Návštěvník Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Přesně tak proto je mám :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkA co vede ?
kupko Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 A co vede ? Selopero :-) to budu mit vždycky ale kosti tras leti jako raketa :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Mira188 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 já mám taky oboje zatím Možná by jsi si měl nechat obě.... :-) Jinak gratulace, moc pěkný.
roura74 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Gusto gratulace k černé mambě. Ten design je bomba.
spineshank Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 jj to by to měl super nechat žluťáska a bubáka,ale to mu asi doma neprojde si myslím
pavel23 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Gustaf gratulace. Jinak já jsem moc spokojenej s Lectorem, už jsem se naučil na 29" a nevyměnil bych to za 26" ani náhodou. Jsem z kola nadšený, mohl jsem si koupit za ty peníze celopéro a měl jsem i půjčený, ale jsem rád, že jsem zůstal u HT a to mám už věk i na elektrokolo. Ještě bych se zde zeptal, malinko mě zlobí když řadím z 8 na 7. Přehazka odskočí , ale řetězu se moc nechce. Nevíte někdo co s tím. Mazal jsem ladil, ale moc to nepomohlo. To nový XT má nějakou regulaci, ale nemám odvahu s tím šroubečkem točit.
Gustaf Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 díky...proběhla u mě láska na první pohled spine, ono by to i prošlo, ale nechci...dva bajky pro mě je zbytečnost...teď si chci užívat ht a zlutak by jen stal... snad bude dělat radost někde jinde.
spineshank Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 díky...proběhla u mě láska na první pohled spine, ono by to i prošlo, ale nechci...dva bajky pro mě je zbytečnost...teď si chci užívat ht a zlutak by jen stal... snad bude dělat radost někde jinde.jj když už bych měl mít 2 kola tak jedině asi žiletku a bike,jinak bych to neužil
African Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Gratulace Gustafko, krásnej bike a barevná kombinace luxusní :-) Ať to šlape...
odjinud Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Měl by někdo tip na kamenný obchod v Praze se solidním sortimentem levnějších doplňků za slušné ceny? Potřebuju naživo omrknout nějaké sedlo (stačí do ruky) a mladá rohy... Ideálně někde v širším centru nebo P8-9
Frantik Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Na Praze 9 je kamenná prodejna e-shopu http://www.bike-eshop.cz/prodejna-jizdnich-kol-praha a vyber slušnej.
financ Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 ahoj všem, přemýšlím o novým bicyklu pro ženu. Aktuálně sedlá 26" horáka a je ji to malý. Na výšku má 174cm a moje představa je okolo dvacky. Co byste doporučili?
kupko Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Měl by někdo tip na kamenný obchod v Praze se solidním sortimentem levnějších doplňků za slušné ceny? Potřebuju naživo omrknout nějaké sedlo (stačí do ruky) a mladá rohy... Ideálně někde v širším centru nebo P8-9www.mojekolo.cz Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
vzduch Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 ahoj všem, přemýšlím o novým bicyklu pro ženu. Aktuálně sedlá 26" horáka a je ji to malý. Na výšku má 174cm a moje představa je okolo dvacky. Co byste doporučili?Nech pro ni něco poskládat. Třeba na rámu MRX, RB,....
Gustaf Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 tak jsem Ducha dnes trochu provětral...testovacích 44km. Musím říct, že to kolo je neskutečně rychlý...vše šlape jak má, rozsah převodů zatím dostačucíjí (jen na jednom asfaltovým úseku bych možná snesl těžší). Je to trochu nezvyk opět na HT, ale myslím, že si budem sakra rozumnět.... Afri díky ;-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 Dneska jsem se projel na elektrokole, takova malá trasa 25km v kopečkách a paráda, člověk si zajezdí a ještě místy odpočine. Tohle kolo mi přijde fajn i cena/výkon vypadá dobře. http://www.akumo.cz/leader-fox-forenza-gent-13ah-2016-17-seda
roura74 Odesláno 11. srpna 2016 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2016 tak jsem Ducha dnes trochu provětral...testovacích 44km. Musím říct, že to kolo je neskutečně rychlý...vše šlape jak má, rozsah převodů zatím dostačucíjí (jen na jednom asfaltovým úseku bych možná snesl těžší). Je to trochu nezvyk opět na HT, ale myslím, že si budem sakra rozumnět.... Afri díky ;-)Gusto, ještě blatníčky, odrazky, podsedlovku, blikačky a můžeš mezi lidi. :-) Vážil si ho?
Doporučené příspěvky