Jakubisko Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Kdopak jedete letos do Baselu? Prý to má být velké
kubson Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 jasně - celý team upozorňuju, že už je trochu problém s ubytováním
kvejkr Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Zdravim, uvazuju o navsteve, nemate nahodou tip na nejaky dobry ubytovani? diky.
Cyril Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 (upraveno) Spíme na německé straně www.fallerhof.de ale už tam asi bude obsazeno. My chtěli tři cimry, nakonec je neměli, tak jsme museli vzít apartmán. Takže když pojedeš sólo, třeba něco ještě bude. Večer se tam dá parádně najíst a popít. Upraveno 17. března 2013 uživatelem Cyril
Návštěvník Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Zdar, jsem tak nějak v jednání. každopádně, pokud to neklapne, poprosil bych vás kamarádi vo tuhle knížku. Měli ji v tom stanu s knížkami před vchodem.
Cyril Odesláno 17. března 2013 Nahlásit Odesláno 17. března 2013 Na to zapomen! Nic ti neprivezem! Musis jet preci taky! Me tam bude bez tebe a Viktora v hospode smutno....:-(
Josef01 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Taky bych se tam podíval, ale letadlem, autem je to dlouhý a pro jednoho nebo dva i drahý. Nepoletí někdo?
sibirnaya Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 do rolexu me nepusti, takze ja nemam proc tam letet
jacob Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 V 17. 3. 2013 v 20:19, Cyril napsal: Spíme na německé straně www.fallerhof.de ale už tam asi bude obsazeno. My chtěli tři cimry, nakonec je neměli, tak jsme museli vzít apartmán. Takže když pojedeš sólo, třeba něco ještě bude. Večer se tam dá parádně najíst a popít. Chlapi a jak tam budete? Přes víkend - 26.4. až 28.4. nebo jen na jednu noc?
kubson Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 V 18. 3. 2013 v 8:21, jacob napsal: Chlapi a jak tam budete? Přes víkend - 26.4. až 28.4. nebo jen na jednu noc?Přímo na výstavišti jsme 25 a 26, o víkendu se tam nahrne spousta lidí a často nejsou v expozicích kompetentní osoby, po víkendu do konce jsou už zase lidi často unavení? my to máme pracovně, pokud tam někdo jede na kukačku, je to asi jedno.Taky upozorňuju, že pokud nemáte lokty (a jazykové vybavení) na to, probojovat se někam jinam, než k vitrínám, může návštěva způsobit zklamání, jednak vstup není úplně zadarmo a je to veletrh především pro obchodníky a novináře, takže bez předchozí domluvy, nebo pozvání se na zajímavější expozice nedostanete. U menších firem a nezávislých ale většinou není problém se zastavit a popovídat si, stejně tak u strojů atd.
jacob Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Děkuji za info, Jakube. Měl bych mít nějaké pozvánky z Carollina (IWC, Breitling, atp.). Pokud se ke mně nedostanou, tak budu potom alespoň vstřebávat Vaše dojmy :-).
Rodkopf Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Ahoj, taky plánuju návštěvu, ujme se mě někdo? Ať tam nejsem úplně sám - bydlím ve Švajcu, takže časově se přizpůsobím.
Návštěvník Kamil Odesláno 4. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 4. dubna 2013 Jestli nekdo jedete pres vikend nebo pozdeji, ozvete se mi. Mozna bych mel nejake vstupenky. V 18. 3. 2013 v 7:41, sibirnaya napsal: do rolexu me nepusti, takze ja nemam proc tam letet V Rolexu je uz domluvena schuzka, tak s tim pocitej na pristi rok.
kubson Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 appka BaselWorld na iTunes je aktualizovaná a jak jsem procházel vystavovatele, narazil jsem na jediného z ČR o kterém jsem navíc nikdy neslyšel - Dárky a hodinky s.r.o. a vystavují tam značky: http://www.lduchen.com/ a http://www.steinmeyerwatches.com/
DaLo Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 V 5. 4. 2013 v 7:13, kubson napsal: appka BaselWorld na iTunes je aktualizovaná a jak jsem procházel vystavovatele, narazil jsem na jediného z ČR o kterém jsem navíc nikdy neslyšel - Dárky a hodinky s.r.o. a vystavují tam značky: http://www.lduchen.com/ a http://www.steinmeyerwatches.com/Fuj, na BaselWorldu se vystavuje i takovahle hnusna Cina?
kubson Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 V 5. 4. 2013 v 7:24, DaLo napsal: Fuj, na BaselWorldu se vystavuje i takovahle hnusna Cina?je tam všechno, na "low-end" mají vlastní chlívek a fejkobijskou komisi
Viktor Odesláno 5. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 5. dubna 2013 Je to tam nový Zenith a další budou mít nový stánky A já mám domluvenou schůzku s Antoine Martin (Braun) a těším se na Slowrunnera
IntoPicture Odesláno 21. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 21. dubna 2013 My pojedeme v pohodě v neděli a snad si užijeme trochu klidnější pondělí, s ubytováním už tam od neděle zjevně moc problém není, tak snad to nebude takový hukot . Pokud se někdo chystáte taky až po víkendu, dejte kdyžtak vědět, třeba něco provedeme .
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se