Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

O víkendu jsem otestoval nové brašny na kolo. To přespání v přírodě tomu dodá nový rozměr. Jen to chce vyjet někam, kde to člověk nezná, protože jak je kolo těžký, tak pak nedosahuje na známých úsecích očekávané rychlosti :rolleyes:

post-41205-0-63178200-1491291066_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ty minipivovary jsou dobrej POI :) Od Tebe je fajn i z Brezan , pres Jarovskou skalu dal na Davli a Hradistko a na Maj. Kdysi jsem to jel, s prespanim na chate nekde u Pikovic. Bylo to skoro porad terenem. 

Odkaz ke komentáři

Dík za tip. Výše uvedena fotka je z vyhlídky Bednář asi kilometr od Máje? Dalo docela práci tu neznacenou cestičku najít. Ale tímhle směrem to mám taky projety. Ja prostě musím někam vlakem. Neměl sem s sebou ani stan,k večeři dva buřty s rohlíkem a stejně těch sedm kilo navíc, bylo na kole šíleně znát, v terénu tuplem.

Odkaz ke komentáři

No jenže tohle nalehko mi hodilo nakonec těch sedm kilo.Dvě brašny,spacak, kari a tyvek dělá necelý čtyři kila.Zbytek něco na převlečení, jídlo, hygiena. Dvoulitrovku piva sem koupil az v poslední hospode.Zkrátka když koukas na bikepacking videa je to o mnoho víc romantictejsi než kolikrát v reálu ?

Odkaz ke komentáři

Tak Hnoj byl jednim z nich. Bylo mi divne , ze se neozval. Naby mam vybrane podobne DT 350 CL bohužel mam porad rychloupinak. Ale do ted to fugovalo tak snad nakou dobu ještě bude ;). Obruce jsem byl byl rozhodlej pro DT XR 331, však po delsim cteni se přikláním k WTB KOMi23. Draty nactene nemam necham na vyrobci dle me vahy a druhu jezdeni.

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...