Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na tom tvym odkazu.. co to je zase za kravinu, ty 3" pláště? Zkoušel jste to někdo? V mejch představách to nebude o moc víc držet, zato to mnohem hůř pojede..:)

Odesláno

Tak ženské dnes udelaly pěkný závody. ...škoda že Katka neměla víc sil,ale i tak super

Jo bomba ale chudák polka ta mela opravdu pech Sabina taktéž no naše Terka už na to na :-(

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Dnes jsem se znicil jak dlouho ne. Podle predpovedi melo byt 26 stupnu a stin, odpoledne dest. Tak jsem vyrazil na silnici na cestu co uz jsem dlouho chtel zkusit. Tedy Praha-Ostrava, melo to byt nejakych 342 km a mel jsem ambiciozni plan to zajet pod 13 hodin :)

No zabalil jsem to asi 20 km za lanskrounem, najeto 250 km (ctyricet jsem si diky navigaci zajel) jsem spaleny na uhel a je mi zle jak uz dlouho ne. Orlicke hory me uplne odrovnaly a k tomu strasny protivitr. Tak snad priste :)

Taky jsem dospel po prujezdu Pardubic k zaveru, ze nenavidim cyklostezky.

Odesláno

Někdo zkušenost? Zaclo mi na biku něco klepat, ale nemůžu přijít na to co to je. Mam dojem, že to jde asi ze zadního náboje nebo ze středu. Takový zvuk železo na železo. Ale jen při drncani.

Odesláno

Mě tam něco mlátí furt, ale mám Cannondejla a tam je to normální :-) Dnešek super, trochu o tlamu, všude hodně vody a bahna ale baví mě to, odměna je na dosah....

post-364-0-54862700-1467539689_thumb.jpg

post-364-0-11572000-1467539846_thumb.jpg

post-364-0-09098600-1467539875_thumb.jpg

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...