Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Chlapi,vypadá to,ze jedna z posledních věcí, co ješte nebyla na Duchovi menena,vidle od Foxu,to má pomalu za sebou.Po deseti letech se ani nedivím. Přes zimu bych chtěl koupit novou. Rozpočet tak do desítky. Vypadá to na Epixon,máte s tím někdo zkušenost? Případně jiný typ?

Neblbni s epixonem kup rebu je stokrát lepší

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Chlapi,vypadá to,ze jedna z posledních věcí, co ješte nebyla na Duchovi menena,vidle od Foxu,to má pomalu za sebou.Po deseti letech se ani nedivím. Přes zimu bych chtěl koupit novou. Rozpočet tak do desítky. Vypadá to na Epixon,máte s tím někdo zkušenost? Případně jiný typ?

Neblbni s epixonem kup rebu je stokrát lepší

Zrovna jsem to chtěl napsat. REBA bude jistě lepší, o něco málo lehčí (asi není úplně podstatné), do limitu se vejdeš.

Odkaz ke komentáři

Kupko:na Rebu jsem taky koukal,ale už je přeci jen trochu přes limit.S manželkou na mateřský to teď na velký výdaje bohužel není. Je to fakt tak velkej rozdíl?

Jasně chápu mam taky doma ženu dvě řetízek sešity do školy 4 klacky +nejake pracovni sešity další litr :-( tak si pořídit aspoň od rock Shocku XC 30 vzduchovou.

Odkaz ke komentáři

Pro neverici Tomáše přikládám reklamu na obezitu :D

61fcbdc7534a4ba5732919fa949f8ace.jpg

Ty kráso! Respekt, že si s tím dokázal něco udělat!

Já to taky zkouším, ale je to taková neverending story bez větších úspěchů

Edit: Teď teda vlastně nevím, zda jsem to pochopil správně. Je to nějaká starší fotka, ne?

Upraveno uživatelem jhonzatko
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...