Poya Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 na rafek nalepis specialni pasku das tomu urcene ventilky nalepis mliko a jedes :-) ja vozim dusi kevlarove RR performanace a menit je nebudu za me nejlepsi plaste co jśem kdy jezdil co se tyce bezduse na zavody super mensi tlaky lepsi prilnavost k podkladu koreny kameny jasne a hlavne mensi dirky mlliko zalepi ale jak se udela vetsi rira v plasti stejne musis hodit dusi opravu defektu bez lepeni max 5 min a to se pujdu jeste vycurat :-)http://www.mojekolo.cz/no-tubes-ventilek-universal-35mmhttp://www.mojekolo.cz/no-tubes-vlozka-do-rafku-10y-x-25mmhttp://www.mojekolo.cz/no-tubes-tmel-pint-473mlNež jsem naklepal odpověď, tak to kupko vyřešil
odjinud Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Dneska jsem oželel fitko a vyrazil na pohodu na kolo. 3h venku, 2 hospůdky a 28km. Počasí v okolí severu Prahy (Čakovice, Kbely, Brázdim, Vinoř...) luxus.
spineshank Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 EVO jsou tri ruzne smesi gumy super sedi v terennu jsou hodne lehke a zaze se rychle sjizdi a je nachylny na proriznuti je to takovej papir Performance zakladni smes pomaleji se sjizdi a jsou trosku klouzavejsi ja je jezdiv kevlaru uz nekolik sezon a jeste jsem ho nikdy neproriznul :-) nejlepsi varianta je SnkeSkin zesileny bok proti prorezani.napsal si to přesně....akorát ta životnost není zase tak špatná si myslím než se sjedou
kupko Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 napsal si to přesně....akorát ta životnost není zase tak špatná si myslím než se sjedouEVO jsem sjel za par mesicu :-( Performance minimalne sezonu :-)
Donuts Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 EVO mi vydrží maximálně 1000km, jak RaR tak RoR. Jinak dneska první letošní rozhledna, Kotel u Rokycan. Odpolední rychlovka, 62km, nastoupano 815m.
Poya Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 EVO jsem sjel za par mesicu :-( Performance minimalne sezonu :-) Záleží na tom, kde jezdíš. Ron na asfaltu mizí před očima... ale kdo by jezdil s Ronem asfalt S výdrží EVO to není tak hrozné. Ralph mi vzadu vydrží 1800-2000km, ale asfalt skoro nevidí (kromě občasného orienťáku, kde se asfaltu z časových důvodů většinou vyhnout moc nedá).Ron vpředu v pohodě celou sezónu. Dnes jsem dal Rona i dozadu, tak jsem zvědavý, kolik přežije.
Jiřina Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Chtel bych, ale kdyz vas vidim jak jezdite, tak sr obavam, ze nebudu stihat. Mam tenhle rok slabych 150km a nerad bych aby sem se plazil nekde sam To vubec neres, ja na tom letos taky poradne nesedel Ja dnes objednal komecne plste po te moji anabazi s Contiky. Tak jsem zvedv jak Maxxis obstoji. Na Meride mi vyhovovaly
spineshank Odesláno 10. května 2016 Nahlásit Odesláno 10. května 2016 Záleží na tom, kde jezdíš. Ron na asfaltu mizí před očima... ale kdo by jezdil s Ronem asfalt S výdrží EVO to není tak hrozné. Ralph mi vzadu vydrží 1800-2000km, ale asfalt skoro nevidí (kromě občasného orienťáku, kde se asfaltu z časových důvodů většinou vyhnout moc nedá).Ron vpředu v pohodě celou sezónu. Dnes jsem dal Rona i dozadu, tak jsem zvědavý, kolik přežije.taky bych řekl že 1500-2000km vydrží.předek ještě víc
kupko Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Jiřina ničeho se neboj to zvládneš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 EVO mi vydrží maximálně 1000km, jak RaR tak RoR. Jinak dneska první letošní rozhledna, Kotel u Rokycan. Odpolední rychlovka, 62km, nastoupano 815m....a Krpaly si nejel? Taky se jelo přes kotel..mj.
Jiřina Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Jiřina ničeho se neboj to zvládneš :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkTak ja mam pro strach udelano Brod je daleko, netreba ztahovat kalhoty
spineshank Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Tak ja mam pro strach udelano Brod je daleko, netreba ztahovat kalhoty tak u toho bych asi ty kalhoty stáhl
Rifik Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Že péro v zadku :-D :-D TLD pobavils Sent from my iPhone using Tapatalk
Bert Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Hurá, strááááááášně rychlá svině už je doma. Zatím díky rýmičce najeto jenom 250, ale je to mazec :-) Neuvěřitelně mi sedla geometrie. Jsem opravdu spokojen.
spineshank Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Pero v zadku, pekny Spine já myslím že je nenasytná mnohem víc ja vidím dvě péra
African Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Hurá, strááááááášně rychlá svině už je doma. Zatím díky rýmičce najeto jenom 250, ale je to mazec :-) Neuvěřitelně mi sedla geometrie. Jsem opravdu spokojen. Jakože mě silniční kola absolutně neoslovují, tak tohle je ovšem hustá vyjímka, tvl to je mrcha, krásná práce
spineshank Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 já teda žiletkám moc nerozumím,ale toto asi bude nějakej speciál ne?ale parádně se na to kouká...pěknej kousek
Návštěvník Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Hurá, strááááááášně rychlá svině už je doma. Zatím díky rýmičce najeto jenom 250, ale je to mazec :-) Neuvěřitelně mi sedla geometrie. Jsem opravdu spokojen.Pekny Berte, jak se na tom jede do kopce ? Respektive jak to mas zprevodovane? Mozna bych neco takoveho uzil, ale spis jen poridim nejake karbony s aspon 50mm rafkem. Casovkarke prevody tam uz stejne mam a uprimne jak je vetsi kopec, tak jsem dost trpel po tahle pauze.
Bert Odesláno 11. května 2016 Nahlásit Odesláno 11. května 2016 Pár věcí k zmíněné rychlé svini: Geometrie tohoto speciálu je pro mne super, protože mám o trošičku kratší nohy, než se na výšku 182 patří. Bohužel, mé problémy nekončí, protože jako každý slušný (byť bývalý) závodní plavec, mám ruce jako opice, rozumějte rozpětí 194 :-) Výsledkem toho je, že buďto na jakékoliv čistokrevné silničce vypadám jako pitomec, nebo kolo vypadá, že ho dával dohromady ožralej svářeč. Mírný posaz dopředu je i z dalšího důvodu pro mne ok. Jsem zkrátka zvyklý méně švihat, a jezdit více silověji. V tu chvíli masivnější zapojení kvadricepsu jenom více vyhovuje mým specifikům. Ad kopce: je tam nějaká časovkářská kombinace, já zoubky nepočítám. Jsem tak trochu fatalista, a stejně jako v lezení používám i na kole třístupňovou klasifikaci: jde to, jde to blbě, nejde to .... Ad foto: foto bylo těsně před namontováním pedálů. Ocitly se tam Dura Ace.
Doporučené příspěvky