spineshank Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 to na levo asi bude nějakej chleba ne?první dojem že to je kus špeku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 Pánská jízda Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 seš v Jedu jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 to na levo asi bude nějakej chleba ne?první dojem že to je kus špeku Čoveče, to je ta energetická Pro tyčka, která jak jsem zjistil už první roky po cestách v kopcích, nelze nijak nahradit. Jo... chleba se to jmenuje.Ale tohle je nějaké trochu jiné pečivo. Mrknu, jak se tomu nadává. To mi vypadlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 7. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. července 2017 (upraveno) "Rustikální bageta z naší domácí pekárny." Teď vážně.. Znáte někdo mechanismus pedálu na fotce? Potřebuji vymezit vůli. Měl by to být Wellgo M248. Díky. Upraveno 7. července 2017 uživatelem biknik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Vysočinou na pohodu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Dneska tradiční letní přejezd Podkrkonoší-Dolní Hedeč. 130 km 2200 výškovejch. Každej rok se to snežím jet trochu jinak, ale vždycky přes Šerlich. Letos ze Šerlichu po červené po bunkrové linii. Ani jsem nefotil, protože bych ztuhl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tvl to bych asi umřel. Dobře ty! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Já byl pojezdit okolo Zell am See. Počasí bylo parádní a měl jsem radost, že jsem dal kopce na kterejch mě na jaře zastavil sníh. Mile mě překvapilo, že bylo málo lidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Já byl pojezdit okolo Zell am See. Počasí bylo parádní a měl jsem radost, že jsem dal kopce na kterejch mě na jaře zastavil sníh. Mile mě překvapilo, že bylo málo lidí...Letos tam mám nějaká jednání, takže beru kolo také sebou :-) Je to tam super... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Letos tam mám nějaká jednání, takže beru kolo také sebou :-) Je to tam super...Určitě si vyšlápní Hundstein, je tam famózní výhled, super polívka a pivo. +posledních 100 výškovejch metrů je taky supr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Děkuji za tip :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2017 Tvl to bych asi umřel. Dobře ty!Bylo štěstí, že mi 2/3 cesty foukalo do zad nebo z boku. Mít ten šílenej vítr v protisměru, tak bych to nejspíš nedojel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Mé milované děti se mě po týdnu nabažili a dostal jsem celodenní volno :-) Jedním slovem extrémní den plný bolesti super je to :-) Našel jsem v lese i babku, né houbu ale babku na fotce co ležela dvacet minut pod motorkou a čekala na pomoc. 92 roků, wow, tak jsem ji pomohl, zagumovala a byla pryč... Dobrý skutek dnes splněn :-) Mohla o století mladší, škoda, tak třeba příště.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Hezké fotky. Teď občas jezdím "kolemkomína Café bike" - již třetím rokem.Třeba někdo pozná... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan Procházka Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Hezké fotky. Teď občas jezdím "kolemkomína Café bike" - již třetím rokem.Třeba někdo pozná... 20160721_160847zm.jpgParádní favorit. Taky mám jednoho na příležitostný jízdy do fabriky a na kafe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Dík, je to trochu jiný Favorit :-), tehdy vyráběný pro závodníky pod názvem Favorit F1 Speciál v dílně mimo výrobní linku. Používaly se kvůli odlehčení tenčené trubky a byla mj. oproti rekreačním použita i jiná stavba rámu. Toto kolo je osazeno z větší části Campagnolem.Fajn veterán, a to je mladší než já Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 (upraveno) Afri, tyvoe ta baba tam, super Upraveno 9. července 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapo Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Já jsem včera vyjel na Grossglockner, sice autem, ale cyklistů tam bylo jak na.ráno, někteří na žiletkách, další na horácích a ostatní na elektrokolech. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2017 Hele, v koloběžkovým vláknu je to mrtvola a já jsem společenský tvor, tak se vám sem nacpu se svejmaobrázkama z cest taky. Koloběžka je předchůdce kola tak to je snad oukej. A slibuju že nebudu otravovat kecama typu "odhoďte řetězy" a tak . . . 40 kiláků po okolí, nejhnusnější je když takhle jeden dojede pod kopec kde je trasa pojmenována "rokle" nicméně stálo to za to za odměnu do lázní . . . na kolonádu, doplnit pití u pramenestará plovárna, torza převlékacích kabinek u řekya jeden větrný mlýn, jak v holandsku skoro . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky