Klabrdon Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Servisně zdatní borci poradte prosím.... zadní kolo mam na přepletení, tak jsem nahodil náhradní blbě mi to řadí :-) Normalně bych se stavil v servisu, ale zejtra jedem s kolegama po práci na vyjížďku a nestíhám to....přehazovačka shimano 105 5800...neřadí mi to největší pastorek vzadu a vzhledem k zejtřejšímu profilu ho budu určitě potřebovat :-) Díky- ideálně nějakej návod pro blbý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Doraz přehazovačky se štěluje těma dvěma malinkýma šroubkama na ní, mrkni na youtube na video, podle toho to dáš, stačí křížovej šroubovák. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Tak doraz pořešenehjm :-) Na velkou i na malou v pohodě, jen mi prostřední pastorky chrastěj a podle toho že mi jde řazení trochu ztuha bych tipnul, že jsem rozšteloval i ten točící šroubek na napnutí lanka :-) Jen ted nevim kam s nim mám točit protože už jsem z toho blbej :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 (upraveno) Za předpokladu že nemixuješ 11 kolečko s 10ti kolečkem, tak ten šroubek na napnutí lanka jepopis hezky tady http://docplayer.cz/19990862-Prehazovacka-campagnolo-10s-a-11s-montaz-serizeni-udrzba.html - je to sice pro manuál pro campu, ale princip je stejný, akorát ty šroubky jsou na 105 vzadu edit - oprava odkazu Upraveno 19. července 2017 uživatelem tommas4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ace84 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Ahoj, mohu místní bikery požádat o radu skrz toto kolo? Rád bych si koupil kolo pro kondiční jízdy. 10-15 km denně. Potřebuji se víc hýbat a kousek od domu máme les a rokli, kde by se dalo kolo na mírný offroad využít. Na silnice se mi nechce. Bohužel se vyznám v bajcích jen těch s motorem a vždy když jsem slyšel pumpičkáře řešit takové detaily, které jsem u motorky nikdy ani neslyšel, přišlo mě to malicherné. Teď vidím, že sehnat kolo s kvalitními komponenty není jen tak. Jo a mám 190 cm a přes 100 kg. tzn. velikost rámu 21,5" nebo 23" https://www.mall.cz/horska-kola/rockmachine-29er-torrent-70-blackredblue-2017-19 díky za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zde Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Rakousko - Leogang a okolíMusím konstatovat, že jsme jediní, kdo nemá elektrokolo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Super :-) Ty elektrokola jsou mor, začalo to slibně pro důchodce a zdravotně postižené, dnes na tom lítají dvacetiletý kluci.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Bohužel je to velkej byznys, kolo za kilo by si nikdo nekoupil, ale dát kilo za ebike nemá spousta lidí problém. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 (upraveno) Tak jsem se dočkal, kolem 18:30 telefon od UPS, jestli budu za hodinu, max. hodinu a půl doma, že mi vezou balík.Před 20:00 jsem balík převzal a před 21:00 jsem samou natěšeností vyjel na první jízdu. Něco kolem 13km, ale začínala tma tak jsem byl rád, že už jedu zpět.Dovolím si dát 3 fotky, blbý, ale konečně. Doufám, že se někdy budu moct bez ostudy připojit k chronobike výletu. Upraveno 19. července 2017 uživatelem Z. Paul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Palce nahoru, oba :-) Krásný kolo, už se těším na denní fotky.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Ahoj, mohu místní bikery požádat o radu skrz toto kolo? Rád bych si koupil kolo pro kondiční jízdy. 10-15 km denně. Potřebuji se víc hýbat a kousek od domu máme les a rokli, kde by se dalo kolo na mírný offroad využít. Na silnice se mi nechce. Bohužel se vyznám v bajcích jen těch s motorem a vždy když jsem slyšel pumpičkáře řešit takové detaily, které jsem u motorky nikdy ani neslyšel, přišlo mě to malicherné. Teď vidím, že sehnat kolo s kvalitními komponenty není jen tak. Jo a mám 190 cm a přes 100 kg. tzn. velikost rámu 21,5" nebo 23" https://www.mall.cz/horska-kola/rockmachine-29er-torrent-70-blackredblue-2017-19 díky za rady.Řekl bych, že za 30k se dá koupit něco lepšího, třeba 2016 modely nebo si nechat něco poskládat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Z.Paul super bajk, těším se na další foto. Jo, tak bych se pridal na chronobajk vejlet. Když oni to vše dělají 500km ode mne asi schvalne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Palce nahoru, oba :-) Krásný kolo, už se těším na denní fotky.... Z.Paul super bajk, těším se na další foto. Jo, tak bych se pridal na chronobajk vejlet. Když oni to vše dělají 500km ode mne asi schvalne...Díky moc chlapi, mam radost jak malé mimino a rohlík na hubě Já si myslim, že jsem taky ode všech přes celou republiku, tak uvidíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 Ahoj, mohu místní bikery požádat o radu skrz toto kolo? Rád bych si koupil kolo pro kondiční jízdy. 10-15 km denně. Potřebuji se víc hýbat a kousek od domu máme les a rokli, kde by se dalo kolo na mírný offroad využít. Na silnice se mi nechce. Bohužel se vyznám v bajcích jen těch s motorem a vždy když jsem slyšel pumpičkáře řešit takové detaily, které jsem u motorky nikdy ani neslyšel, přišlo mě to malicherné. Teď vidím, že sehnat kolo s kvalitními komponenty není jen tak. Jo a mám 190 cm a přes 100 kg. tzn. velikost rámu 21,5" nebo 23" https://www.mall.cz/horska-kola/rockmachine-29er-torrent-70-blackredblue-2017-19 díky za rady.Ahoj, tohle kolo asi ujde, na vyjizdky o kterych pises je dostacujici. Cim vic veci osazeni XT/SLX tim pro tebe lepsi. Urcite doporucuju omrknout vic cykloshopu nez bezny eshopy. A pokud nepotrebujes mit nejnovejsi model tak se poohlidni po lonskych a starsich kolech - za stejnou cenu si muzes prijit na daleko lip osazeny kolo, pripadne za stejne osazeny das min zlataku. Nevim odkud ses, ale stopro si zajdi do nakyho cyklo obchodu kolo osedlat a aspon mirne projet.V tehle cene doporucuju kola Kellys (29er rada je Gate 30 nebo 50), GT Zaskar Comp tusim, pak treba Felt Nine 30. Ergonomie podobnych kol muze byt celkem ruzna, me to GTcko treba vubec nesedlo, ale vetsimu jezdcovi jako ty by mozna pasovalo. Pells matakyslusny kola za dobrou cenu, ale to osazeni je vurcite cenove kategorii vesmes podobny Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Happy88 Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 2 Z.Paul: paradni kousek a ten predni blatnik velka stylovka Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 19. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2017 2 Z.Paul: paradni kousek a ten predni blatnik velka stylovka Odesláno z mého SHIELD Tablet K1 pomocí TapatalkBlatník je obyč za 3 kilča, a jestli se směješ tak no co k tomu říct Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brumko Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Hodne starý model pre drahú polovičku za fľašu chlastu od kamoša. Myslím, že si s ním ešte nejakú parádu užije. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 Tak jsem se dočkal, kolem 18:30 telefon od UPS, jestli budu za hodinu, max. hodinu a půl doma, že mi vezou balík.Před 20:00 jsem balík převzal a před 21:00 jsem samou natěšeností vyjel na první jízdu. Něco kolem 13km, ale začínala tma tak jsem byl rád, že už jedu zpět.Dovolím si dát 3 fotky, blbý, ale konečně. Doufám, že se někdy budu moct bez ostudy připojit k chronobike výletu.gratulace a ať slouží k velké spokojenosti ten hasičák pod sedlem to je lepení na defekt?prvně jsem myslel že tam máš bidon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 gratulace a ať slouží k velké spokojenosti ten hasičák pod sedlem to je lepení na defekt?prvně jsem myslel že tam máš bidonJojo má to být pěna na nouzový dojetí (jako u auta asi). nevím co je bidon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2017 bidon je flaška na pití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky