Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tyhle úpravy výsledků od zeleného stolu jsem už někde viděl.

Bude nyní ztráta mazána každému do koho najede motorka nebo doprovodný vůz, protože to není zcela neobvyklý jev? Ty diváci k Tour prostě patří, ale letos jswm tam viděl i dost dýmovnic, to už by gendarmérie měla hlídat.

Odesláno

Je to špatný nic neměli upravovat ale jak jede má koukat před sebe a ne pod sebe jak tomu přijdou druzí kteří třeba uklouznou na slupce od banánů kterou pohodě na zem divák :-) motorkář za to rozhodně nemohl viník je pořadatel co měl na starosti dojezd do cíle fanoušci musí bát prostor na průjezd motorek a závodníků

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Jakékoliv upravování výsledků po konci etapy je špatné. Ale hodit vinu na jezdce, který po 160 nebo kolika kilometrech v dost šílenym větru jede totální šrot do kopce, a tvrdit, že se měl ještě dívat celou dobu před sebe, mi nepřijde fér.

Odesláno

Jakékoliv upravování výsledků po konci etapy je špatné. Ale hodit vinu na jezdce, který po 160 nebo kolika kilometrech v dost šílenym větru jede totální šrot do kopce, a tvrdit, že se měl ještě dívat celou dobu před sebe, mi nepřijde fér.

A připadá ti to Fér to hodit na motorkáře to mel ty blbe fanoušky přejet ? Jak jsem psal nízkou za to pořadatele a závodník musi sledovat cestu.

Odesláno

A připadá ti to Fér to hodit na motorkáře to mel ty blbe fanoušky přejet ? Jak jsem psal nízkou za to pořadatele a závodník musi sledovat cestu.

a kde v mém příspěvku čteš, že svaluju vinu na motorkáře. Ten s tím samozřejmě taky nemohl nic dělat, když se před něj postaví horda "fanoušků" v bederních rouškách a Boratovských plavkách.

Odesláno

a kde v mém příspěvku čteš, že svaluju vinu na motorkáře. Ten s tím samozřejmě taky nemohl nic dělat, když se před něj postaví horda "fanoušků" v bederních rouškách a Boratovských plavkách.

V tvým příspěvků se tí nelibi muj názor to je normální všichni nemůžou mit stejný názor ale ja si stoji za tim co jsem napsal viník je jak motorkář závodník tak i pořadatel že to špatně zabezpečil.

Odesláno

Jo, v pohodě, taky z toho nedělám vědu. Ale všichni tady, doufám, na kole jezdíme. Tak si říkám, že se snáz vzijeme do kůže závodníka, který má rudo před očima a ještě by si měl dávat pozor co se děje kolem něj, před ním. Prostě doufal, že jako pokazdy ten prostor motorka pročistí. Bohužel. Imbecilu s touhou se zviditelnit je pořád víc. Ale za to by podle mě ty jezdci platit neměli.

Odesláno

Zdravím, pokud počítáš s tím, že budeš nosič, respektive příčníky sundavat i v průběhu sezóny, nedoporučím od Thule. Jejich systém upevnění znamená povolování 8 kusů šroubů. Pořídíl jsem ATERA (podle typu auta a roku výroby , třeba zde http://www.stresni-nosice.cz/196-186-pricnik-atera-al-042237-cz.html?gclid=COn07PXvzc0CFUwq0wodyHAK9Q) Ty se uvolňují, upevňují pouze 1000hranem. Na kola potom Thule 561

Příčníky Thule nesundávám, na každém z nich jsou 2 šroubovací zámky. Otázka... 2 minut.

Nosiče (591 a 598) jsou bez šroubů. (T-drážka)

Napsáno vlastní ťapkou

Odesláno

Když tu tak čtu, kde všude jezdíte, přidám svou trošku do mlýna...

Každý rok 5. července jezdíme po vlastní ose do Rakouska a zpět. (Kdo se chcete přidat příští rok, jste vítáni.)

Letos to probíhalo nějak takhle :

http://camlost.blogspot.cz/2016/07/tam-zase-zpet-2016.html?m=1

Napsáno vlastní ťapkou

Výkon pěknej, ale vždycky obdivuju ty lidi, že takhle jdou normálně do hospody mezi lidi v těch buzišortkách a dresech :D To je vždycky jako když přijede cirkus ...

Odesláno

Výkon pěknej, ale vždycky obdivuju ty lidi, že takhle jdou normálně do hospody mezi lidi v těch buzišortkách a dresech :D To je vždycky jako když přijede cirkus ...

Tak většinou jsou to hospody na cyklotrasách, tak tam jsou všichni v dresech...alespoň v mem případě

Odesláno

Tomas ty buzna elasťáky jak říkáš jsou mnohem praktičtější než plandavé trenky hlavně když se jede takova dlouha trasa nemluvě o dresu .

Odesláno

Hele, já to chápu když jedeš TdF a rozhodujou vteřiny. Když se jedeš projet na 200 km a nezávodíš o vteřiny, tak mi smysl uniká. Přijde mi to jako v Chorvatsku, kde lidé z pláže v koupacích slipech nakráčí do hospody nebo do krámu.

Jinak každej má samozřejmě právo se obléknout jak chce, o tom žádná. Jen mi to prostě přijde jako jít do divadla v riflích a svetru. Ale i to je už bohužel dnes normální realita ..

Odesláno

Ve volných hadrech musíš vynaložit dle mého úsudku tak o 20% více výkonu. Když jen srovnam nesrovnatelné, tak přední jezdci v pelotonu na TdF musí vynakládat o 30% více výkonu než jezdci co se vezou za nimi. Podobné to bude s aerodynamikou u hader. Vím ze jsme tady hobíci, ale na 30km+ to už pocítíš a začne te to srát

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...