Micey Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Duke: Krásný to máš. Neni to takový až zbytečně závodní?
Návštěvník admira Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Vytvorte si kolo: http://www.myownbike.de/singlespeed-und-fixie-konfigurator
B.F.G. Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 V zásadě jsou dva druhy duralu, buď řada 7xxx, nebo řada 6xxx - což je právě Klein. Klein si nechával dělat trubky přímo pro sebe. "Změknutí" je popuštění. Řada 7xxx potřebuje pro uvolnění a sjednocení vlastností kovu speciální postup, kdy se po svaření rámu musí tento dát do pece, kde se zahřátím a pozvolným ochlazováním vyrovná vnitřní napětí materiálu a upraví se mechanické vlastnosti vyhřáté svarové a přechodové části kovu. (zjednodušeně řečeno) Práškové barvy se občas používají, ale není pravda, že se takto rámy běžně lakují. 90% kol je lakováno "klasicky", buď syntetickými barvami, nebo akrylátovými. Klein podle mě lakoval kola polyuretanovými barvami, nebo jinými, vícesložkovými laky. Jinak práškovka na kole - odolná (relativně), ale hnusná, bez hloubky, bez možnosti samolepek pod lak. Jak se jednou nalakuje, tak se špatně dostává dolů.
Duke650 Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 Duke: Krásný to máš. Neni to takový až zbytečně závodní?Na to moje loudání se Vysočinou je zbytečně závodní každé kolo s cenovkou nad 15 tisíc
maama Odesláno 10. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2012 díky všem za info a doporučení. do Kobylis kouknu. ještě jsem dostal kontakt na lakovnu Jech v Plzni - prej práškuje i pro Duratec a Bartoníčka. co se týká odstranění původního laku mluvil o nějakém odmoření a většinou dopískování. zatím jsem se zasek na nálepkách - musí vydržet těch 200 stupňů, prej to jinak okolo zrůžoví. tak mi dal kontakt na jejich písmomalířský studio a oni po telefonu prý budou chytrý až v pondělí, že takhle z hlavy neví, co by tu teplotu v pohodě vydrželo. to neva. stejně mám zatím jen tohle: ale kdy to mám taky stíhat, když večírky se táhnou až do jedný... hezký odkazyhttp://www.kleinspainted.com/index.htmlhttp://www.oldklein.com/history/evolution 1
alois Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 kamarádi pomozte - ukradené kolo CANYON na 29" kolech, barva bílá s modrými detaily, vidle FOX, výbava SRAM X9 a něco od Japonce, bílé gripy, pedály obyč mřížkové...odměna jistá..děkuji
alois Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 já léta na TREKu....ale karbon šel do světa po operaci a ted vobyc TREK 8500....značka je srdeční záležitost
Hasňa Odesláno 11. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 11. srpna 2012 Alois: No to nastve. Taky jezdim fulla od Canyonu.
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Prosim o radu. Nechce se mi davat pryc sveho MTB Treka 4700. Neni to mladik, ja ale taky ne . Je to krome presmyku kompletni deorko , vloni dostal olejovou vidli. ram mi vyhovuje...Co me ale zacina tocit, jsou brzdy. Nevím, ale zdá se mi, že jsem co chvíli v servisu a mění se špalky na véčkách. Dřív jsem asi nebyl tak posr.anej a míň brzdil, nebo co . A tak jsem si vzpomněl, že jsem chtěl v mládí Magury a neměl na ně nikdy prachy. Teď kdyz vodnesu flašky do konzumu, prachy budou a tak se ptám?Má cenu 10 let starýho bajka vozdobit Magura Hs 33 za bratru 4500? Budou ty špalky taky tak hořet? Co na to místní bikeři nebo Jan Tleskač?Díky
filo-boxer Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Jestli to ma cenu ti nereknu Romane, ale co ti reknu, ze Magury jsou super. Mam sice jenom Hs11 ale jsem spokojeny jako nikdy predtim. Spalky menim ca. co 4000 kilometru.
Návštěvník Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Jestli to ma cenu ti nereknu Romane, ale co ti reknu, ze Magury jsou super. Mam sice jenom Hs11 ale jsem spokojeny jako nikdy predtim. Spalky menim ca. co 4000 kilometru.slovo do pranice, dík... o těch 11 jsem nevěděl
Duke650 Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Ty magury mám na jednom starším kole co jsem nechal manželcejedni říkají, že spojují nevýhody ráfkových a kotoučových brzd :-)druzí si je před lety nemohli vynachválitjá byl spokojenýa vysoká spotřeba špalků ... v tom mohou mít prsty třeba i špalkožravé ráfky
obchodnik-o3 Odesláno 12. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 12. srpna 2012 Svojho času som jazdil hs 22,maximálna spokojnosť...
Mirek Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Já měl dřív na zadní brzdě HS11, brzdnej účinek byl na zadek dostačující, špalky to ani moc nežralo, horší to spíš bylo s nastavaním špalků vůčí ráfku, aretace nebyla dostačující(prováděla se pomocí páčky, jak to mají řešený teď, to nevím). Často se mi stalo, že se špalek pohl a nedoléhal na ráfek celou plochou, když se vyosil moc, tak drhl o pneumatiku, jednou ji i protrhl. Tělo páky a páka byla z plastu, páka se dost prohýbala, tělo dokonce prasklo, nejdřív to začalo u objímky a pak trhlina postupovala, až začal z páky valit olej. Dneska už je myslím ale i ten nižší model z kovu. Za 4500,- seženeš i koutoučovky, pokud na ně ale není tvoje kolo připravený, jsou ty Magury co do brzdnýho účinku asi nejlepší volba.
heboš Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Tak jsem byl o víkendu projet rychlebské stezky. Úžasný zážitek i přes rozbité koleno s loktem a zlomenou brzdovou páčku.Klobouk dolů před zhotoviteli.
mondeo2 Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Mladýmu bylo včera 15 tak si vybral tohle a už ho má ve sklepě
African Odesláno 13. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 13. srpna 2012 Mladýmu bylo včera 15 tak si vybral tohle a už ho má ve sklepě Kluk má vkus
Gustaf Odesláno 14. srpna 2012 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2012 Mladýmu bylo včera 15 tak si vybral tohle a už ho má ve sklepě na 15 let dobrej vkus...a je to chválihodné. Většinou v tomhle věku mládež volí chlast a cigára
Doporučené příspěvky