Gustaf Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Tak já kluci nechci kolo vidět, jak je rok dlouhej Včera jsem si zajel do Trutnova na fesťáček dát pivko a zpátky jsem to dal Polskem, kde jsem zabloudil jak nikdy v životě" O půl noci jsem zjistil, že to domů nedám, tak jsem tam musel na nějákej penzion v lese, kde jsem přespal" Za dva dny 190km, a chodím jak nakopnutej kačer Ještě navíc tichá domácnost, jelikož se mě vybil telefon a celou noc jsem se neozval, až dnes ráno, když mě poláci půjčily telefon" Dobrej průser" S prominutím....Afričane, ty jsi hovado (samo, že v dobrém slova smyslu)
African Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 africane ty jsi hustej borec....a ted jak to bylo po pravde :-) verze pro manzelku je ok No, po cestě domů jsem dal také ještě nějáké to pívo a má orientace šla jak si do ztracena" Ale jinak vše jak jsem psal, čestný pionýrský Prostě jsem zabloudil a nikomu bych to nepřál, jsem nevěděl, že mají tak velké lesy v Polsku"
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 jj to se mi taky jednou podarilo v nasich prihranicnich lesich..me ale zastavil hranicni kamen a hned jsem vedel ze neco neni koser
mondeo2 Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 No, po cestě domů jsem dal také ještě nějáké to pívo a má orientace šla jak si do ztracena" Ale jinak vše jak jsem psal, čestný pionýrský Prostě jsem zabloudil a nikomu bych to nepřál, jsem nevěděl, že mají tak velké lesy v Polsku" Já to říkám pořád, ty prostě nejsi normální..........................
bedja Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 ..dneska jsem konečně po několika měsících taky vyvětral krasavce.....jsem jak znovuzrozený..a taky jsem zabloudil..naštěstí néé jako ty afrouši..
Quasar007 Odesláno 19. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2012 Dnes cca. 65km hory/doly/lesy/cesta a místní teploty mi daly pěkně zabrat...Ale musím říci, že jako headcleaner je kolo super, dopoledne se sešlo pár informací co mne nepotěšily, tak kolo bylo jasná volba Jinak docela slušná aplikace pro různé platformy je Sports Tracker
Duke650 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Technická na místní bikery gentlemany (nechcu se ptát na bike-forum.cz, tam bude 9 odpovědí z 10 ve stylu blbe tlustej co máš co lézt na kolo) Mám na kole (full 26") toto:původní náby DT Swiss 240s (staré asi měsíc)původní dráty DT Swiss Revolution zeslabované myslím 2,0-1,5-2,0mm (staré detto)+asi dva týdny staré ráfky DT Swiss XR400 28 děr (původně tam byly Ritchey WCS carbon, ale to je na dlouhé povídání) Dá se docílit citelného zvýšení tuhosti výměnou tenkých drátů za masivnější? Může pomoci jinak zvolené křížení drátů?Nebo se mám vykašlat na přeplétání (vím XR400 není ráfek z těch nejmasivnějších, ale šíře nabídky ráfků s 28 děrami není zrovna dechberoucí) a koupit rovnou nějaká tuhá zapletené kola? Dá se za cca 10-15 tisíc pořídit fest bytelná sada P+Z nebo to za ty peníze nebude o moc lepší než to co jezdím dnes?
B.F.G. Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Přeplítat to nemá absolutně smysl (pro dosažení vyšší tuhosti). Kup rovnou Mavic Crossmax SLR, případně Fulcrum Red Metal Zero (nebo 1). Jestli jsi chtěl ještě gumovější výplet, tak jsi mohl koupit ráfky ZTR
B.F.G. Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 chlapy je reálný abych měl po cca 1000 km zvlněnej kotouč na přední brzdě? reklamovat nebo rovnou vyměnit? Pokud jsi trochu šikovný, tak to můžeš zkusit porovnat - ale pozor! Prstama, ne kombinačkama a podobně. Porovnáš docela dost, ale ne ostřejší ohyby, třeba když se ti kotouč ohne o nějakou blbost, např. stojan na kola - to je moc dobrá věc pro kotouče kolikrát (podobnej ostrej ohyb si můžeš udělat zrovna těma kombinačkama)
Duke650 Odesláno 24. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 24. srpna 2012 Přeplítat to nemá absolutně smysl (pro dosažení vyšší tuhosti). Kup rovnou Mavic Crossmax SLR, případně Fulcrum Red Metal Zero (nebo 1). Jestli jsi chtěl ještě gumovější výplet, tak jsi mohl koupit ráfky ZTR Díky moctak víš jak to je, ty XR400 jsem kupoval v časovém presu - měl jsem doma nepojízdné kolo (rozštípaný karbonový ráfek) a chtěl jsem/chci jezdit dokud je čas. Tož jsem vygooglil XR400 a bylo - i s vědomím že to nemusí být konečné řešení, ale lepší než nejezdit Zadní Mavic SLR asi pobere kazetu 10speed Sram X.0 nebo se pletu? Kotouče mám Sram X.0 CenterLock, to by šlo a dokonce levnější než jsem čekal:http://www.perfectbike.cz/Perfectbike/eshop/32-1-Zapletena-kola/0/5/1876-Zapletena-kola-Mavic-Crossmax-SLRPočkat tam je 24 drátů? Mám se začít bát?
B.F.G. Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Tenhle pocet drátu je OK. Sice jich je "malo" ale ráfek není vrtany skrz a je hodně tuhy a dráty maji cca 3.5mm tloustku.
B.F.G. Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Speslik je mazel ale chybí mu tlumič?!
Duke650 Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 Tak jsem si udělal radost... Švihák elegán
JakubS Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 25. srpna 2012 To musí bejt docela dřina Ultra Mini Bike
panedge Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 (upraveno) Chlapi žádám vás o radu.Zkusil jsem si cruisera od jednoho kámoše a úplně jsem si z toho uchcával.Proto si chci něco takovýho koupit,nemám ale žádnou zkušenost.Dělá to hlavně Felt a taky se mi líbí Electra.Nemáte někdo zkušenost,nebo jakýkoliv postřehy k těmhlě kolům?http://www.feltbikes.cz/Felt-Beaumont-2012,113.htmlhttp://www.electra-bike.cz/29753-electra-sparker-special-3i-black-mens Upraveno 26. srpna 2012 uživatelem panedge
sibirnaya Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 je to hezky, ale z myho pohledu je to zachlazena puberta..
filo-boxer Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 Chlapi žádám vás o radu.Zkusil jsem si cruisera od jednoho kámoše a úplně jsem si z toho uchcával.Proto si chci něco takovýho koupit,nemám ale žádnou zkušenost.Dělá to hlavně Felt a taky se mi líbí Electra.Nemáte někdo zkušenost,nebo jakýkoliv postřehy k těmhlě kolům?http://www.feltbikes...t-2012,113.htmlhttp://www.electra-b...l-3i-black-mensA kam s tím chceš jezdit? Do lesa to není, na cestu to nemá výbavu, to je jenom tak na frajeření, ne?
panedge Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 26. srpna 2012 (upraveno) Jezdit s tím chci kamkoliv,na pivko,na kafe,relax jízda.Je to hodně pohodlný,díky rovnýmu posazu.Jakou výbavu na cestu máš na mysli filo?Má to pár převodů,víc nepotřebuju. sibirnaya-dík,to sem přesně nechtěl slyšet Hele nevím,já si na to sednul a byl sem fakt uchvácenej,co to je za pohodičku. Upraveno 26. srpna 2012 uživatelem panedge
Doporučené příspěvky