Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Mladas vyprávěl jak tam pár drahých kol odešlo a já se tím nechal unést. Napsal jsem to vše blbě.

Ten cyklistak byl trochu větší záhul než jak píšeš,byl to druhý ročník průmky.To je ale fuk.

Vraby, chapu, respekt za sebereflexi. Ja s tim mam u sebe obcas potize....;-). Peknej vikend :-) Upraveno uživatelem varjag
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

...a at jen nekecam, 14 dni v Orlickych horach, kdyz nefouka bike, kdyz fouka surf. Takze skoro furt bike :-). Hlavu mam prehozenou na neutral a spoustu zpocenejch tricek a sramu na helme. Nevim jestli najdu moral se vracet do Praglu :-))

post-30518-0-42116500-1498309862_thumb.jpg

post-30518-0-22026500-1498309883_thumb.jpg

post-30518-0-43621300-1498309906_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Dneska se nefotilo, protoze kleknul mobil. Teda jen baterka. Jak rikaji hosi, co chodi do bordelu, dnes to byla kompletka. Spalenej rypak, 2x kufrovani v lese s vybitym mobilem, usltani si pri sjezdu (mala rrychlost), lepeni (zasr. trn), par pif. Vrcholem bylo, ze jsem si Liticich dal kofolu, malou Holbu a usnul na lavici na zahradce pred hospodou. Ted doma hucim jak pilinaky a nevim, jak srovnat teplotu

Odkaz ke komentáři

Kolegové, rád bych si koupil nějakou cyklonavigaci - aktuálně se mi nejvíc líbí Mio Cyclo 505 - myslíte, že je to dobrý kauf, nebo byste doporučili něco jiného ?

Jestli hledáš v této velikostní kategorii, tak bych spíš kouknul na Garmin Edge 1000. Je sice o dost dražší, ale TOPO mapy jsou super a prostě navigování Garmin, ačkoliv vůči zastoupení Garmin CZ mám spoustu výhrad, funguje super.

Odkaz ke komentáři

To je můj hlavní konkurent ve výběru. Ale všude píšou, že ten Garmin je spíš zaměřený na výkon jako sporttester, a to Mio spíš jako navigace. A mě jde opravdu primárně o navigaci. No a samozřejmě 3.000,- CZK rozdíl je taky argument...

Ale pochopitelně bych nerad vyhodil 8.000 CZK za něco co bude špatně navigovat ...

Odkaz ke komentáři

Ono MIO bude samozřejmě fungovat dobře taky. Záleží jak si představuješ navigování. Jestli uděláš trasu třeba na mapy.cz naimportuješ a pojedeš po ní, nebo jestli budeš kombinovat a přizpůsobovat během cesty. Pak už záleží na komfortu ovládání a na mapových podkladech. Mio má nejspíš OSM a ty jsou v pohodě.

Odkaz ke komentáři

Docela me to ted vychazi, ze se na kolo, alespon na chvilku, dostanu skoro kazdy den. Od pristiho tydne budu 14dni bez biku, tak si to snazim uzit co to jde:) Vetsinou po ranu, dneska start po seste a parada. Ja ty vedra co jsou pres dne nejak nemusim.

post-26281-0-93208900-1498549453_thumb.jpg

post-26281-0-12517100-1498549461_thumb.jpg

post-26281-0-04841500-1498549467_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...