Akam Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 12 hodinami, filltos napsal: A máš ho předpokládám rovnej narozdíl od prvojakostní @Strocek Přijde mi cajk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Uz se to jiste nejen tady resilo, ale treba nekdo poradi na prvni dobrou a ja budu usetren hledani . Mel jsem na Apaluse tohodle pracanta, dal ho tak trochu do placu, delal s nim kde kdo kde co a takhle ted vypada. Neni to nuz do vitriny, nicmene kdyby trochu prokoukl, tak bych se nezlobil. Za rady dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna Tak to snad zvládneš sám ne? Trochu práce se smirky a nakonec brusnou pastou a bude jako nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna (upraveno) ...akorát to prcání (kde výsledek "jako nový" s amatérským použitím šmirglů na takhle hluboké poškození u válcované spotřebky jako Mora nehrozí) není radno přepočítávat hodinovou sazbou na peníze Upraveno 4. srpna uživatelem Radek124 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 46 minutami, Radek124 napsal: ...akorát to prcání (kde výsledek "jako nový" s amatérským použitím šmirglů na takhle hluboké poškození u válcované spotřebky jako Mora nehrozí) není radno přepočítávat hodinovou sazbou na peníze No to si taky myslim, proto jsem doufal v nejaky vic easy reseni. No nic, trochu jsem to prelizl a seru na to. Na funkci to nema vliv. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pozorovatel Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna před 1 hodinou, Radek124 napsal: ...akorát to prcání (kde výsledek "jako nový" s amatérským použitím šmirglů na takhle hluboké poškození u válcované spotřebky jako Mora nehrozí) není radno přepočítávat hodinovou sazbou na peníze Moc času to nezabere, ale jasně, pokud to někdo bere takto, je lepší koupit nový. Já se třeba takovými drobnými věcmi bavím, když mám chuť něco udělat rukama Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek124 Odesláno 4. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 4. srpna V pohodě, Morčata (a švýcaráky) beru jako "pracanty" - když už nějaký šrám schytají, holt se dotčený kus po elementárním zflikování degraduje na nižší pozici a tam ať funguje dál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 6. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna Však je to uhlíkovka za bratru tři čenta, jak píše Radek, nemá smysl se s tím moc drbat. Co nejakej octovej čistič/ocet, chytne to patinu celý a nebude to tak flekatý. Je to pracant, mě přijde, že smirk a leštění by mu vlastně ublížilo, ta uhlíkovka tuším není ani z výroby jak psí kulky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna V 4. 8. 2024 v 19:20, warann napsal: No to si taky myslim, proto jsem doufal v nejaky vic easy reseni. No nic, trochu jsem to prelizl a seru na to. Na funkci to nema vliv. Na tohle by měla stačit brusná guma, já používám 240grit na Želváka z nástrojovky, který patinuje jen se na něj křivě podíváš Cca jednou za rok mu dopřeju ozdravnou kůru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 10 minutami, OndraPod napsal: Na tohle by měla stačit brusná guma, já používám 240grit na Želváka z nástrojovky, který patinuje jen se na něj křivě podíváš Cca jednou za rok mu dopřeju ozdravnou kůru. No vidis, to vypada dobre. Ja to sice uz nejak prelizl, ale do budoucna se to hodi. Kde to beres? Na netu na me vyskocilo ledacos, tak uvitam i nejaky konkretni shop. Dikes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
OndraPod Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna před 2 hodinami, warann napsal: No vidis, to vypada dobre. Ja to sice uz nejak prelizl, ale do budoucna se to hodi. Kde to beres? Na netu na me vyskocilo ledacos, tak uvitam i nejaky konkretni shop. Dikes. Tady:https://www.outfit4events.cz/czk/produkt/1302-cistici-guma-na-kov/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
warann Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Bezva. Dik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lumberjack Odesláno 7. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 7. srpna Na takovéhle čištění hodně dobře funguje ocelová vlna a konkor. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DarylVanHorne Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Já vím, že je to klišé, ale prostě jsem neodolal a z Zermattu si vezu suvenýry dva... 3 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jehlan Odesláno 16. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna Pro sběratele - dnes zařadili do prodeje. Proantic: Corsican Stiletto, Genoese Style, Late 19th Century, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna Kluci je to vprdeli, novou kudlu mám na cestě, ale zakoukal sem se do nový. Nemá někdo zkušenost? https://www.noze-nuz.com/vystrelovaci_noze/PKCP1BK.php Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Mate Odesláno 23. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna (upraveno) před 1 hodinou, Strocek napsal: Kluci je to vprdeli, novou kudlu mám na cestě, ale zakoukal sem se do nový. Nemá někdo zkušenost? https://www.noze-nuz.com/vystrelovaci_noze/PKCP1BK.php Nůž jako takový bude nejspíš ok, toho bych se nebál. Bál bych se vinuté pružiny pod čepelí zda se bude dát sehnat náhradní. U Bokeru to byl docela oříšek. Pokud je sehnatelná, tak minimálně náhradní pružinou bych před koupí nože začal. Upraveno 23. srpna uživatelem Mate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Navíc je to vosklivej nuz s nepraktickym a blbym klipem. Musíš ho skladovat otevrenej, abys šetřil tu pruzinu. Takže nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Strocek Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Pružina je samostatně prodejná (zahraniční eshop). Právě že se mi tvarově docela líbí a chtěl jsme ho do příruční taštičky, takže na klipu by stejně nebyl. Klip (titan) je zapuštěnej v rukojeti a držího docela velkej šroub nemyslím, že by to bylo špatný řešení. Víš jak, jestli dva prťavý šroubky nebo jeden pořádnej a uložení v rukojeti kde se nemůže hnout. Spíš je problém, že pro tyhle potřeby mi v tejdnu přijede kudla, kterou jsem pečlivě vybíral a tan nebude nic špatně (doufám) , ale teď mě docela chytly ty OTS kudly. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. srpna Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna Nevim no. Proti gustu Me od doby, kdy lítají noze na super podlozkach nebo loziskach ty vystrelovaky přijdou zbytečný. Ty pera, pojistky, vic součástek na pokurveni. Ale chapu navykovost toho cvakani Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se