Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Chlapi potřebuju něco vysvětlit ohledně vidle. Mám solo air rebu 100mm a nafoukáno na 75psi tak, abych měl sag cca 20%. Dočetl jsem se , že by vidlice neměla chodit až na doraz zdvihu - někdy ale během jízdy využiju celý zdvih, že ten červený kroužek na vidlici je až nahoře. Nikdy jsem ten doraz ale nepocítil, žádné tvrdé zastavení o konec zdvihu, ani kovový zvuk dorazu. Takhle to být může, že se využije celý zdvih, nebo mám přifouknout aby tam byla nějaká mezera ještě?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odesláno

75+-

Chlapi potřebuju něco vysvětlit ohledně vidle. Mám solo air rebu 100mm a nafoukáno na 75psi tak, abych měl sag cca 20%. Dočetl jsem se , že by vidlice neměla chodit až na doraz zdvihu - někdy ale během jízdy využiju celý zdvih, že ten červený kroužek na vidlici je až nahoře. Nikdy jsem ten doraz ale nepocítil, žádné tvrdé zastavení o konec zdvihu, ani kovový zvuk dorazu. Takhle to být může, že se využije celý zdvih, nebo mám přifouknout aby tam byla nějaká mezera ještě?

75 je malo jasne ze zalezi na hlovovem uhlu ja vazim podobne a vozim jak kdy a jak kde 85- 90

Odesláno

roura, kupka: přifouknu teda zatím na 80 a na příští vyjížďku vezmu sebou pumpu a budu laborovat. Je ale zajímavý, že při těch pouhých 75 psi mám v plné polní sag jen 20% 

Odesláno

Ještě jukni na olej, nebo si ho nech zkontrolovat. Asi na B-F jsem kdysi četl, že v Rebě je občas málo oleje už z výroby. Můj servisák to taky hned kontroloval. Aspoň teda říkal.

Odesláno

Já jsem rebu race přišlápl při první vyjizdce na novým kole. Tedy putovala do servisu na komplet pretesneni a od té doby klid a pohoda.

Odesláno z mého LG-D320 pomocí Tapatalk

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...