Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 42
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno

Gratuluju k pěkným Oriskám! Co se té gumy / spony týče, tak ta nová vypadá dost dobře. Což není moc dobré pro mě...moje stará guma už je lehce vyžvejknutá. Kupodivu mi to začalo vadit až teď ;)

Jinak na starších modelech byla na gumě normální spona. Neví někdo jestli tuhle novou dávají na všechny, nebo to je jen nějaká specialitka? Ona už klasická guma stojí nějak nad 4000,- tak tohle šacuju skoro na úroveň tahu...  :crying_anim02:

Odesláno (upraveno)

Tak teraz si ma poriadne zneistil. Bol som zameraný na kovový tah a je možné, že som si sponu na gume až tak dobre nevšímal. Na fotkách je fakt na všetkých Aquisoch.

Upraveno uživatelem brumko
Odesláno

Spona je skvělá, dobře se s ní manipuluje a vypadá ve skutečnosti moc fajn a guma se taky nosí moc příjemně. Vřele doporučuji.

Odesláno

Myslel som, že Oris osadí túto sponu len na vyšších modeloch rady Aquis - napríklad ako je u Aquis Depth Gauge s hĺbkomerom. Preto s potešením čítam a vidím, že sa objavuje aj na "civilnejších" Aquis Date! Parádne vyvážený model.

Odesláno

Tak dnes přišla odpověď z Janeba Time SR s.r.o.

Dobrý deň,

doba dodania je cca 1 mesiac. Cena kaučukového remienka so sponou je 158 ? s DPH a poštovným.

Docela ranec a při dnešním kurzu :(

Odesláno

Gratuluji k Oriskam:-) super výběr. Také čekám na nové ProDiver Date ....pak dam foto a nějakou recenzi.

Odesláno

Nazdar, kde sa dá skrátiť remienok v ZA, lebo v chrone v ZA som pozeral nejaké Orisky a remienky sú na moju ruku trošku väčšie (oni hodinára nemajú)a posielajú to do autorizáku a trvá to tak 4-5dní. 

• po měsících...
  • po měsících...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...