Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hele,zkus je fouknout a lehce je projed,ono to kolikrat taky pomuze,ze se mliko dostane vsude a utesni se ti to.

Odesláno

Zkus pláště, které vozí Kulhec :) FastTrak je nejlepší ... a mezi tmely do bezdušáků je taky fest rozdíl.

Přidám fotku ze středečního rána ... dobrý to bylo :)

attachicon.gifIMG_3670.jpg

a proto měl tolik defektů v závodech ? :lol2:

Odesláno

Hele,zkus je fouknout a lehce je projed,ono to kolikrat taky pomuze,ze se mliko dostane vsude a utesni se ti to.

To nepomůže. Ucházelo to přes bočnice tak, že to bylo slyšet. Už mám daný duše, budu muset jeste chvíli vydržet než je sjedu. Pak koupím něco co bude fungovat a nebo vemu tu verzi Protection, protože jsem s Contíkama maximálně spokojenej. Po mých loňských trablech se Schwalbe to je skvělej plášť. Jen předek blbě drží na listí.

Odesláno

Dneska od rana chcalo, pred desatou vylezlo slunce, tak jsem to sel zkusit. Neco pres hodku a dobry. A chvilku po navratu se pocasi vratilo k aktualnimu standartu a chcije. Mam radost, ze tu chvilicku jsem vyuzil na max :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Konečně na kole :-) Začínal jsem v létě, tak uteklo rychle jaro, podzim,zima a teď lijavec jak svině, to vše během dvou hodin ;-) Jestli nechcipnu dnes, tak už nikdy, jsem úplně durch třicet km od baráku. Aspoň že teplý krb a pivo tady mají. Krásný život bikerů...;-)

Odesláno

Tak jsem dnes dal 118km na silnici průměrem 31 ... vychřice a sem tam drobné sněžení mi bohužel znemožnili pořídit dokumentační foto ... a i kdyby, tak bych nevytáh ruku z rukavice ... jsem tak zmrzlej, že si nepamatuju, kdy jsem zažil něco podobnýho :)

Odesláno

Afri dobry:)

Jarett,to je husty. Vim,ze na silnicce to utika jinak,ale stejne ten najezd je super.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...