Jiřina Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 @TLD: jako vzdy bomba I u nas -13, prvni drzka tohoto roku, ale.........Bylo to bombaaaaa Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Pánové paráda. Já vynuloval garmina a nastavil si cíl pro letošní rok 5000 km. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Kluci super! Je vidět, že to tu vlastně nikdo nemá v hlavě moc v pořádku Přidávám svou trošku do mlýna ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jo jo všichni jsme pacienti na kolech s hodinkami na ruce a s nožem v kapse :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 @jhonzatko: pekne ty. Koukam ze jsme tady vsichni pelne mr.li Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 jhonzatko, pekne prokopak. Taky jsem se tam neco najezdil:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 Jojo, dneska kolem Prahy jako na horách. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 @jhonzatko: pekne ty. Koukam ze jsme tady vsichni pelne mr.li Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jhonzatko Odesláno 1. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2017 No, u me vcelku v klidu ... ve Tvych -13 uz bych se asi nedokopal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
slay Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Neuvažuje někdo o prodeji Garminu 520 Bundle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tak jsem si chtěl objednat taky ten zvonek Knog Oi a už ho v černé barvě a malém provedení nikde nemají ... Teď mi psali z posledního e-shopu, že ho při inventuře nenašli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tak jsem si chtěl objednat taky ten zvonek Knog Oi a už ho v černé barvě a malém provedení nikde nemají ... Teď mi psali z posledního e-shopu, že ho při inventuře nenašli Zvonky budou :-) napiš mi do SZ :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gulas Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Kluci, radost vás sledovat. I díky vám jsem dneska poprvé projel toho Anthema a pecka! První držka, stádo muflonů, driftování v navátým sněhu...hoďka a půl nirvány, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubajs.mtb Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Sice je to tu koukám spíš samej biker, ale přikládám obrázek zimního mučidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Krásná raketa! A neboj,jsou tu i žiletkáři případně obojetní;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 tak jsem si dnes dal podvečerních 30km na zasněžených polňačkách a lesnačkách...do toho trochu posněhovávalo a docela foukal vítr. Ale parádní relax takle před večerem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Kubajs moc pekna raketa :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vadim6 Odesláno 3. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2017 Tak jsem si chtěl objednat taky ten zvonek Knog Oi a už ho v černé barvě a malém provedení nikde nemají ... Teď mi psali z posledního e-shopu, že ho při inventuře nenašli Tady by měli silver)?? http://www.mojekolo.cz/zvonky/3#str Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Tomas_2002: Zkus i sem, měli jak malý i velký, ale v jaký barvě byly ty malý už nevím, ale ja bych vzal silver, ten černej dost splývá... http://m.sapabike.cz/p/1878/knog-zvonek-oi-classic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 4. ledna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2017 Zvonek už naštěstí vyřešen s Kupkem :-) Stříbrný jsem nechtěl. To, že ten černý bude splývat je záměr. Zvonky se mi všeobecně na kole nelíbí tak ať není aspoň vidět Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky