TLD Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 U me dobry:) V 10h jsem si lupnul pivko a mazal domu. Parada. Uz muze klidne zacit prset.tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dali Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Dnes jsem vyjel na silničce v 6,15 a měl jsem naplánováno 93 km. Po 20 km bouřka jako blázen, tak jsem to otočil zpátky. I kyž jsem měl pláštěnku, tak na mě nebyla nitka suchá. Jestli mi uschnou boty tak to zkusím odpoledne.
TLD Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Dali, rekni mi neco o silnicce:) Minule jsem psal, ze bych uvazoval o cx kole, ale klido bych asi bral i silnicku... Da se s tim o po tech silnicich 4te tridy, resp vydrzi ten rafek neco? Vubec se v tom neorientuju, poradis neco do cca 30tis? Ultegra nebo 105ka? Nebo neco jineho? Fakt me to laka:) diktl
Klabrdon Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Tak dneska po 2 měsících na kole:-) Doktr mi tom dovolil, rameno drží, ale na žádný divočení to není, takže jsem vyrazil na Biku, ale radši po silnici:-)).Na silnočce jsem nechal po pádu vycentrovat kola a je taky připravena k vyjetí :-) TLD: Nejsem sice Dali , ael taky ti něco napíšu k silničkám:-) Podle mě 105ka bohatě dostačuje, funguje dobře. Ráfky vydžej dost(samozřejmě, záleží co je to za typ- to je stejný jak MTB).Několikrát sem projel takovou díru až sem se divil, že to neruplo. Chce to volit stopu, trochu tomu kolu pomoct a tak...Na rozbitejch silnicích to samozřejmě trochhu drncá, musíš jet rychle a pak je to lepší:-) pohodlí dá se řešit širšíma pláštěma, nižší tlak, karbon, dobrá omotováka na řidítkách...Mrkni na cyklobazar, tam jsou za 30 kolikrát pěkný kousky...když tě to láká tak jí zkus, je to boží:-) Speeed:-) Teda aspoň mě to chytlo a baví mě to moc, dokonce tak že mám letos odjeto na silinčce téměř 3x tolik co na MTB :-)
TLD Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Klabrdon, diky:) JJ, na cyklobazar koukam asi tyden. Zatim resim cx vs silnicka. Po prazdninach neco bude. Si pis, ze to zkusim tl
Gustaf Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 kluci, vy ste ranní ptactata....já asi výrazim až v podvečer
Dali Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Ahoj, já nejsem úplně odborním přes kola, jak jsem pochopil je tu asi někdo, kdo se prodejem kol a servisem možná i živí. Já kupuju kola Scott, ta značka je mi simpatická, servis kousek a mám na ně velkou slevu ( uměl bych pomoct, pokud by tě Scott zaujal).Mám na silničce SRAM RED, kola carbonová Mavic s galuskama Tufo. Je to hodně tvrdý závodní kolo a jezdím všude a zatím jsem nezničil ráfek ani neprorazil galusku. Je třeba trochu dávat bacha a když je to rozbitý jezdit s rozumem.Většinou jezdím průměr kolem 30km/h, záleží na kopcích, ale když se jede alespoň ve 2 tak to odsejpá líp. Ještě jsem si k tomu koupil hliníkové ráfky s pláštěma, ( právě, aby se mi jelo pohodlněji) , ale zatím jsem je nepoužil, jenom v zimě když dám kolo do trenažéru.Rozhodně ze začátku doporučuju kazetu s lehčím převodem. Kombinuju silničku s XC, ale na silničce najezdím víc. Je to asi taky tím, že taky kolem Kladna nemám tolik možnotí a 4 - 5 stejných okruhů je nuda. Silnička je paráda, pokud budeš mít už trochu najeto tak to odsejpá.
adamo Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Pánové před pár lety mi ukradli moje skládané xc hardtail. Jelikož jsem stejně nejezdil, tak jsem nic nekupoval. Před pár měsíci jsem si vyrobil městský singlespeed. Minulý týden mi šéf půjčil horáka a vytáhnul mě na Lysou horu. Překapivě jsem to s nulovou přípravou přežil. A tak si říkám jestli si nekoupit zase mtb. Přece jenom je na těch horách dobře. Poradili byste mi kam se na webu podívat po nějakých slevněných výprodejových modelech? Chtěl bych si trochu udělat představu co se dá za kolik koupit. Díky
Micey Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 adamo: webu najdes spoustu, lec tudle me celkem prekvapila bike prodejna v tom Freeportu v Hatich - Merida a Giant, samozrejme starsi modely a casto zvlastni velikosti, nicmene sleva z 80 na 35 nebyla vyjimkou. To jen tak kdybys jel okolo, nerikam, ze si tam nutne vyberes:)
Gustaf Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 tak dnes v podvečer rychlých ale zábavných 24 km.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Poya Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Hezky jezdíte, kluci Já se v týdnu na bike nedostanu, tak dnes 50km a 1100m nahoru i ve dvou bouřkách. Stejně jsem uschnul, než jsem to dojel. Aspoň mám umytý bike Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
323GT Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Podvečerních 70km, ani se mi nechtělo domů. Ovšem přední světlo v garáži mě donutilo... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 25. července 2015 Nahlásit Odesláno 25. července 2015 Dali, diky za info.Kluci, paradne jezdite:)tl
kupko Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 tak dnes v podvečer rychlých ale zábavných 24 km....Krasny vyhled :-)
kupko Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Tak dneska budicek v 6 a najeto 75 :-)km jedna rychlostni fotka :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
psycho.path Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Tak dnes mě počasí konečně dokopalo na kolo. 39km a asi si chvíli nesednu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
notabene Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Kdysi tu někdo doporučoval pláště na předek a zadek. Byly to racing Ralph? Díky, dneska jsem prorizl :-(
Rodkopf Odesláno 26. července 2015 Nahlásit Odesláno 26. července 2015 Tak jsem se taky po delší době konečně trošku hecnul! Sjezd stál za to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky