Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Hlavne ze to probehlo aspon tak bez nejakyho padu... Jsem zvedavej jak se k tomu vyrobce postavi. Podle mne na bajk v zaruce fatalni pruser... At ti to rychle a s velkou omluvou vyresi....

Mira Tapatalk

Díky. Snad to proběhne v poho. A kupodivu ani nejsem moc nasranej, protože mi proběhlo hlavou co se všechno mohlo stát a naštěstí se nestalo.

Odesláno

Přesně, naštve to, ale jak nejde o život jde o prd. Věřím tomu že ti to vymění a jede se dál...co to máš za značku? Už si nevzpomínám....

Odesláno

No a je to Cube. [emoji23]

je to nemile,ale stát se může cokoliv i u nej značek ,hlavně že se ti nic nestalo a snad to vyřeší rychle a nebude se to opakovat
Odesláno

neruplo to po nějakém "brutálním spurtu" ? :-) onehdá tu něco takového proběhlo ve spojitosti s Kulhošem :-)

Je mi 45, brutalni spurty jdou mimo me. [emoji23]

Pivicko, dlabanec, kochat se krajinou. Obcas nejakej light sjezdik, obcas se vyhecuju na nejakej Strava segment a tim to konci. Jezdim pro radost.

Odesláno

Hlavne že si v cajku...;) jdem zvědavej, jak se k tomu Wehrmachti postaví. Většinou praskliny zadní stavby prý moc neuznavaji. Ale to je při doživotní záruce. V té klasické to je ani jinak.

Odesláno

Historie se opakuje, řetěz SRAM je po 525 km na 132,7mm :-( Předtím tam byl PC1130, 9. dubna šel do koše po 677 km, tak jsem ještě dal šanci řetězu PC X1 a ten se nechová o nic lépe (2-převodník a 11-kolečko SRAM GX).

Mám doma nějaké zásoby HG701, tak nevím, mám to zkusit? Jezdíte někdo řetěz Shimano na kazetě SRAM?

Odesláno

Kluci, právě jsem se vratil ze svihu a mam uplne rozsekanou prdel. Mam Scotta Geniuse, sedlo origo syncros. Kdyz skáču po lese, tak je to cajk, protoze casto stojim, ale kdyz jedu s harantama 40 km po cyklostezce, je to peklo. Chci neco kvalitniho a pohodlnyho. Nemate nekdo nejaky tip? Dik ;-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...