Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Spíme na německé straně www.fallerhof.de ale už tam asi bude obsazeno. My chtěli tři cimry, nakonec je neměli, tak jsme museli vzít apartmán. Takže když pojedeš sólo, třeba něco ještě bude. Večer se tam dá parádně najíst a popít.  

Upraveno uživatelem Cyril
Odesláno

Zdar, jsem tak nějak v jednání. každopádně, pokud to neklapne, poprosil bych vás kamarádi vo tuhle knížku. Měli ji v tom stanu s knížkami před vchodem.

post-1551-0-77510900-1363552156_thumb.jpg

Odesláno
  V 17. 3. 2013 v 20:19, Cyril napsal:

Spíme na německé straně www.fallerhof.de ale už tam asi bude obsazeno. My chtěli tři cimry, nakonec je neměli, tak jsme museli vzít apartmán. Takže když pojedeš sólo, třeba něco ještě bude. Večer se tam dá parádně najíst a popít.  

Chlapi a jak tam budete? Přes víkend - 26.4. až 28.4. nebo jen na jednu noc?

Odesláno
  V 18. 3. 2013 v 8:21, jacob napsal:

Chlapi a jak tam budete? Přes víkend - 26.4. až 28.4. nebo jen na jednu noc?

Přímo na výstavišti jsme 25 a 26, o víkendu se tam nahrne spousta lidí a často nejsou v expozicích kompetentní osoby, po víkendu do konce jsou už zase lidi  často unavení? my to máme pracovně, pokud tam někdo jede na kukačku, je to asi jedno.

Taky upozorňuju, že pokud nemáte lokty (a jazykové vybavení) na to, probojovat se někam jinam, než k vitrínám, může návštěva způsobit zklamání, jednak vstup není úplně zadarmo a je to veletrh především pro obchodníky a novináře, takže bez předchozí domluvy, nebo pozvání se na zajímavější expozice nedostanete. U menších firem a nezávislých ale většinou není problém se zastavit a popovídat si, stejně tak u strojů atd.

Odesláno

Děkuji za info, Jakube. Měl bych mít nějaké pozvánky z Carollina (IWC, Breitling, atp.). Pokud se ke mně nedostanou, tak budu potom alespoň vstřebávat Vaše dojmy :-).

Odesláno

Ahoj, taky plánuju návštěvu, ujme se mě někdo? :) Ať tam nejsem úplně sám - bydlím ve Švajcu, takže časově se přizpůsobím. 

• po 3 týdnech...
Návštěvník Kamil
Odesláno

Jestli nekdo jedete pres vikend nebo pozdeji, ozvete se mi. Mozna bych mel nejake vstupenky. :)

V 18. 3. 2013 v 7:41, sibirnaya napsal:

do rolexu me nepusti, takze ja nemam proc tam letet :)

V Rolexu je uz domluvena schuzka, tak s tim pocitej na pristi rok. :angel:

• po 3 týdnech...
Odesláno

My pojedeme v pohodě v neděli a snad si užijeme trochu klidnější pondělí, s ubytováním už tam od neděle zjevně moc problém není, tak snad to nebude takový hukot :) . Pokud se někdo chystáte taky až po víkendu, dejte kdyžtak vědět, třeba něco provedeme ;) .

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...