varjag Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 (upraveno) Mladas vyprávěl jak tam pár drahých kol odešlo a já se tím nechal unést. Napsal jsem to vše blbě. Ten cyklistak byl trochu větší záhul než jak píšeš,byl to druhý ročník průmky.To je ale fuk.Vraby, chapu, respekt za sebereflexi. Ja s tim mam u sebe obcas potize....;-). Peknej vikend :-) Upraveno 24. června 2017 uživatelem varjag Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Dneska první blátíčko, poprvé na spd, první pád v lese na bok. Zatím spokojenost Entry level Neuron Al 6.0 Pekny! Darth Vader :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 ...a at jen nekecam, 14 dni v Orlickych horach, kdyz nefouka bike, kdyz fouka surf. Takze skoro furt bike :-). Hlavu mam prehozenou na neutral a spoustu zpocenejch tricek a sramu na helme. Nevim jestli najdu moral se vracet do Praglu :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Varjag pěkně si to uzivaš člověk si hlavu potřebuje vyčistit :-) jinak by z toho věčného zhonu skončil u Chocholouška :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 (upraveno) Vraby, chapu, respekt za sebereflexi. Ja s tim mam u sebe obcas potize....;-). Peknej vikend :-)Tobě také a dík. https://www.youtube.com/watch?v=zWO36L4W2Eg. Upraveno 24. června 2017 uživatelem vraby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
323GT Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Dnes z Benešova směr Vlašim, Blaník a okolí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Mazel je rychlejší než jsem doufal :-) spokojenost veliká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Pekne hosi....ja se na kolo dnes nedostal, ale aspoň jsem zase fungoval u casomiry na mtb hobby závodech. Byl to super den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Dneska se nefotilo, protoze kleknul mobil. Teda jen baterka. Jak rikaji hosi, co chodi do bordelu, dnes to byla kompletka. Spalenej rypak, 2x kufrovani v lese s vybitym mobilem, usltani si pri sjezdu (mala rrychlost), lepeni (zasr. trn), par pif. Vrcholem bylo, ze jsem si Liticich dal kofolu, malou Holbu a usnul na lavici na zahradce pred hospodou. Ted doma hucim jak pilinaky a nevim, jak srovnat teplotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 24. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2017 Matlaci s kolama ,to nejsou hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Pohoda džez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kral083 Odesláno 25. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2017 Včerejší výlet na pivo do Černokosteleckýho pivováru. Krásných 140km, zvláště voděradské bučiny jsou perfektní. Škoda, že se tam dostanu tak jednou do roka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Kolegové, rád bych si koupil nějakou cyklonavigaci - aktuálně se mi nejvíc líbí Mio Cyclo 505 - myslíte, že je to dobrý kauf, nebo byste doporučili něco jiného ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Kolegové, rád bych si koupil nějakou cyklonavigaci - aktuálně se mi nejvíc líbí Mio Cyclo 505 - myslíte, že je to dobrý kauf, nebo byste doporučili něco jiného ?Jestli hledáš v této velikostní kategorii, tak bych spíš kouknul na Garmin Edge 1000. Je sice o dost dražší, ale TOPO mapy jsou super a prostě navigování Garmin, ačkoliv vůči zastoupení Garmin CZ mám spoustu výhrad, funguje super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 To je můj hlavní konkurent ve výběru. Ale všude píšou, že ten Garmin je spíš zaměřený na výkon jako sporttester, a to Mio spíš jako navigace. A mě jde opravdu primárně o navigaci. No a samozřejmě 3.000,- CZK rozdíl je taky argument... Ale pochopitelně bych nerad vyhodil 8.000 CZK za něco co bude špatně navigovat ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Ono MIO bude samozřejmě fungovat dobře taky. Záleží jak si představuješ navigování. Jestli uděláš trasu třeba na mapy.cz naimportuješ a pojedeš po ní, nebo jestli budeš kombinovat a přizpůsobovat během cesty. Pak už záleží na komfortu ovládání a na mapových podkladech. Mio má nejspíš OSM a ty jsou v pohodě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Včerejší výlet na pivo do Černokosteleckýho pivováru. Krásných 140km, zvláště voděradské bučiny jsou perfektní. Škoda, že se tam dostanu tak jednou do roka.To je můj cyklorajón. Miluju ten les! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 Tak jsem zjistil, že jsem letos ještě nedal stovku. Napraveno v pomoraví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 26. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2017 (upraveno) Vecerni svih:-) Upraveno 26. června 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 27. června 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. června 2017 Docela me to ted vychazi, ze se na kolo, alespon na chvilku, dostanu skoro kazdy den. Od pristiho tydne budu 14dni bez biku, tak si to snazim uzit co to jde:) Vetsinou po ranu, dneska start po seste a parada. Ja ty vedra co jsou pres dne nejak nemusim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky