Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

jj, předevčírem jsem na to koukal...mazec. A jsem rád, že jde zpět na bajky. Tenhle víkend se jede první závod svěťáku, tak jsem na něj zvědavej. No a na Jardu taky. Ale myslím, že Nino zase bude kralovat

Odesláno (upraveno)

Dík, za post. Ani sem si toho nevšiml.... Zajímavých 30min :0)

Taky budu koukat, sem o víkendu v práci, tak času na koukání a fandění bude dost :0D :0X :0D

Upraveno uživatelem Lobber
Odesláno

Dobrý den,

měla bych na vás vášnivé cyklisty prosbu. Přemýšlím nad koupí horského kola a potřebovala bych poradit s výběrem. Byl by tu někdo tak hodný a doporučil mi třeba nějakou značku nebo model? Měřím 175 cm. 
Děkuji moc předem

Odesláno

Dobrý den,

měla bych na vás vášnivé cyklisty prosbu. Přemýšlím nad koupí horského kola a potřebovala bych poradit s výběrem. Byl by tu někdo tak hodný a doporučil mi třeba nějakou značku nebo model? Měřím 175 cm. 

Děkuji moc předem

Já jsem teda hodně vášnivej, takže abych mohl poradit dobře, s ohledem na velikost kola ,bylo by dobré sem dát foto postavy.je potřeba vědět jaké proporce a velikosti máš.
Odesláno

Dneska to fakt neslo... Komplet obaleny blatem,neovladatelny... Na fotkach uz skoro vse pryc a to se jeste wapka zapotila... Nejvic jsem dnes ocenil blatnik,bez nej by mne do hospody asi nepustili a byl bych o hladu. Pak teda supr fungujou ty naslapy byt komplet obaleny bordelem...f3f5ad20430f577f17fd3280a2d32b6f.jpgcd947795141b6e1a5f3a4284a0f27a4b.jpgd665ac156898971f9d5da650a9f4838f.jpg

Mira Tapatalk

Odesláno

Já jsem teda hodně vášnivej, takže abych mohl poradit dobře, s ohledem na velikost kola ,bylo by dobré sem dát foto postavy.je potřeba vědět jaké proporce a velikosti máš.

Spine nebuď až tak zvědavej :0D třeba bys toho postu mohl dlouho litovat :0D

Imho. Mě tedy taky zarazí tyhle první posty. Ale co už není první a bohužel ani poslední

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...