Ivan Lelák Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 V 8. 1. 2021 v 22:54, nooski napsal: Dají se tyhle Bulovy zařadit k pilotkám? Já osobně je tak vidím. Mimochodem asi jsem natrefil na nejméně přesný kus na světě, protože metu 10 vteřin nedají za rok, ale klidně za 2 měsíce Můj osobní názor je takový, že mohou vypadat jako pilotky, mohou mít sebevíc vroubkovanou lunetu a kdovíco ještě, ale jak říká má přítelkyně "Co vypadá jako zlato, má být ze zlata", tak pro mne platí, že co si hraje na retro pilotky, má mít v sobě mechanický strojek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shaggy Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 Moderne pilotky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 10. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2021 před 42 minutami, Ivan Lelák napsal: Můj osobní názor je takový, že mohou vypadat jako pilotky, mohou mít sebevíc vroubkovanou lunetu a kdovíco ještě, ale jak říká má přítelkyně "Co vypadá jako zlato, má být ze zlata", tak pro mne platí, že co si hraje na retro pilotky, má mít v sobě mechanický strojek.. Ivane, já se tebou v podstatě souhlasím, nicméně zrovna u značky Bulova bych nebyl tak striktní, možná už jen proto, že Accutron je jejich patent, nota bene když navíc hodinky s tímhle typem pohonu letěly do vesmíru a dneska jsou už legendou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 22. února 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. února 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 1. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. března 2021 Přidám něco z mých pilotních začátků Archimede Pilot jsem si ve svých chronozačátcích vybral jako první automaty a lepší hodinky. Dodnes na ně strašně rád vzpomínám. ...a na zkoušku jsem přikoupil Geckota K1 s Miyotou, abych vyzkoušel B muster a současně černý PVD pouzdro. Zjistil jsem, že ani B muster, ani černý pouzdra a trojdatum nejsou pro mě a po pár týdnech jsem je přestal nosit a následně prodal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M-72 Odesláno 25. března 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2021 103 s hesalitem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 “Cocpit” watch z roku 1981 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 4 minutami, xbraj19 napsal: “Cocpit” watch z roku 1981 Husty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kamil.K Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 xbraj19: ...aha, tak odtud čerpal svůj ikonický design B&R ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 15. dubna 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2021 před 2 hodinami, Kamil.K napsal: xbraj19: ...aha, tak odtud čerpal svůj ikonický design B&R ! U B&R si s inspirací u jiných firem nedělají moc těžkou hlavu, nedávno jsem viděl jejich jiné hodinky dost připomínající Moony od Omegy. Fotky mých pilotek tu už jsou z dřívějška. Letos jsem si pořídil další dvoje. Jedny jsou reedice legendárních pilotek Eterna Heritage Military 1939 vyrobené v limitované sérii 1939 kusů. Dávám i foto, kde vedle sebe leží tátovy prastaré Lemanie MVS a tyto Eterny, je vidět jejich podobnost a skoro mi přijde, že Lemania a Eterna od sebe před válkou opisovaly. Druhé jsou Hamiltony Khaki Field Murph. Ty samotné nemají s letectvím nic společného, i když vznikly původně jen pro film Interstellar, kde je měl bývalý pilot a astronaut. Do volného prodeje se dostaly až v roce 2019, ale už při jejich vzniku v roce 2014 se designéři inspirovali jinými hodinkami Hamilton, které měly leteckých genů dost a je to vidět i na modelu Murph. Na závěr přidávám foto všech svých čtyř klasických jednoduchých pilotek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 1. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. května 2021 Pilotky od Orientu druhé generace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Tutima v limitované Flieger Friday edici. Celkově bylo vyrobeno pouze 20 kusů. Odesláno z mého BBF100-6 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 8. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. května 2021 Tak si je nakonec vzal, Ondro? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalisport Odesláno 11. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. května 2021 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Tak dlouho jsem vybíral na ose B Uhren - Hamilton Khaki Field , až jsem objevil Hanhart Pioneer One. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Karussell Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Moc hezký, gratuluju! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Děkuju, dělají mi radost. Ze začátku jsem pokukoval po echt pilotkách, od 44 mm výš ale jsem rád, že jsem zůstal při zemi. To bych asi neuměl nosit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 Myslim, ze Hanhart je dostatecne silny jmeno pro echt pilotky. Jedna z mala velmi starejch firem s leteckou DNA, u ktery krasny a kvalitni hodinky nemusej nutne stat ctvrt mice. At ti delaj radost. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
whitley Odesláno 12. května 2021 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. května 2021 (upraveno) To pozor. Já nebagatelizuju značku. Přívlastkem echt jsem narážel na velikost hodinek. Přeci jen jen 42 mm se vzdaluje od 55. Ten Big Pilot, co nosí Karussell, svou velikostí k původnímu duchu "pilotek" bez debat ladí trochu více. Upraveno 12. května 2021 uživatelem whitley Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se