FrantisekH Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 (upraveno) Ahoj po první letošní vyjížďce, kterou jsem stejně jako Gustav začal včera, jsem zjistil, že by se mi hodil slušně vybavenej tacho a hlavně zámek..máte typ profíci? Upraveno 17. března 2012 uživatelem FrantisekH
jdx Odesláno 17. března 2012 Nahlásit Odesláno 17. března 2012 Sezóna začala, sakra mě bolí zadek ... :-).Chrťák mě pořad hodně baví.
obchodnik-o3 Odesláno 18. března 2012 Nahlásit Odesláno 18. března 2012 dnes okrem rozbitej prd.le super vyjazd
African Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Mohu potvrdit, sezonka začala, včera první pade, také mě bolí p...l a vůbec tak celej něják se nemohu hejbat
JanKuc Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Sakryš, jak to děláte, že máte všude sucho? Já se byl včera zkušebně projít do lesů a furt tam visí nad kotníky sněhu. Holt pro mě začne sezóna až v červnu.
Cyril Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 (upraveno) Tak jsem se nechal zlákat sluncem a fotkami a vytáhl ho. Za dvě sezóny mám najeto 13km!To byla ale blbá investice. Co? Bude to ale jednou krásnej veterán! Spíš jsem si měl pořídit treka...Nebo nic. Stejně mě to nebaví...... Než vylezu z kanclu, bude zase zima a slunce pryč, takže kolo zase zatlačím do garáže a skočím do auta...... Upraveno 19. března 2012 uživatelem Cyril
sect Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Téda Tome, Tobě to na tom kole fakt sluší
Gustaf Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 ...tak uže se mi podařilo namlejt si hubu z nášlapama. Jedu si takle na převod 1 : 1 do prudkýho prašnýho kopce, všude plno kořenů a strouh od stékající dešťové vody. A ejhle, nejednou se mi přední kolo do jedné strouhy zapíchlo a zůstal jsem stát....pak jsem pomalu couval a rval nohy ze šlapek...v panice jsem nevycvakl a už jsem ležel. Nic tragickýho..ale naražená holeň bolí....
spineshank Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 zezačátku si to chce je dát hodně na volno aby to šlo co nejjedoduše ven,jak to máš trošku utáhlý tak v tý rychlosti to jde blbě když na to nemyslí člověk
B.F.G. Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Hlavně to musí přijít do krve. Časem zjistíš, že to vycvakává samo kdy má Každopádně není jedno jak vycvkáváš a jaké máš nášlapy. Obecně je lepší dát váhu na stranu kde vyšlapáváš a na té straně mít nohu dole. Noha nahoře v záběru a vypínat pedál dovnitř je asi nejhorší varianta.
African Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Tak jsem se nechal zlákat sluncem a fotkami a vytáhl ho. Za dvě sezóny mám najeto 13km! To byla ale blbá investice. Co? Bude to ale jednou krásnej veterán! Spíš jsem si měl pořídit treka...Nebo nic. Stejně mě to nebaví...... Než vylezu z kanclu, bude zase zima a slunce pryč, takže kolo zase zatlačím do garáže a skočím do auta...... Na to, že najedeš necelejch 7 kiláčků ročně, tak kolo máš sakra dobrý
Gustaf Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 zezačátku si to chce je dát hodně na volno aby to šlo co nejjedoduše ven,jak to máš trošku utáhlý tak v tý rychlosti to jde blbě když na to nemyslí člověk jj,mám je nastavený nejvíc na volno, jak to jen jde...ale stejně. Jak je mám chvilku, tak jsem na ně přestal myslet a už to bylo....jde jen o zvyk a pak už to bude paráda. Jsem za ně rád, protože s nima je jízda úplně něco jinýho. Není to honění šlapek nohama po každém poskočení kola na kořenu bo šutru...
gas Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 (upraveno) hele kluci, loni nam ukradli se zenou kola a resim, ze si letos koupim nove, moc jsem toho rocne nenajezdil, ale nechci koupit uplny srot ... budu jezdit vetsinou pevny podklad a asfalt, zadne skoky a sjezdy neplanuju, 5-6 dni v tydnu travim s cinkama, takze toho moc nenajedu vaha uz je na dohled 90kg, tak, a co si koupit, tedy kolik do toho vlastne dat, jde mne o rozumny kompromis mezi kvalitou, kvalitou jizdy a cenou, koupit horaka, treka, celoodpruzene nebo jen dobrou predni vidlu, celek, skladane ? co cena ? s tim co najedu do toho kilo a vic jak mne bylo doporuceno nedam, kudy vede zlata cesta ? edit: na vysku 180cm Upraveno 19. března 2012 uživatelem gas
B.F.G. Odesláno 19. března 2012 Nahlásit Odesláno 19. března 2012 Gasi, to je strašně těžký. Pokud opravdu asfalt a polní cesty, tak full asi ani ne. Trekinga byhc já osobně raděj vynechl, v dražších kolech koupíš za stejný love daleko líp vybavenýho horáka. A lehčího. Odpruženou vidlu určitě jo. Zase budu lobovat malinko, osobně bych vybral nějakej karbon na Sram X9, nebo Shimano XT. Případně zkus 29". Ale kupovat kolo na jaře, to je fakt trochu blbost Pokud chceš nějaké konkrétní typy, tak trochu specifikuj oblast ceny a typu kola. Ně něco se musíš cítit a to pak většinou stejně rozhoduje při výběru (já třeba jezdil po silnici s fullem a zdvihama 17cm a nepřišlo mi to tak úplně košer )
gas Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Kdy jindy nez na jare, napadlo me to vcera, tak jednam trochu jsem zkoumal, horaka, urcite ne full, staci predek, ja mel na starem grip sram9, ale chtel bych ted radeji packy, cena, ja vazne nevim co to ted stoji, ale myslim, diky vyuziti kola budu skrt a nedam vic nez 50t, pokud je tedy realne neco rozumneho v te cene koupit, nechtel bych urcite masovku co ma kazdy, rad bych takove lacine IWC v kolech diky
Návštěvník Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Kdy jindy nez na jare, napadlo me to vcera, tak jednam trochu jsem zkoumal, horaka, urcite ne full, staci predek, ja mel na starem grip sram9, ale chtel bych ted radeji packy, cena, ja vazne nevim co to ted stoji, ale myslim, diky vyuziti kola budu skrt a nedam vic nez 50t, pokud je tedy realne neco rozumneho v te cene koupit, nechtel bych urcite masovku co ma kazdy, rad bych takove lacine IWC v kolech diky Zkus RB bike crr team nebo Duratec. Ale nejsem takovej odbornik, kluci urcite vymysli jeste nejakou pecku. A hadříčky pro šampona jsi do te pajcky pocital? To bude taky řacha :D
gas Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Hadriky a boty ne, cece to bude jak za dalsi kolo, no prece se v jednom tricku neukazu venku dvakrat
Návštěvník Odesláno 20. března 2012 Nahlásit Odesláno 20. března 2012 Hadriky a boty ne, cece to bude jak za dalsi kolo, no prece se v jednom tricku neukazu venku dvakrat no sichr, to bys byl všem pro pr.del
Doporučené příspěvky