Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Rifiku,me rameno boli pul roku. Musis mit v mrazaku vzdycky pytlik zeleniny. At si brzo cajk!

Tl

Odesláno

Kuci to celkem zvladli akorat ze zacatku porad koukali na razeni. Ten vetsi(6let) uz celkem radi. Doufam, ze je to bude bavit cim dal vic, at mam partaky:)

Tl

Odesláno

Hehe tak pád už se začíná ozývat :-) napuchl mi levý bok na který jsem se položil a mám tam pěkný šlinc :-D snad ráno vstanu

Já dnes dopoledne běžel z Hrubé Vody přes Pohořany a Kopeček do Olmíka a byl to fakt zážitek, nejdřív všechny cesty led jak pro Sablíkovou a poté bahno, že kecky měly snad pět kilo každá... Celou dobu jsem si gratuloval, že mě nenapadlo vytáhnout kolo, až cyklostezka kolem Hlušovic se dala označit za sjízdnou... Tak ať se to pěkně zahojí, zítra se při výklusu nehnu z nížiny a asfaltu.

Odesláno

Hehe tak pád už se začíná ozývat :-) napuchl mi levý bok na který jsem se položil a mám tam pěkný šlinc :-D snad ráno vstanu

Já dodnes vím o mé srpnové srážce s autem. Myslím, že dva prsty na levé ruce už nikdy nebudou v pořádku. Přidaly se k palci kterej jsem si zrušil na lyžích tak před deseti lety. Bolí občas doteď.

Odesláno

Tak to já si jen trochu líznul ten bok, takže nic vážného. Kolem kopečku v lese krásně, místy trochu bahno. Jak jsem ale sjížděl po modré dolů do Velké Bystřice, tak v údolí samej led a voda na cestě, podcenil jsem to, no. Na tom stejném místě byli dva borci, co měli půjčený Specialized fatbike (vypadá to moc vtipně) a jeden z nich se vymlel přesně jak já. Akorát že jemu se zakousla hazka, tak opravovali. Já se jen posbíral ze země, utřel nános bahna a mohl jsem jet dál :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

Tak pomalu jsem dostal infarkt z dnesniho zavodu mistrovstvi sveta v cyklokrosu do 23 Adam Toupalik bobec dojel si pro stribro skoda ze jenom nepocital kola slavit a spurtovat o jedno kolo drive ho asi stalo zlato :-( nic mene smekam nezlomil se a nevzdal to 

Odesláno

to sem nepobral...hlavně milion lidí kolem a nikdo mu neřekne počet kol...to moc nefunguje v našem týmu asi :/

Oni určitě rvali, a navíc jsou tam všude cedule. Spis byl v tranzu a to nevidí neslyší.
Odesláno (upraveno)

byl naprosto soustredeny v tranzu nejede zavod poprve a stejne neslysel zvon posledniho kola :-( skoda ale co trener mechanik a dalsi lide ktere ma kolem sebe je to skoda a soucasne ostuda naseho teamu :-( ale jednu jistotu mame na tohle do konce zivota nezapomene to znamena uz se mu to nikdy nestane ted vzdy dude vedet jake kolo jede.

Upraveno uživatelem kupko
Odesláno (upraveno)

Mě ho je neskutečně líto.....musí to pro něj bejt strašnej pocit i přesto že je to obrovskej úspěch. Na stupních vítězů jsem trpěl s nim. Uf.

Je jasný, že by třeba stejně nevyhrál, ale.... kdo ví no...Bude to pro něj těžký a budu mu přát aby se rychle oklepal, protože je to borec a jede mu to parádně.

Upraveno uživatelem Klabrdon
Odesláno

Tak predelani prehazovacky na zavodackem kole GHOST 20palcu :-) Sora radi perfektne oproti tomu šitu co tam bylo a hlavne sni nebude nikde v lese drhnout :-)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...