Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak jsem si chtěl objednat taky ten zvonek Knog Oi a už ho v černé barvě a malém provedení nikde nemají ... Teď mi psali z posledního e-shopu, že ho při inventuře nenašli :D

Odesláno

Tak jsem si chtěl objednat taky ten zvonek Knog Oi a už ho v černé barvě a malém provedení nikde nemají ... Teď mi psali z posledního e-shopu, že ho při inventuře nenašli :D

Zvonky budou :-) napiš mi do SZ :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odesláno

Kluci, radost vás sledovat. I díky vám jsem dneska poprvé projel toho Anthema a pecka! První držka, stádo muflonů, driftování v navátým sněhu...hoďka a půl nirvány, no :D

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

tak jsem si dnes dal podvečerních 30km na zasněžených polňačkách a lesnačkách...do toho trochu posněhovávalo a docela foukal vítr. Ale parádní relax takle před večerem  :clap:  :clap:  :clap:

Odesláno

Zvonek už naštěstí vyřešen s Kupkem :-) Stříbrný jsem nechtěl. To, že ten černý bude splývat je záměr. Zvonky se mi všeobecně na kole nelíbí tak ať není aspoň vidět :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...