Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dneska mi přišel z Británie balíček. :thumbsup_anim:  Já mám takovou radost... :clap: Další fotky budu postupně přidávat. Myslím, že na britském battledressu a s českým lvíčkem je ještě nikdo nefotil.

post-24539-0-96122800-1363627650_thumb.jpg

Odesláno

Tak helasit se poškrábe, ale zásadní problém to neni, dá se to celkem snadno rozleštit. Ale viděl jsem tady někde fotku těchhle hodinek právě s vyměněným safírem a líbí se mi víc. Je víc zapuštěný a víc vypouklý. A navíc safír je safír no:-)

Ale někdo by určitě neměnil... Nenech se ovlivnit:-)

Odesláno

Jen pro upřesnění ten plast se jmenuje Hesalit   /ne Helasit/.Sice se snadno poškrábe,ale zase se snadno rozleští,pak si vyber.

Odesláno

Když máme skoro to jaro, tak nějaké na sněhu. Mám takovej pocit, že nějakou dobu se na ruku jiné hodinky nedostanou. :rolleyes:

post-24539-0-63207700-1363680566_thumb.jpg

post-24539-0-99418400-1363680577_thumb.jpg

post-24539-0-58391100-1363680585_thumb.jpg

Odesláno

Super, akorát sem je dnes taky dal na ruku:-)

Jsou krásný... Gratuluju

Malinko uvažuju, že na ně nechám dát safír. Myslim, že to někdo na fóru už udělal...

Myslím, že se pleteš, vyměněné sklo má STÝF a je to také jen plast. Pravdou je, že je tvarově blíže předloze.

Odesláno

krásný úlovek, nádherně nakomponované fotky. Velká gratulace, Cestovateli!

Odesláno

Myslím, že se pleteš, vyměněné sklo má STÝF a je to také jen plast. Pravdou je, že je tvarově blíže předloze.

Aha, no tak, že bych si to vsugeroval... Ale bylo by to fajn :)

A omlouvám se za ten hesalit, sem popleta :goof:  :bangin:

Jinak pěkný tématický fotky...

• po 2 týdnech...
Odesláno

Ode mě taky gratulace.Krásný kousky.Navíc jak se tak koukám,tak budeme asi i kolegové ve zbrani.Akorát já nosím na battledressu nášivky skotskýho pluku.Ale válku a nepřítele máme asi stejnýho

• po 3 týdnech...
  • po měsíci...
  • po měsících...
  • po 2 týdnech...
Odesláno

tohle je zatím snad nejlepší napodobenina vůbec, propracovaná do detailu, otočná luneta, sklíčko, strojek - prímová věc, gratuluju. Fotky jedna báseň.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...