špelda66 Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 @chiefJo, všichni o tobě víme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 V 29. 5. 2022 v 13:04, špelda66 napsal: @chiefJo, všichni o tobě víme Rozšířit nevím proč, ale těd jsem si vzpomněl na 1 film “O tom, co je krasné, rozhodujeme my, strana!“ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZdenálGT Odesláno 29. května 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. května 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 16. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. června 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HondzaX Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 ABI-8 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 Trochu neobvyklé pilotky od firmy, která se hodinkami pro letce proslavila, pokud pominu hodinky do kosmu. Fortis Square jsou hranaté, což u pilotek nebývá běžné. Pamatuji se, že když jsem asi před 15 lety listoval katalogem Fortis, na fotografiích byly modely řady Pilot nebo Flieger na rukou vojenských pilotů, zatímco Square měl na ruce pilot aerolinek v uniformě, což mi tehdy přišlo děsně elegantní. Koneckonců ty hodinky vzešly ze spolupráce Fortisu a švýcarských aerolinií. Tehdy jsem si řekl, že Square mohou sloužit i jako oblekovky, samozřejmě s vhodným řemínkem, v mém případě hnědým krokodýlem, který jsem nasadil včera. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 17. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2022 A tak já ji šoupnu i sem 0:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 19. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KralJan Odesláno 24. června 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Flieger Friday Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
chief Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukáš3 Odesláno 15. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2022 Jsem nevěděl, že je tu vlákno na pilotky... Zjistil jsem, že Pilotky jsou asi nejhezčí styl. Mám jedny,,značkový" a dvoje číny a baví mě nejvíc asi. Teda kromě SARBů... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 17. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. července 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. července 2022 V 29. 12. 2021 v 16:11, HondzaX napsal: Hanhart #FliegerFriday - jedna ze dvou letošních limitek v rámci projektu #FliegerFriday. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Rozšířit Sou boží;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 21. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Lindberg rulezzzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 (upraveno) Ja tyhle hodinky obdivoval uz jako malej smrad, kdyz jsem je kdysi videl v nejakym casaku. Jsou fakt dobry. Tohle je teda ta 38mm verze, pro me urcite nositelnejsi. Prerostlejch hodinek mam vic nez dost. Upraveno 24. července 2022 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbraj19 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 Parádní Lindberg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 24. července 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2022 (upraveno) Dekuju. Jenom s Fanousem zapominate jedno pismenko, ale to neva. A fakt to ma smaltovanej cifernik. Upraveno 24. července 2022 uživatelem villain83 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se