Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Afri, to mas pravdu. Novej jekyll ( je bozi) a trigger uz lefty nemaj. Byl s ni akorat problem. Kdy koupis toho jekylla? :).

Odesláno

Afri, to mas pravdu. Novej jekyll ( je bozi) a trigger uz lefty nemaj. Byl s ni akorat problem. Kdy koupis toho jekylla? :).

Pro mě je reálný jedině 2015, ten jde okolo pajdy, ale i tak asi nevyjdou finance :-( Barák s rekonstrukcí nepočká, takže bych se musel bych se vzdát nějaké cesty a to neudělám...špaténka letos. Nevíš co bude stát nová řada Jekylla 2017?

Odesláno

Mate nekdo zajety 2x10 v klikach 26/36 a 24/38???

Prijde me u toho 24/38 velky rozdil na razeni (14 zubu) ale zase ta 24 je lepsi na prudke kopce.

Odesláno (upraveno)

Kdo tady hlásal že "author nebrat" protože "vyrábějí rámy v číně" kdežto "spešl a merida na taiwanu" a to je přeci jen "někde" jinde?

Já jen nakládal mladýho kolo Author do auta a zespoda to ma nalepený tohle:

Upraveno uživatelem tommas4
Odesláno

Tome napsal jsi to dobře. Napoleon to psal

Publikováno 1.duben.2017 - 22:38

Jo presne jak te sedne geometrie a preferovat lepsi komponenty. Author ? :-) tak to je spesl urcite lepsi. Author ma cinske ramy :-). A v komercnim bike prumyslu je thajvan ( merida, giant) jako vyrobce ramu kvalitni. Oni totiz tyto vyrobci vari a pecou ramy pro hodne ostatnich znacek. 
Odesláno

Aha tak jsem to popletl ja :-)

No nemam hned po ranu psat 

Ale vazne jsem o tom mluvil s Prischerou a mel jsem vsugerovano ze rikal Thajsko

Odesláno

Tak v tom pripade by se ty ramy mely delat ve Vietnamu :-))

No nic, chteli jsme dnes jet na kolo, predpoved rano ukazovala 12 stuponu tak jsme to odpiskali a ono bylo krasne a cca 16 v Praze, to me stve!!

Jdu na doutnik a pivo si naopravit naladu

Odesláno

Vetsina vyrabi v cine a taha se to pres taiwan bez zasahu,nebo s nejakym malym zasahem kvuli dovoznim clum. Pisu vetsina,ne vsichni.

Odesláno

dnes super poježdění v okolí Rokycan....V jednom ze super sjezdů jsem i duši prorazil :-D 

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Byl jsem na Mauriciu ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

tak to musela být velká paráda, upřímně závidím tu lokalitu,dej ještě nějaký fotečky
Odesláno (upraveno)

Vetsina vyrabi v cine a taha se to pres taiwan bez zasahu,nebo s nejakym malym zasahem kvuli dovoznim clum. Pisu vetsina,ne vsichni.

Takze made in thaivan na ramu nic neznamena??? No principialne jde o to, ze k thaivanu ( giant, merida a firmy pro ktere ramy delaji ) nam duveru ve smyslu dodrzeni presnych technologickych postupu pri zapekani ramu. Coz je velmi podstatne na kvalitu alu ramu. Upraveno uživatelem Napoleon
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...