Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Přesně tak proto je mám :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

A co vede ? :)
Odesláno

Gustaf gratulace. Jinak já jsem moc spokojenej s Lectorem, už jsem se naučil na 29" a nevyměnil bych to za 26" ani náhodou. Jsem z kola nadšený, mohl jsem si koupit za ty peníze celopéro a měl jsem i půjčený, ale jsem rád, že jsem zůstal u HT a to mám už věk i na elektrokolo.

Ještě bych se zde zeptal, malinko mě zlobí když řadím z 8 na 7. Přehazka odskočí , ale řetězu se moc nechce. Nevíte někdo co s tím. Mazal jsem ladil, ale moc to nepomohlo. To nový XT má nějakou regulaci, ale nemám odvahu s tím šroubečkem točit.

Odesláno

díky...proběhla u mě láska na první pohled :D

spine, ono by to i prošlo, ale nechci...dva bajky pro mě je zbytečnost...teď si chci užívat ht a zlutak by jen stal...

snad bude dělat radost někde jinde.

Odesláno

díky...proběhla u mě láska na první pohled :D

spine, ono by to i prošlo, ale nechci...dva bajky pro mě je zbytečnost...teď si chci užívat ht a zlutak by jen stal...

snad bude dělat radost někde jinde.

jj když už bych měl mít 2 kola tak jedině asi žiletku a bike,jinak bych to neužil

Odesláno

Měl by někdo tip na kamenný obchod v Praze se solidním sortimentem levnějších doplňků za slušné ceny? Potřebuju naživo omrknout nějaké sedlo (stačí do ruky) a mladá rohy... Ideálně někde v širším centru nebo P8-9

Odesláno

ahoj všem, přemýšlím o novým bicyklu pro ženu. Aktuálně sedlá 26" horáka a je ji to malý. Na výšku má 174cm a moje představa je okolo dvacky. Co byste doporučili?

Odesláno

Měl by někdo tip na kamenný obchod v Praze se solidním sortimentem levnějších doplňků za slušné ceny? Potřebuju naživo omrknout nějaké sedlo (stačí do ruky) a mladá rohy... Ideálně někde v širším centru nebo P8-9

www.mojekolo.cz

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

ahoj všem, přemýšlím o novým bicyklu pro ženu. Aktuálně sedlá 26" horáka a je ji to malý. Na výšku má 174cm a moje představa je okolo dvacky. Co byste doporučili?

Nech pro ni něco poskládat. Třeba na rámu MRX, RB,....

Odesláno

tak jsem Ducha dnes trochu provětral...testovacích 44km. Musím říct, že to kolo je neskutečně rychlý...vše šlape jak má, rozsah převodů zatím dostačucíjí (jen na jednom asfaltovým úseku bych možná snesl těžší). Je to trochu nezvyk opět na HT, ale myslím, že si budem sakra rozumnět....

Afri díky ;-) 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

tak jsem Ducha dnes trochu provětral...testovacích 44km. Musím říct, že to kolo je neskutečně rychlý...vše šlape jak má, rozsah převodů zatím dostačucíjí (jen na jednom asfaltovým úseku bych možná snesl těžší). Je to trochu nezvyk opět na HT, ale myslím, že si budem sakra rozumnět....

Afri díky ;-)

Gusto, ještě blatníčky, odrazky, podsedlovku, blikačky a můžeš mezi lidi. :-)

Vážil si ho?

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...