Wanderer Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Dneska mi přišel z Británie balíček. Já mám takovou radost... Další fotky budu postupně přidávat. Myslím, že na britském battledressu a s českým lvíčkem je ještě nikdo nefotil.
Wanderer Odesláno 18. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Až bude venku hezky, tak zkusím ještě něco nafotit.
Kristian.nov Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Super, akorát sem je dnes taky dal na ruku:-) Jsou krásný... Gratuluju Malinko uvažuju, že na ně nechám dát safír. Myslim, že to někdo na fóru už udělal...
Kristian.nov Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Tak helasit se poškrábe, ale zásadní problém to neni, dá se to celkem snadno rozleštit. Ale viděl jsem tady někde fotku těchhle hodinek právě s vyměněným safírem a líbí se mi víc. Je víc zapuštěný a víc vypouklý. A navíc safír je safír no:-) Ale někdo by určitě neměnil... Nenech se ovlivnit:-)
bohus76 Odesláno 18. března 2013 Nahlásit Odesláno 18. března 2013 Jen pro upřesnění ten plast se jmenuje Hesalit /ne Helasit/.Sice se snadno poškrábe,ale zase se snadno rozleští,pak si vyber.
Daemonultimate Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Jsou parádní,taková malá klasika fora,sklíčko bych neřešil,je tam a to je hlavní,co bude dál ukáže čas,až bude jetý máš spoustu možností co s tím.Pěkný fotky
Wanderer Odesláno 19. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Když máme skoro to jaro, tak nějaké na sněhu. Mám takovej pocit, že nějakou dobu se na ruku jiné hodinky nedostanou.
Wanderer Odesláno 19. března 2013 Autor Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Tak pokus o pár fotek. Tu retro babu na rádio jsem sháněl dlouho, ale myslím, že jsem vybral dobře...
Vit Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 Super, akorát sem je dnes taky dal na ruku:-) Jsou krásný... Gratuluju Malinko uvažuju, že na ně nechám dát safír. Myslim, že to někdo na fóru už udělal... Myslím, že se pleteš, vyměněné sklo má STÝF a je to také jen plast. Pravdou je, že je tvarově blíže předloze.
Frostie Odesláno 19. března 2013 Nahlásit Odesláno 19. března 2013 krásný úlovek, nádherně nakomponované fotky. Velká gratulace, Cestovateli!
Kristian.nov Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Odesláno 20. března 2013 Myslím, že se pleteš, vyměněné sklo má STÝF a je to také jen plast. Pravdou je, že je tvarově blíže předloze. Aha, no tak, že bych si to vsugeroval... Ale bylo by to fajn A omlouvám se za ten hesalit, sem popleta Jinak pěkný tématický fotky...
henker Odesláno 28. března 2013 Nahlásit Odesláno 28. března 2013 Velká gratulace a ještě větší závist Mě právě teď utekly tak snad jindy. Kdyby je tady na fóru snad chtěl někdo prodat, tak má komu...
czech.argyll Odesláno 3. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 3. dubna 2013 Ode mě taky gratulace.Krásný kousky.Navíc jak se tak koukám,tak budeme asi i kolegové ve zbrani.Akorát já nosím na battledressu nášivky skotskýho pluku.Ale válku a nepřítele máme asi stejnýho
VintageLover Odesláno 20. dubna 2013 Nahlásit Odesláno 20. dubna 2013 Konečně jsem je mohl vidět na živo a musím říct, že kdybych je viděl znovu, tak je budu muset objednat taky, je to pecka a za rozumný peníz.
Wanderer Odesláno 9. června 2013 Autor Nahlásit Odesláno 9. června 2013 (upraveno) ... na sluníčku jsou parádní. Upraveno 9. června 2013 uživatelem Wanderer
Wanderer Odesláno 6. září 2013 Autor Nahlásit Odesláno 6. září 2013 Tak jsem jim konečně pořídil nový řemen.
cigi Odesláno 18. září 2013 Nahlásit Odesláno 18. září 2013 tohle je zatím snad nejlepší napodobenina vůbec, propracovaná do detailu, otočná luneta, sklíčko, strojek - prímová věc, gratuluju. Fotky jedna báseň.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se