Jiřina Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Ja dnes taky trochu v sedle Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Bob:az do Kralup to žádný echt terén není. Na trekovym kole by to měla v pohodě projet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 11. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2017 Tak ja to musim zkusit projet a uvidime co na to pani :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
clockyclock Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Vcerejsi tour de hospoda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Když se kouknu na tu fotku, tak vidím výhodu v leftyne...kdyz píchnout přední kolo, tak ho můžeš opravit, aniž bys ho musel sundat :D peknej kanooon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Tak jsem dnes oslavil prvních 3000 km krásným lijákem. Naštěstí jsem to stihl do přístřešku. Objevil jsem novou cestu na Alfrédku okrajem Malého kotle a jsem z ní nadšený. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Když se kouknu na tu fotku, tak vidím výhodu v leftyne...kdyz píchnout přední kolo, tak ho můžeš opravit, aniž bys ho musel sundat :D peknej kanooon Se tomu směješ, ale je to opravdu jedna z výhod, která při závodě prý pomáhá :-)Ondro krásný jako vždy, ty už máš letos tři tisíce? Paráda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Libor_OV Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Pro roura74: To je z Mravencovky, že? Tam jsem šel před 2 týdny a pak dál přes Jelení studánku, Nad Malým kotlem a Vysokou holi a Petráky zpátky po žluté do Karlova. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Pro roura74: To je z Mravencovky, že? Tam jsem šel před 2 týdny a pak dál přes Jelení studánku, Nad Malým kotlem a Vysokou holi a Petráky zpátky po žluté do Karlova.Je to až nad Mravencovkou po běžkařské trase č.4 k Malému kotli. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Tal dmes opet Točná. Je to tam super, ale nejak me to tam nema rado :/. Tentokrate hreb v zadnim kole :/. Nastesti mliko to udrzelo, tak jsem jen trochu dolil a jel dal A vecere na zaver Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 pekný fotky kluci. Já dal dnes pozdě odpodelne 43km...a taky paráda. Jen jsem nefotil... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Pěkně to tam Jiřino vypadá :-) Až na ta hřebíky samozřejmě :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 12. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. června 2017 Pěkně to tam Jiřino vypadá :-) Až na ta hřebíky samozřejmě :-)Je to tam super Afri Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poiuz Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 A používáš správné termity? P.S. Velkou mapu mi to bohužel nedovolilo připojit... Tal dmes opet Točná. Je to tam super, ale nejak me to tam nema rado :/. Tentokrate hreb v zadnim kole :/. Nastesti mliko to udrzelo, tak jsem jen trochu dolil a jel dal A vecere na zaver Sent from my iPhone using Tapatalk TOCNA.pdf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Tvl, mapa z Velointestu Tam jsem si nekdy v minulem stoleti koupil svoje prvni lepsi kolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Na Točný je supr trail "Štěkací pes", jde to zajet až dolu k hrázi, ale od potoku už je to celkem nuda... Na Stravě jsem tam bejval dobře umístěnej, teď koukám, že jsem se mrzce propadl na 26. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Jdu tunit, jsem velmi rád že má o mě kupko starost. Hned jdu zaplést do kol odrazky a v noci hurá do terénu :-) Zvoneček se na odhánění divoké zvěře bude také hodit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Afri,ty odrazky jako fakt? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Hlavne si strc jednu odrazku do riti, aby si nekdo nemyslel, ze ses racek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 13. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. června 2017 Afri,ty odrazky jako fakt? Určitě, bezpečnost na prvním místě, akorát mě štvou ty HT šlapky a sedlovka, že na ně nejsou připravené. Musím je vyvrtat :-( A dráty v kolech jsem musel taky trošku naohýbat, chci do každého čtyři kousky a moc to tam nejde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky