visual Odesláno 5. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. července 2024 Vzdycky jsem chtel mit Izulu jako " neck knife ". Tak jsem sebral ty nehorazny penize a v naky akci poridil.Pak prisel muj kamarad s kopii a vlastne to neni zas tak blby v porovnani cen(koupil jsem taky).Uz jsem s tim nekolikrat nouzove delal drevo a povrchovka jako nova.....v obou pripadech (asi stesti na kus).Kopii ted ma syn a zda se plne spokojen (stonewash je pry stejne hezci). 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 16. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2024 Když nejde nosit kvér 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 19. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2024 V 5. 7. 2024 v 21:17, visual napsal: Vzdycky jsem chtel mit Izulu jako " neck knife ". Tak jsem sebral ty nehorazny penize a v naky akci poridil. Pak prisel muj kamarad s kopii a vlastne to neni zas tak blby v porovnani cen(koupil jsem taky). Uz jsem s tim nekolikrat nouzove delal drevo a povrchovka jako nova.....v obou pripadech (asi stesti na kus). Kopii ted ma syn a zda se plne spokojen (stonewash je pry stejne hezci). Izzula je skvělá, velikost, tvar, univerzálnost, zvládne věci které by člověk od takhle malé kudly nečekal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dominikk Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2024 Zdravím všechny, chtěl jsem se zeptat, jestli máte někdo nože od p. Brixiho, Honse nebo Čurdy? nože sbírám a rád okysličím oko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2024 Dotaz neznalého: potřebuji nahradit prasklý klip na zavíráku. Jde někde koupit levněji než za 350 Kč? https://www.jatagan.cz/klip-na-zaviraci-nuz-4_z20016/Při ceně mého nože (cca 1 300) mi to přijde trochu moc.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin12345 Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2024 před 8 minutami, Mareka01 napsal: Dotaz neznalého: potřebuji nahradit prasklý klip na zavíráku. Jde někde koupit levněji než za 350 Kč? https://www.jatagan.cz/klip-na-zaviraci-nuz-4_z20016/ Při ceně mého nože (cca 1 300) mi to přijde trochu moc.... Ahoj, dá, když kliknu na ten odkaz, cena je 199 Kč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 21. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2024 Jenže to je bez dopravného a manipulačního poplatku.... a to dělá min 125 k ceně klipu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obrbobr Odesláno 22. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2024 před 14 hodinami, Mareka01 napsal: Dotaz neznalého: potřebuji nahradit prasklý klip na zavíráku. Jde někde koupit levněji než za 350 Kč? https://www.jatagan.cz/klip-na-zaviraci-nuz-4_z20016/ Při ceně mého nože (cca 1 300) mi to přijde trochu moc.... zkoušel jsi Alíka? zde tipnul bych si, že ten z jataganu bude z Alíka taky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 22. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2024 Díky za tip, už jsem vyřešil s místním ochotným místním kolegou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2024 Já ho tady neuváženě prodal a musel sem si koupit znova... Je fakt krásnej! Už na to seru, už nic nekupuju,všechno mám, fakt neke... , Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2024 @Strocek to si vždycky říkám taky a pak se někde něco objeví, co musím nutně mít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akam Odesláno 24. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2024 před 5 hodinami, Strocek napsal: Já ho tady neuváženě prodal a musel sem si koupit znova... Je fakt krásnej! Už na to seru, už nic nekupuju,všechno mám, fakt neke... , s Kabarem můj nejoblíbenější Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 (upraveno) Kluci je to v prdeli, já mám prostě smůlu... Když jsem si kdysi dávno kupoval Kersaw Dividend Composite Olive, tak mi přišel s čeplí do zatáčky jako kráva, až jsem se divil, že to vůbec prolezlo nějakou kontrolou ve fabrice. Proběhla výměna za jinej kus a všechno vpořádku. Bohužel jsem ho nedávno prodal, ale zase koupil viz foto ze včera, ale vono to neni, tak růžový jak se zdálo. Ta čepel je do zatáčky taky... Sice malinko, ale vracim, chci pěkněj, moje ousídý to nedává a za třipůl nechci křivej. Sem nasranej. Zkoušel jsem najít tady fotky tenkrát toho křivýho myslim, že jsem to sem dával, ale nejde mi to najít. To spojovaní těch ostří je asi tak náročný, že tam dochází k plno zmetkům. Upraveno 25. července 2024 uživatelem Strocek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 To je teda pech, takhle to vypada, jako by s tim nekdo zkousel vypacit dvere Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Podle mě je to nezvládnutí výroby čepele ze dvou různých materiálů. Nevím jak to dělají a zda to kalí až po kompletaci, ale tohle by mohlo způsobovat to zvlnění, protože každý materiál reaguje lehce odlišně a pak se to mezi sebou pere. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 našel jsem ty fotky z roku 2020. Focený blbým telefonem. To sem měl ještě tlačítkovej , sem se držel co nejdýl... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maama Odesláno 25. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2024 Zdar, dneska mi postak dovez ESEE Avispu. Tezko se otevira - fest nevychozena kulicka, ale pak, kdyz zaviram jednoruc, povolovany frejmlok se na konci zasekne na nejakym mikrozoubku a lock nepovoli. Jednoruc se to zasekne kazdy druhy pokus. Je mi jasny, ze ty hrany bude stacit oliznout keramikou a bude to ok. S kulickou respektive dulkem si netroufam neco delat a buhvi jak dloho bude trvat nez se to rozchodi aspon na dostatecnou. Mate zkusenost s funglovkou? Povoli ten dulek? Zajima me, jestli je tahle "polotovar-kvalita" bezna nebo mam smulu na blbej kus? Jako je to lacina kudla, ale jevi se jako hodne nevychovana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tobi Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Zkus to řádně prostříkat WDčkem a cvakej a cvakej.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mydlinkaTM Odesláno 26. července 2024 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2024 Rozebrat, vyčistit, namazat ideálně vazelínou (a to i dráhu kuličky) a cvakat. Rozhodně nemazat WD, má to v sobě strašně málo mazací složky! Na čištění OK. Prošlo mi rukama kolem 80 Avisp. Je to levná kudla a bohužel taky podle toho někdy vypadá. Jednu z toho množství jsem musel reklamovat/vrátit, měla hodně utopenou detent kuličku. U několika jsem musel rovnat stranu s framelockem a u několika ladit přítlak framelocku aby šla komfortně otevírat. Jestli je ten chod úplně špatný tak vrátit/vyměnit s tím, že nechodí dobře. Než se v tom vrtat. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se