kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Chlapi,vypadá to,ze jedna z posledních věcí, co ješte nebyla na Duchovi menena,vidle od Foxu,to má pomalu za sebou.Po deseti letech se ani nedivím. Přes zimu bych chtěl koupit novou. Rozpočet tak do desítky. Vypadá to na Epixon,máte s tím někdo zkušenost? Případně jiný typ?Neblbni s epixonem kup rebu je stokrát lepší Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 To me to ani moc problem nedela. To je ta pruprava min 6 kav dene Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Chlapi,vypadá to,ze jedna z posledních věcí, co ješte nebyla na Duchovi menena,vidle od Foxu,to má pomalu za sebou.Po deseti letech se ani nedivím. Přes zimu bych chtěl koupit novou. Rozpočet tak do desítky. Vypadá to na Epixon,máte s tím někdo zkušenost? Případně jiný typ? Neblbni s epixonem kup rebu je stokrát lepší Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Zrovna jsem to chtěl napsat. REBA bude jistě lepší, o něco málo lehčí (asi není úplně podstatné), do limitu se vejdeš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Kupko:na Rebu jsem taky koukal,ale už je přeci jen trochu přes limit.S manželkou na mateřský to teď na velký výdaje bohužel není. Je to fakt tak velkej rozdíl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Jirina, to je sila Ale kdyz jsem delal v holandske firme, tak jsem taky nejaky kafe vypil. Tam bylo vic kafemasin nez pocitacu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 TLD: No jo no. Jak jsme byli tech Alpach tak padlo cca 100 kav za 6 dni ve 4 lidech Jinak u tech filmu si vzdycky uvedomim, jestli vlastne chci zit tak jak ziju a nebo jinak :/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Neblbni s epixonem kup rebu je stokrát lepší Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkale reba s pevnou osou je za 14k...takže nad. limit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 TLD: No jo no. Jak jsme byli tech Alpach tak padlo cca 100 kav za 6 dni ve 4 lidech Jinak u tech filmu si vzdycky uvedomim, jestli vlastne chci zit tak jak ziju a nebo jinak :/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dali Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 to wave ceptor příspěvek č. 19120 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 ale reba s pevnou osou je za 14k...takže nad. limit No, při rychlém rozhodování by se dala sehnat: http://www.koloshop.cz/mtb-odpruzene-vidlice-mtb-odpruzene-vidlice-29--343/Rock-Shox-Reba-RL-29--odpruzena-vidlice-100-mm-zelena-AKCE.html?gclid=CLTvhpr6i88CFUieGwodkF0A0g Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Ještě bych měl doplnit, ze mám oldschool kolo 26"? Chápu, ze Reba bude lepší,ale bude to o tolik znát, abych do toho dal o 6k víc? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Pro neverici Tomáše přikládám reklamu na obezitu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 První dnešní vrchol. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Asi Praděd, že? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 ale reba s pevnou osou je za 14k...takže nad. limitNa tak starém gjostu nemá v předu pevnou osu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Kupko:na Rebu jsem taky koukal,ale už je přeci jen trochu přes limit.S manželkou na mateřský to teď na velký výdaje bohužel není. Je to fakt tak velkej rozdíl?Jasně chápu mam taky doma ženu dvě řetízek sešity do školy 4 klacky +nejake pracovni sešity další litr :-( tak si pořídit aspoň od rock Shocku XC 30 vzduchovou. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 TLD: No jo no. Jak jsme byli tech Alpach tak padlo cca 100 kav za 6 dni ve 4 lidech Jinak u tech filmu si vzdycky uvedomim, jestli vlastne chci zit tak jak ziju a nebo jinak :/ Sent from my iPhone using Tapatalk100 káv tak to je jiná liga :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Kupko:na Rebu jsem taky koukal,ale už je přeci jen trochu přes limit.S manželkou na mateřský to teď na velký výdaje bohužel není. Je to fakt tak velkej rozdíl?A co máš vlastně za kolo stare deset let 26 ? Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 (upraveno) Pro neverici Tomáše přikládám reklamu na obezitu Ty kráso! Respekt, že si s tím dokázal něco udělat! Já to taky zkouším, ale je to taková neverending story bez větších úspěchů Edit: Teď teda vlastně nevím, zda jsem to pochopil správně. Je to nějaká starší fotka, ne? Upraveno 13. září 2016 uživatelem jhonzatko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 13. září 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2016 Jhonzatko: no, starsi ze soboty Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky