Jiřina Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Co si menil? Z fotek se mi zda kolo stale stejne?Kolo stejne. Novy kokpit - rodla a predstavec Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Kolo stejne. Novy kokpit - rodla a predstavec Sent from my iPhone using TapatalkKompletní přední geo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Selfiiii foto z dneska....Jsou parádní. Co to je za značku POC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Kompletní přední geo :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkCoveco docela jo Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 Jsou parádní. Co to je za značku POC?Adidas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2016 (upraveno) Jsou parádní. Co to je za značku POC?Adidas zonyk pro Upraveno 30. prosince 2016 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Ahoj panove, taky jsem zase vytahnul kolo a zkusil dneska dat neco dohromady na youtube. Editoval jsem to na mobilu, tak omluvte kvalitu, pri exportu to strasne zmensilo rozliseni. At vam to v 2017 porad slape! https://www.youtube.com/watch?v=_gfFDvV-44E&feature=youtu.be Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Kloubiku parada. Krasna krajina. A hlavne to pocasi, to Ti snad i zavidim:)Ja kdyz dnes startoval tak bylo -12C Lehce pres hodku jsem jezdil a keasa, pak jsem prorazil a cca 40min spacirek dom. Ani jsem nerval, je tak nadherne, ze me to skoro nevadilo.Tak peknyho Silvestra vsem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nividic Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 TLD: doufal jsem že dneska taky vyrazíš a těšil se na fotky. Díky, nádhera! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 fakt, tak to diky moc. To tesi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 TLD, opět nadhera. Taky je dnes taky krasne. Od rána modrá obloha a vše omrznute...proste pohádka. No což, dnes bajk nechám na pokoji a jdu si votevrit pivsona Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vzduch Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Tak já se před chvílí vrátil z vyjížďky. Nádherné počasí, nahoře azuro, ve městě mlha. Místy led a tak jsem se z naší skupinky poroučel k zemi já a kamarád. Naštěstí jen modřiny a rozervané kaťata, to nestojí ani za foto Všem chronobikerům přeji hlavně zdraví a pohodové kilometry v tom nastávajícím roce. R. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Tak rano s detma na spacir a odpo letosni posledni kolo. Nahore krasne, ale ve meste hnus velebnosti No a takto jsem dojizdel domu Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 Jiří ta první fotka bomba :-) Já dneska žádné kolo jen 8 km túra lesem s rodinkou :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloubik Odesláno 31. prosince 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2016 @TLD: to je teda pořádně zamrznuto, krása jako obvykle. A Jirina taky, pěkná projížďka. Happy new year všem! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Novorocni na stare mule. Nejak nam prituhuje, -13C. Pekny to bylo! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Super....romantika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Dnes to bylo super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Pěkně kluci Honzo -13 :-( sakra Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 (upraveno) Jak na novy rok tak po celý rok vše nej do nového roku ať vám to šlape na kole i v zivotě :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Upraveno 1. ledna 2017 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky