Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak dnes 61km...pecka švih....lector jede jako divej a dál sem na něj s přehledem i korenaty úseky. jasný,ze na fullu je komfort jinde. ale sem spokojenej parchant. to kolo letí jako raketa.

Odesláno

Pěkná fotka petik ale co to drží za bubaka tu marzočku :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Každý má v sebe nejakého diablika, ktorý občas vylezie z tela a nejak sa prejaví ;) Tento mi chcel momentálne postláčať ešte taliansku výrobu.. :)

Odesláno

Jo jo to já znám. Dnes jsem dal 57 km a super. Pro lepší pohodlí jsem si koupil kalhoty s gelovou vložkou a super, můžu jen doporučit. Jo mám ty nejlepší od Force.

tak bez gelu na kulích snad dnes už nikdo nevyjede,to by bylo maso....D
Odesláno

Kluci mam takovy intimni dotaz :) kdyz uz se tu probira gel v kalhotech, pouzivate nejakou kosmetiku na otlak od sedla ?:) nikdy jsem to nepouzival, ale vcera jsem dal 130 na ziletce a poslednich dvacet uz me hrozne bolela prdel :) jinak letos uz mam 6800 km.

Odesláno

Kluci mam takovy intimni dotaz :) kdyz uz se tu probira gel v kalhotech, pouzivate nejakou kosmetiku na otlak od sedla ?:) nikdy jsem to nepouzival, ale vcera jsem dal 130 na ziletce a poslednich dvacet uz me hrozne bolela prdel :) jinak letos uz mam 6800 km.

Přes prdele je tady expert roura, rád ti poradí hnedle jak tu bude, jako fakt :-) Já jsem včera zhřešil tak to dnes napravují, Dachstein stále zadeklovaný tak vyčkáváme, ale vypadá to že se otevře ve čtvrtek tak snad, trochu jsem ale naštvaný protože o víkendu jsem chtěl jet jediný závod na kole v roce co jezdím :-(

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

ty jo, to jsem nepostřehl zatim...nahoru to řadí o 3 pastorky dolů o jeden. nějak sem zatím nepocítil rozdíl. ma taky sram? jen na co si zvykam, že nahoru i dolů se u sramu řadí jen palcem od sebe

Zkus víc zatlačit. Nahoru jsem nahodil o 4 a dolů o 2. Ale asi se tím kurvi řetěz i pastorek, takže jenom v nouzi.
Odesláno

1. Sudokrém

2. Bepanthen

3. Letos zkouším krém od Bíny Stay cool. Funguje stejně jako ty dva první jen navíc nebarví a nemastí oblečení.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...