African Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 (upraveno) fantastickej stroj! ten ma urcite dychat za krk Epicovi:)) neuvazoval si o karbonu?Uvažoval, ale nenašel jsem manželky punčochu kterou bych si navlékl na palici při návštěvě obchodu :-) Upraveno 1. června 2017 uživatelem African
spineshank Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Ty mas KS Drop Zone R? Sem uvažoval gianta, ale cela patrona je pry za dvojku, reverba nechci kvuli zavzdusneni... Ks Lev je zas pro moje ucely zbytecne drahej... Co sem meril pevnou tak 400/125 by mi stacilo...past vedle pasti...DSi moc nevyberes
spineshank Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Napsal jsem nebrání, ale myslel jsem nebrzdí, snad se brzy zaběhnou Magury :-) Ondro, musím být opatrný, je to velká změna takže si opravdu musím zvyknout. Jinak TLD nechápu jak jsem bez ty sedlovky mohl žít, je to opravdu pecka. Jinak má mírný vakl do stran, ale na obchodě říkali že xfusion je mají, jak to máte vy? Jo a další malé negativum že ta holota v Číně dala někam klasické imbusy a někam hvězdicové, trochu jsem nepochopil proč, takže musím doplnit základní vercajk....jj ten pocit sem měl stejnej z brzd....D,Asi si to sedne za chvíli a bude to malinko lepší. Vakl být musí aby to chodilo,jen otázkou jak velkej máš
Waya03 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Dneska jsem zas po dlouhý době vytáhnul svůj "říční speciál". Teď po cestě z práce pivko v Radotíně, pohodička. Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Todle me bavi Hele, jeste funguje ta nalevna u Pigiho u Cernosic ? Nejednou jsem si tam udelal spatne
Waya03 Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Todle me bavi Hele, jeste funguje ta nalevna u Pigiho u Cernosic ? Nejednou jsem si tam udelal spatne No jasně, právě tam sedím :-) Vždycky když takhle jedu z práce tak si pěkně máknu, splavenej dorazím do Pigiho říčních lázní, dám si dvě pivka a je mi dobře :-) Odesláno z mého D5803 pomocí Tapatalk
TLD Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 To chapu:). Taky sem jezdil na dve,klobasku,pak dalsi dve...A jeste sem to mel rad u Paviana v Halounech:) Tak si to uzivej!
Gustaf Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 fantastickej stroj! ten ma urcite dychat za krk Epicovi:)) neuvazoval si o karbonu?no, Epicovi asi zdaleka ne, se zdvihama 140/140...
Gustaf Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 (upraveno) Napsal jsem nebrání, ale myslel jsem nebrzdí, snad se brzy zaběhnou Magury :-) Ondro, musím být opatrný, je to velká změna takže si opravdu musím zvyknout. Jinak TLD nechápu jak jsem bez ty sedlovky mohl žít, je to opravdu pecka. Jinak má mírný vakl do stran, ale na obchodě říkali že xfusion je mají, jak to máte vy? Jo a další malé negativum že ta holota v Číně dala někam klasické imbusy a někam hvězdicové, trochu jsem nepochopil proč, takže musím doplnit základní vercajk....jo Afri, cepy jsou většinou na torxech a zbytek na imbusu. Jinak vakl maj všechny teleskopy. No a taky se všechny serou. Sežen si pevnou sedlovku, ať můžeš jezdit, až budeš mít teleskop na reklamaci Upraveno 1. června 2017 uživatelem Gustaf
spineshank Odesláno 1. června 2017 Nahlásit Odesláno 1. června 2017 Afri, mam vakla do stran taky, od nova. Neni to chyba, je to vlastnost:) Jinak me sedlovka beha paradne, v rozpeti -25C, kdy je linejsi do +40C Zadnej problem za celou dobu co ji mam. Celkem se o ni staram a pravidelne ji strikam. Tot vse, funguje, tak se do ni nikdo nehrabal:)fakt buď rád že si trefil na takovej kus,už vím o dalším KS co se vysral po měsíci a furt to samý jak u každého.
roura74 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Kua. Teď jsem chtěl KS objednávat z Ebay. No asi se na to vykašlu.
spineshank Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Kvůli reklamacím bych být tebou jej objednal tady u nás,připrav se na to že s tím problémy budou,to že bys trefil takovej kus bez problémů jako má TLD by byla velká náhoda.
Gustaf Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 (upraveno) Jj, moje bejvala ks lev je po 3. na reklamaci. Teleskopy jsou sračky. Naštěstí v zaruce, takže Moty dostane nejspíš novou.... Stojí to 11k a nic to nevydrzi... Upraveno 2. června 2017 uživatelem Gustaf
kral083 Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Původně byl novej Duch taky osazen teleskopem,ale asi už sem na to starej a pak co sem četl od vás, tak sem si tam nechal dát klasiku. Jako bonus sem aspoň ušetřil ?
TLD Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Ondro, mam KS a uplne v poho. Vim o dvou okolo me a taky bez problemu. Jirina ma pres rok Reverba, co se taky ma porad s.at a nevim, ze by si stezoval. Klido do nej jdi a kdyz neco bude, tak ho bude proste reklamovat. Dneska kazdy trail, am a enduro kolo ma teleskop.A hlasky, ze teleskop jsou sracky, jsou jen kecy gramaru v lycre Paradni rano, paradni svezeni. Az na zaver, kdy jsem v kamenech pri sjezdu prorazil, rana a uz jsem vedel, ze je zle. Ejakulace zadniho kola a bylo po ptakach, tak jsem docupital k silnici na pumpu a volal papa, at pro me prijede Jinak bombaaaa Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jiřina Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 @TLD zase krasa hade Jinak k sedlovkam. Za mne jedna z nej veci, kterou na kolo vymysleli. Nejsem teda samo gramar, ale ta pohoda to je neskutecne. Rok na reverbu, nesahl jsem na nej (teda pravidelne myku a mazu) a je naprosto bez sebemensiho vaklu a to i s moji vahou. Sent from my iPhone using Tapatalk
spineshank Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 TLD a Jiřinabuďte rádi že vám drží a šlapou jak mají,v mém okolí má jeden kámoš KS LEV přes dva roky a taky šlape jak má,takže i fungující existují.Bohužel těch co mají problémy je víc než hodně,u KS co znám lidi co ji vozí nebo měli byl problém s propadáním při vysunutém stavu,to byl i můj případ stále dokola,takže při 5 reklamaci jsem si nechal vrátit prachy a zkouším pilovat techniku bez ní.Ale sem lama,tak asi tak Nicméně pokud to funguje tak je to super věc na kole,gramy neřeším,jde o pohodlí při ježdění.Oser je to to pak pořád sunadávat a posílat na reklamaci,vyřízení kolem 30 dní i přes několikátou reklamaci,takže KATMAR hodně špatný jako dovozce
African Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Ty jsi ale ranní racek TLD :-) Já celý den na celnici, takže to máš krapet lepší. Kluci, kdyby jste chtěl někdo Jekylla 4 2016 v M béžové, přišla mi nabídka za bezkonkurenčních 47 papírů, tak dejte vědět. Ta béžová je ale docela brutál, nemastná neslaná, možná pro nějakého zdejšího playboyje ;-)
TLD Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Spine, pri tom obrovskem mnozstvi co tech sedlovek je, je jasne, ze se neco sere. A lidi co s tim maji negativni zkusenost se ozvou, ty co problem nemaji, to do sveta nekrici. A u tech sedlovek sel vyvoj strasne rychle dopredu, aj kdyz tu svou bral, tak akorat doznivala ta ,,kauza´´ s propadanim. Doslo tam k vyvoji a ja problem nemam. A kdo neveri hydraulice, muze jit do mechaniky a tz chodej uplne spolehlive. Je to o neco drazsi reseni.A at budes mit sebelepsi techniku, tak to proste nikdy nebude jako kdyz mas moznost jit volne za sedlo. A doby, kdy jsem si chytal trenky o sedlo a nemohl se na nej dostat zpet jsou zaplatbuh minulosti Pokud se me jednou po.ere, tak ji mam uz po zaruce a mam pech, ale myslim, ze svoje si odmakala a proste koupim jinou.Sam si racek Hele a proc si nenajmes nejakeho brokera na vyrizovani tech celnich procedur? Sam pises, ze budes celej den na CU, dyt by Te to vyslo i levneji a bez prace.
