New Milis Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 ostří hoši, viděli byste tenhle jako vhodný do dámské kabelky? Pokud ne, mrskněte mi sem prosím pár tipů na dámský urban nožík. díky http://cgi.ebay.de/Taschenmesser-Spyderco-...id=p3286.c0.m14 Romane?
Návštěvník Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Romane? budoucnost světa je růžovo černá. Jdu s dobou. Nebrzdi mě. Na srazu sedím vedle tebe. Všechno ti vysvětlím. heslo: transvestismus
Gilius Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 tož,pro dámy(a pány,kteří se cítí být dámou) bych doporučil něco takového: ULU,Gotland.
Alessio Odesláno 4. října 2009 Nahlásit Odesláno 4. října 2009 Nevím jestli jste se dívali na Hrdinu (čínský velkofilm, 2002, Hero), dávali to teď v televizi. Docela mne tam zaujala myšlenka, že (nebudu se pokoušet o překlad, neangličtinářům se omlouvám) : "I have just come to a realization! This scroll by Broken Sword contains no secrets of his swordsmanship. What this reveals is his highest ideal. In the first state, man and sword become one and each other. Here, even a blade of grass can be used as a lethal weapon. In the next stage, the sword resides not in the hand but in the heart. Even without a weapon, the warrior can slay his enemy from a hundred paces. But the ultimate ideal is when the sword disappears altogether. The warrior embraces all around him. The desire to kill no longer exists. Only peace remains." Někteří z vás jsou někde hodně blízko prvního stupně. Přestal ale někdo nosit svůj oblíbený nůž/zbraň úplně, prostě z čistého přesvědčení?
candát Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 (upraveno) Někteří z vás jsou někde hodně blízko prvního stupně. Přestal ale někdo nosit svůj oblíbený nůž/zbraň úplně, prostě z čistého přesvědčení? No to je na dlouhou, spíše akademickou debatu. Výše uvedený citát, pokud si odmyslím celý ten fantasy film, lze vnímat jako nejvyšší stav mysli a těla bojovníka, kdy vlastně zbraň už nepotřebuje. Dle mého to, ale neznamená, že by dál nebojoval. V reálném světě přestat nosit třeba jen nůž (ten osobně považuji za nástroj, ne za zbraň) je projevem pacifismu (nicneřešícího) nebo dnes tolik modního pózerství humanismu..... Upraveno 5. října 2009 uživatelem candát
lolohh Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 ostří hoši, viděli byste tenhle jako vhodný do dámské kabelky? Pokud ne, mrskněte mi sem prosím pár tipů na dámský urban nožík. díky http://cgi.ebay.de/Taschenmesser-Spyderco-...id=p3286.c0.m14 Máš štěstí, že jdu kolem. Spyderco, s čepelí 49mm, zavřené 62mm, vážící 34 gramů, za 1100 Kč tady.
bandicoot Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Beruška je super nožík se špičkovou ocelí. Lolohh je mazák :-)
lolohh Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 Beruška je super nožík se špičkovou ocelí. Lolohh je mazák :-) Jojo, to jsem. Já znal slovo bug v překladu jako vadu či chybu a spojení "Ladybug" se mi dost líbilo
bandicoot Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 (upraveno) No tak v tomhle smyslu Lady-BUG je to až po svatbě... edit: do tý doby je to "faultless demo" Upraveno 5. října 2009 uživatelem bandicoot
rubus32 Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 (upraveno) Tady je taky jeden podzimní survival na kapříky v elegantní barvě zablácených holínek :-) Kabar Dozier a Seiko Můžu ho jen doporučit, je to levný malý a lehký nožík, kupodivu dobře se s ním kapřík zabije, šupiny odříznou, otevře břicho a při troše šikovnosti oddělí i hlava. Na filetování a porcování to chce už jinej nůž, ale kdo by při survivalování filetoval, že? Upraveno 5. října 2009 uživatelem rubus32
bandicoot Odesláno 5. října 2009 Nahlásit Odesláno 5. října 2009 (upraveno) Na KaBar Dozier pějí chválu všichni. edit: tím jsem chtěl říct, že si ho snad budu muset pořídit :-) Upraveno 5. října 2009 uživatelem bandicoot
candát Odesláno 6. října 2009 Nahlásit Odesláno 6. října 2009 Na KaBar Dozier pějí chválu všichni. edit: tím jsem chtěl říct, že si ho snad budu muset pořídit :-) Právě si u mě hoví v kapse kalhot. Výborný nožík na drsný "survájvl" do kanceláře, do města... . Pravidelně se střídá ve službě s RAT 1čkou. Taktéž vřele doporučuji. Apropó, zkoušel jste někdo klasickou mikováckou rybičku??
Gilius Odesláno 9. října 2009 Nahlásit Odesláno 9. října 2009 Jsem dnes neodolal a koupil pěknej vyhazovák od Bökera......Kalacha s tanto hrotem.......jen tak,pro radost. Fotku dodám...... Slíbené foto:
Gilius Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 I když to není přímo o nožích,tak jsou tu krásné chladné zbraně: http://www.emperor-swords.cz/index.php
bandicoot Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 tohle reverzní tanto je narozdíl od toho americkýho super - vytýhneš drsnej zabiják a pak si pohodlně ukrojíš čabajku :-)
cody Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Kdyz ma nuz hrot tanto ale je to brouseny obracene, rika se tomu reverzni tanto?
PepaSFI Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 no popravdě řečeno, ono to čemu se říká tanto vlastně taky žádné tanto není.
bandicoot Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 (upraveno) kibi: nedalo mi to a hle :-) Ten Böker jsem dohledal až teď, ale obecně jsem dost ovlivněnej názvoslovím od Benchmade, takže jak nůž vypadá "takticky", tak tomu řikám takhle a ne sheepsfoot nebo wharncliffe. Ono to "reverse tanto" je navíc přecijen trochu jinde. PepaSFI: právě preoto jsem zmínil to americký tanto, to je podivný edit: Gilius: takže si dovolím napsat, žes to dovodil správně Upraveno 28. října 2009 uživatelem bandicoot
bandicoot Odesláno 28. října 2009 Nahlásit Odesláno 28. října 2009 Třídím si tu staré "oblíbené položky"... Neni to sice survival, ale stojí to za to. Arpád Bojtoš
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se