Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Moc pekny Ondro. Ja taky neodolal krasnemu pocasi a konecne na lehko pred vecou vyrazil. Je to super, si udelat v podvecer zizu na biku :)

Tu lávku přejíždíš?? :)
Odesláno

Cau,kdyz bylo v lete sucho a ten mech na ni neni oslizlej,tak jsen ji daval. A nebylo tam zabradli po velke vode. Se zabradlim bez sance,mam siroke riditka. Zkusil jsem ji 3x, dvakrat pohoda,jednou jsem si hopsnul do potoka. Coz v lete vubec neva a vody tam byva pulka co ted.

Odesláno

Včera po práci. Aji občerstvení bylo hodně příjemné :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Jarett, ses velkej stylar:) To kolo je bozi.

Libor, Dobrichovice?

Upraveno uživatelem TLD
Odesláno

Nezahazuj ho! Ono za to nemůže :)

P.S.Kdysi dávno  zahodil bika kamarád, a to z důvodu, že jsme byli na vrcholu Makyty, bouřilo okolo nás a on měl strach, že to kolo funguje jako hromosvod.

Nahoru...dolu...nahoru...a dolu......a nahoru :-) . Dal jsem si horskou etapu :-)

Odesláno

Tak jsem zjistil, že i  soudruzi z američky umí,  udělat konstrukční chybu.  Něco co dobře vypadá,  ale je na kokos.

Sem si před lety pořídil za dost peněz rámovou sadu.  No a jejich excentrická sedlová objímka, se nekompromisně zakousla do rámu včetně sedlovky.  Tak sem to ohobloval,  dal to opačně a čekám co to udělá.  Jediné co mě uklidňuje,  že když to prdne, tak se to dá spravit.

Zajímavé ,že už rok po tom co jsem to koupil,  tak to komplet přepracovali.

Jo a šťoural jsem se v tom,  protože mi neuvěřitelně něco lupalo v rámu.  To bylo překvápko.

Odesláno

Rano bylo ostrejsi, vyrazel jsem po seste hodine. Popojel jsem si autem, abych si usetril nejakej cas a cca 30km nudu po silnici. A skoro tri hodky jezdil v paradnim terenu po lesich. Naprosto uzasny jezdeni. Kde se me to libilo, tam jsem to napral :).

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...