TLD Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Gusto pekny to mas. Taky se tesim na pivecko:) A k tem brodum, je jich ted hodne, jak jsou plne i ty male lesni potucky, tak je to parada
African Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Bezvadný to máte kluci, tady v pouhých 723 sněhu tři prdele, tak trpím, ale super je to :-) TLD, kdyby jsi včera koukal do půl noci na Klička a vypil u toho dobré tři sedmy bílého, tak to před sedmou nedáš se vsadím ... ;-)
TLD Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Afri, dat tri sedmy, tak to nedam tak do stredy
kupko Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Je je tři sedmičky to zase bude nálož :-) Honzo pěkně :-) Gusťo brody mám také moc rád Já jsem dneska nechtěl vyjet byl jsem donucen že malé nachlazení není překážka výjezdu na kolo pěkně jsem si to užil 46km samé kopce v lese hodně bahna prostě paráda :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
African Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Taky trpím, ale stejně se držím Hesla, Co tě nezabije, no znáte to... Teď už je dobře, dobrou chuť přeji kuci :-)
Návštěvník Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 (upraveno) Tak dokud není vysoká tráva, poznávali jsme s kulhavcem Polabí podél potoků. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 30. dubna 2017 uživatelem Roman I.
rorda Odesláno 30. dubna 2017 Nahlásit Odesláno 30. dubna 2017 Ahoj kluci, novy kolo a jak porad čachruju se sedlovkou, pekne se voskrkala. Da se to necim zatrit? DikyNe...
maama Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Tak dokud není vysoká tráva, poznávali jsme s kulhavcem Polabí podél potoků]Sent from my iPhone using TapatalkMas pekny kolo.
TLD Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 Vcera jsm to nejak prepisk s pivkem, tak se me ku.va nechtelo, ale nakonec jsem se dokopal... takovej recovery okruh, necelejch sedesat..., ale v tom silenem vetru celkem maso. Hned po navratu jsem si dal pivo a je super
kupko Odesláno 1. května 2017 Nahlásit Odesláno 1. května 2017 TLD přece nepiješ a nezajímají tě ženský :-) :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
odjinud Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Řeším teď sedlo pro otce (70), který má dlouhodobě problémy s prostatou, dokonce se loni podrobil operaci a další léčbě rakoviny prostaty (úspěšně).Samozřejmě má nedoporučeno na kole jezdit, nicméně jelikož na něm jezdí jen na chalupě, tj. cca červen ? září, a to velmi rekreačně (2-3x týdně, vždy tak 1-2h), tak mu to nedá a požádal mě o nějaké vhodné sedlo.Otec jezdí na dámském MTB, velmi pomalu, vzpřímeně, kopce vždy tlačí (bolí ho kolena). Sedlo by uvítal větší a měkčí. Aktuálně je tam nějaké velké měkké dámské sedlo. Cyklogatě nemá. Co jsem zatím ptal na bike fóru, bylo na problémy s prostatou doporučováno SMP; máte s touhle značnou někdo nějaké zkušenosti?(Ceny jsou tedy docela darda (počítám, že sedlo bude cca 1/2 ceny toho jeho kola :-), ale co se dá dělat.) Současně jak jsem o tom četl, asi do něčeho podobného šel i já, preventivně (+ stejně tak jo tak nějaké sedlo musím koupit, tak proč ne tohle). Otci bych asi pořídil základní široké (16 nebo 18 cm) měkké sedlo TRK a sobě asi sportovnější model Extra (14 cm).Nebo otci koupit jen nějaký podobně vyhlížející no-name (široké s dírou)? Jak to vidíte?
Moty Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 TLD tak to si démon v takovým vichru 60, ja byl rad za 35, po příjezdu domu sem stal asi 15 min pod horkou sprchouJinak i v Polabí sou vinice a pekne se mezi nima jezdí
spineshank Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 Řeším teď sedlo pro otce (70), který má dlouhodobě problémy s prostatou, dokonce se loni podrobil operaci a další léčbě rakoviny prostaty (úspěšně).Samozřejmě má nedoporučeno na kole jezdit, nicméně jelikož na něm jezdí jen na chalupě, tj. cca červen ? září, a to velmi rekreačně (2-3x týdně, vždy tak 1-2h), tak mu to nedá a požádal mě o nějaké vhodné sedlo.Otec jezdí na dámském MTB, velmi pomalu, vzpřímeně, kopce vždy tlačí (bolí ho kolena). Sedlo by uvítal větší a měkčí. Aktuálně je tam nějaké velké měkké dámské sedlo. Cyklogatě nemá. Co jsem zatím ptal na bike fóru, bylo na problémy s prostatou doporučováno SMP; máte s touhle značnou někdo nějaké zkušenosti?(Ceny jsou tedy docela darda (počítám, že sedlo bude cca 1/2 ceny toho jeho kola :-), ale co se dá dělat.) Současně jak jsem o tom četl, asi do něčeho podobného šel i já, preventivně (+ stejně tak jo tak nějaké sedlo musím koupit, tak proč ne tohle). Otci bych asi pořídil základní široké (16 nebo 18 cm) měkké sedlo TRK a sobě asi sportovnější model Extra (14 cm).Nebo otci koupit jen nějaký podobně vyhlížející no-name (široké s dírou)? Jak to vidíte?určo mrkni na https://www.sq-lab.com/shop/en/Saddles/pro otce něco takové třeba
Návštěvník Zmizík Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) No ty vole, to je snad nejnedůstojnější věc na kolo, jakou sem kdy viděl. Samozřejmě chápu tatínkovy problémy ale udělat mu todle??? Upraveno 2. května 2017 uživatelem Zmizík
Micey Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 (upraveno) A to sis ten obrazek jeste neotocil vzhuru nohama:) Ne, sorry za kecy. Upraveno 2. května 2017 uživatelem Micey
moco Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 A to sis ten obrazek jeste neotocil vzhuru nohama:) Ne, sorry za kecy.:-)Další brněnská architektura? :-)
tommas4 Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 No ty vole, to je snad nejnedůstojnější věc na kolo, jakou sem kdy viděl. Samozřejmě chápu tatínkovy problémy ale udělat mu todle???A to má jako s těmi zdravotními problémy jezdit bez sedla nebo co?
African Odesláno 2. května 2017 Nahlásit Odesláno 2. května 2017 krasne se vycasilo..A co jsi udělal s tou sedlovkou? Vždycky něco načneš, někdo poradí a klid po pěšině...
Doporučené příspěvky