doctor Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Pani, aky je vas nazor na kopirovanie dizajnu blancpainu, rolexu, tudoru a vytvaranie FFF a BB MODov a podobnych? Nieje je uz za pomyselnou hranicou "fejkov"? Som zvedavy na diskusiu. Pytam sa preto, lebo zvazujem kupu BB, ale neviem ako to moje zrnko zvladne.. neviem ci sa nebudem citit zle ze mam na ruke fejky.. mozno by som mal menej rozmyslat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Me to vadilo .. mel jsem treba mimo jine FFF mod.... a kratce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 za hranicou fejkov to nie je, ale za hranicou vkusu urcite. specialne mam rad SOXA verzie s mrnavou hodinovkou. brrr Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 (upraveno) Nešel bych do toho,neustále bych chtěl origo a tím pádem bych nemohl být vnitřně spokojen. Upraveno 20. března 2013 uživatelem Daemonultimate Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Je to o tej salame Pick, stadovitost vladne svetu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 mozete prosim vysvetlit, co znamenaju skratky "FFF a BB MODov"? Nieco ako steinhart s kopirovanim rolexu?Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 vysvetlim ti skratku UTFG Use The Fcuking Google Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Nebud agresivni vole FFF - Fifty Five Fathoms ( Blancpain )BB - Black Bay (Tudor ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 (upraveno) Jelikož jsem kdysi také byl zvědavý, co přesně znamenají tyto zkratky, tak FFF (Fifty Five Fathoms), takmodifikace je úprava vzhledu Seiko "pětek" na vzhled podobný hodinkám Blancpain Fifty Fathoms: http://www.blancpain.com/en/watch/5015b-1130-52. A to Five přidané v názvu je odkazem právě na Seiko 5 řadu. BB modifikace je něco podobného akorát se upravuje na vzhled podobný Tudor Black Bay - viz.: http://www.tudorwatch.com/en/heritage-black-bay/ A ano, používej google než se zeptáš, uvidíš, že Ti to samotnému prospěje a naučíš se víc Upraveno 20. března 2013 uživatelem yossarian Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Mě se to nelíbí, ale ať si dělá kdo chce co chce. Na 2. stranu, pokud je nějaký tvar např. sekery nebo jiného nářadí prověřený(jako třeba Rolex vzezření), tak proč ho nepoužít. Může mi být jedno, kdo to vymyslel, hlavně že to funguje dobře. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lub Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Nebud agresivni vole FFF - Fifty Five Fathoms ( Blancpain )BB - Black Bay (Tudor )dík Dane. obecně věty typu "si to vygúgli, vole" taky miluju.dneska vlastně člověk nemá právo se na nic ptát, páč vlastně všechno musí vědět (díky gúglu). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 (upraveno) Co se týká nějakých napodobenin a řekněme "modifikací",tak jako člověk který má rád hodinky a zajímá se o ně musím říct,že se mi to moc nelíbí a v "košér" to zcela jistě není.Z pozice normálního člověka,který má i jiné běžné starosti je mi to v podstatě celkem putna,protože ať to člověk může brát sebevážněji,tak jde v podstatě o ...Je to pár dní,co jsem se rozmýšlel,které si mám pořídit Automatické hodinky a dost jsem zvažoval pořízení Steinhart Ocean Vintage RED.Fakt jsou to moc hezké a zcela jistě kvalitní hodinky,ale...Tak jsem si radši pořídil zcela autentické Seiko Sumo. Upraveno 20. března 2013 uživatelem hejdik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yossarian Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Já osobně modifikace mám vcelku rád, pokud patří k těm podařeným (což zrovna FFF a BB jsou) a za fejk jako takový je nepovažuji. Je pravdou, že jakoby parazitují na slávě svých dražších vzorů, ale funguje to i opačně - každý výrobce je určitě hrdý na svůj výrobek, který je natolik dobrý, že se jej ostatní snaží napodobit. Takže já říkám klidně, pokud je zcela zřejmé že se stále jedná jen o modifikaci a nikdo tam necpe originální název Blancpain, Tudor, Rolex atd... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 ja nie som agresivny, ta skratka sa tak vola, mozem ja za to? kua v tom google okne to este aj dopise vetu za teba.. hlavologia jak swina btw, neviete niekto kolko je prave hodin? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Viktor Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Mně se líbí seiko bastl 6309 s cifrem 6105V bastlení je taky kus radosti z tvorby, i když výsledek je většinou na hovno Obzvlášť, když člověk nekupuje hotový bastl ale probíhá to po částech, starý Seika, pak ručky, odjinud cifr a sklíčko, měl jsem to kdysi rád .... ještě mám nějaký nepoužitý součástky v šupliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hejdik Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 btw, neviete niekto kolko je prave hodin? http://time.is/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 http://time.is/no jo,ale žádná zkratka.Ale otázka byla super k věci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kamilb Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Seiko mod jsem nikdy neměl protože se mi aktuálně žádný nelíbil,za fejk bych to rozhodně nepovažoval,proč taky?Je to věc vkusu.A hlavně - kdo si hraje nezlobí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marecenator Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Nebud agresivni vole FFF - Fifty Five Fathoms ( Blancpain )BB - Black Bay (Tudor )Diky. Este som sa chcel spytat preco prave Seiko (a ci iba Seiko) a preco prave Blancpain a Tudor (su aj dalsie modifikacie?), tu ale pouzijem instantovu milu radu UTFG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 20. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2013 Jo tak to je neco jinyho Viktore... par Seiko jsem si uz taky upravil podle svyho - nakoupit dily podle svych predstav a prohazet. Ale uprava , aby se Seiko podobaly modelu jine firmy, to mi vubec nesedlo.. Mně se líbí seiko bastl 6309 s cifrem 6105V bastlení je taky kus radosti z tvorby, i když výsledek je většinou na h...o Obzvlášť, když člověk nekupuje hotový bastl ale probíhá to po částech, starý Seika, pak ručky, odjinud cifr a sklíčko, měl jsem to kdysi rád .... ještě mám nějaký nepoužitý součástky v šupliku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se