roura74 Odesláno 1. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. dubna 2017 Ondro někdy se musíme domluvit na kolo Rabštejn a okolí :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkJasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 tak konečně provedem upgrade řetězu na full gold a už můžu zase jezdit..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. dubna 2017 (upraveno) To včera hodně bolelo ... taková bunda na hrazení udělá svý Upraveno 3. dubna 2017 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 No vono to tou bundou nakonec nebylo, Sagan se zahaknul o reklamu, zrejme brzdou, jinak Gilbert parada, predloni jsem byl na Huezach na Tour a loni v Megeve, ale Flandry nebo Roubaix bych chtel moc videt na zivo .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
steel Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Aha tak to video jsem nevidel, takze fakt bunda! Oni na Eurosportu dost resili cim to bylo, ale nemeli jednoznacny zaber kamery .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 O víkendu jsem otestoval nové brašny na kolo. To přespání v přírodě tomu dodá nový rozměr. Jen to chce vyjet někam, kde to člověk nezná, protože jak je kolo těžký, tak pak nedosahuje na známých úsecích očekávané rychlosti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Kral,to je parada. Todle me taky laka vyzkouset. Super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Me to lákalo už taky dlouho,konečně jsem se rozhoupal a pecka. Příště ale popojedu někam vlakem a pak se budu vracet,nebo naopak.Takhle skoro kolem komína je to občas demotivující. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Ja bych rad zkusil Brdy, dojet nekam k Nepomuku a pak se vracet po hrebenech smer Mnisek. Planuju to uz par let, a jeste jsem se nedokopal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 S Brdama za barákem uvazuju o vlaku do Rakovníka pak na Slavkovsky les a zpět kolem Plzně na Krivoklat. Cestu bych upravil podle mapy minipivovaru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Ty minipivovary jsou dobrej POI Od Tebe je fajn i z Brezan , pres Jarovskou skalu dal na Davli a Hradistko a na Maj. Kdysi jsem to jel, s prespanim na chate nekde u Pikovic. Bylo to skoro porad terenem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Dík za tip. Výše uvedena fotka je z vyhlídky Bednář asi kilometr od Máje? Dalo docela práci tu neznacenou cestičku najít. Ale tímhle směrem to mám taky projety. Ja prostě musím někam vlakem. Neměl sem s sebou ani stan,k večeři dva buřty s rohlíkem a stejně těch sedm kilo navíc, bylo na kole šíleně znát, v terénu tuplem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 To Ti verim, ja bych taky musel ,,na lehko´´, jen spacak a folii, voda, chlast a nejake jidlo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 No jenže tohle nalehko mi hodilo nakonec těch sedm kilo.Dvě brašny,spacak, kari a tyvek dělá necelý čtyři kila.Zbytek něco na převlečení, jídlo, hygiena. Dvoulitrovku piva sem koupil az v poslední hospode.Zkrátka když koukas na bikepacking videa je to o mnoho víc romantictejsi než kolikrát v reálu ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Ahoj, zeptam se tu. Neresil někdo z vas nove zaplety na kolo. Potazmo u koho si je nechal delat. Poptal jsem par lidi s B-F, ale zatím se nic nedeje. Diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
minimus80 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Myslím ze ti zapletu z vybranych komposov aj v dobrom eshope, ja som bral z BF od uzivatela Hnoj ...ale neviem či je aktívny ...mal ist do kanady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Hnoj nefunguje. Zrovna vybirám taky. Nejspíš bude DT Swiss XM401 s nábama 350 v provedení straightpull. Ještě otázka drátů a niplů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Tak Hnoj byl jednim z nich. Bylo mi divne , ze se neozval. Naby mam vybrane podobne DT 350 CL bohužel mam porad rychloupinak. Ale do ted to fugovalo tak snad nakou dobu ještě bude . Obruce jsem byl byl rozhodlej pro DT XR 331, však po delsim cteni se přikláním k WTB KOMi23. Draty nactene nemam necham na vyrobci dle me vahy a druhu jezdeni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 (upraveno) Minimus80: Na kolik te prisly ty kola pokud to není tajemstvi. Ještě jak si spokojen. Koukal jsem a budu mit velice podobnej setup. Upraveno 4. dubna 2017 uživatelem hator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 4. dubna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. dubna 2017 Jsem v tomhle laik, ale v čem je takové kombinování lepší, než koupit zapletená kola komplet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky