoto typu. Oba s hladkou čepelí. No tak to můžeme spáchat společně Asi to pořešíme přes SZ, ať tady nejsme off topic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 3. října 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2009 (upraveno) ostří hoši, viděli byste tenhle jako vhodný do dámské kabelky? Pokud ne, mrskněte mi sem prosím pár tipů na dámský urban nožík. díky http://cgi.ebay.de/Taschenmesser-Spyderco-...id=p3286.c0.m14 Upraveno 3. října 2009 uživatelem Roman I. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se