spineshank Odesláno 2. června 2017 Nahlásit Odesláno 2. června 2017 Spine, pri tom obrovskem mnozstvi co tech sedlovek je, je jasne, ze se neco sere. A lidi co s tim maji negativni zkusenost se ozvou, ty co problem nemaji, to do sveta nekrici. A u tech sedlovek sel vyvoj strasne rychle dopredu, aj kdyz tu svou bral, tak akorat doznivala ta ,,kauza´´ s propadanim. Doslo tam k vyvoji a ja problem nemam. A kdo neveri hydraulice, muze jit do mechaniky a tz chodej uplne spolehlive. Je to o neco drazsi reseni.A at budes mit sebelepsi techniku, tak to proste nikdy nebude jako kdyz mas moznost jit volne za sedlo. A doby, kdy jsem si chytal trenky o sedlo a nemohl se na nej dostat zpet jsou zaplatbuh minulosti Pokud se me jednou po.ere, tak ji mam uz po zaruce a mam pech, ale myslim, ze svoje si odmakala a proste koupim jinou.Sam si racek Hele a proc si nenajmes nejakeho brokera na vyrizovani tech celnich procedur? Sam pises, ze budes celej den na CU, dyt by Te to vyslo i levneji a bez prace. Spine, pri tom obrovskem mnozstvi co tech sedlovek je, je jasne, ze se neco sere. A lidi co s tim maji negativni zkusenost se ozvou, ty co problem nemaji, to do sveta nekrici. A u tech sedlovek sel vyvoj strasne rychle dopredu, aj kdyz tu svou bral, tak akorat doznivala ta ,,kauza´´ s propadanim. Doslo tam k vyvoji a ja problem nemam. A kdo neveri hydraulice, muze jit do mechaniky a tz chodej uplne spolehlive. Je to o neco drazsi reseni.A at budes mit sebelepsi techniku, tak to proste nikdy nebude jako kdyz mas moznost jit volne za sedlo. A doby, kdy jsem si chytal trenky o sedlo a nemohl se na nej dostat zpet jsou zaplatbuh minulosti Pokud se me jednou po.ere, tak ji mam uz po zaruce a mam pech, ale myslim, ze svoje si odmakala a proste koupim jinou.Sam si racek Hele a proc si nenajmes nejakeho brokera na vyrizovani tech celnich procedur? Sam pises, ze budes celej den na CU, dyt by Te to vyslo i levneji a bez prace.Hele já když ji bral tak to byla "nová"série která měla být už cajk.Bohužel první reklamace po chvíli,pak mi poslali se světlou pístnicí místo černé,potom dohadování aby poslali černou,prostě KATMAR nikdy více,tato firma pro mě skončila a od ní nevezmu nic.první rok 3x reklamce vyřízení okolo 30 dní,druhý rok 2x reklamace a pak vrácení....pokud bych tam viděl snahu vyjít zákazníkovi vstříc a řešit to aspoň rychle asi bych jim dal šanci,ale s tímto způsobem prostě nasrat .Pokud se rozhoupu tak půjdu cestou mechanické,v ní mám dva favority jeden za baťoh a jeden za rozumný prachy
Doporučené příspěvky