tommas4 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 už to leze od Vídně,tak ještě počkej radějiVyhnul jsem se a nezmoknul. Blatníky nevozím. Ani nechci. Pěkný trhnutí to bylo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Tak jsem v práci otevřel bednu a z ní vyskočilo šest nasraných pětimetrových železných lan a málem mě to zabilo, tak jsem radši vypadnul, zítra spočítám škody :-) A je to velká paráda, teplíčko :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jak jsem se na cestu domu netěšil, tak to byla paráda. Zadek po 4 minutách přestal tlačit takže tomu sedlu dám minimálně šanci. Kolečko fičelo nádherně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Prdel si zvykne, ale přehodnotil bych ty tvoje šlapky co koukám, za nějaké vostré platformy ;-) Ale proti gustu...kolo dva dny doma a my už do tebe takhle viď :-) Promiň ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 To jsou ale spd na kterych se da i v normal botech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ty slapky fakt vymen, bud spd nebo placky, todle je hruza. Ja vim, jsme hnusny :)A uz tomu kolu taky ukaz teren a trosku ho zadelej, dyt se na to uplne klepe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 (upraveno) Já si nechám šlapky které mi vyhovují což po zkušenosti jsou tyhle. Mám rád že když vyjíždím do křižovatky a nechytnu se hned do zámku tak můžu šlapat - zrovna na cestě do práce před Slavkovem musím na skok na hlavní a vyjíždím tam ještě do kopce. Jen přikoupím platformy na výměnu když pojedu někam na horší terén Edit - oprava překlepů z mobilu Upraveno 10. srpna 2017 uživatelem exBURN Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jo, dobre delas. Platformy jsou pro ridery! Spravne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 To jsou ale spd na kterych se da i v normal botech Nejsou to ty od Authoru ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ciwe to je sekta tady našinec vyvalí poslední love za super kolo, ještě přestřelí o desítku rozpočet a už to do něj sypete. Vyštípej ochranej plast, dej novy sedlo, výměn šlapky . . . Následovat bude - jinej přestavec, dále batoh s pitím, cyklocompúter Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Vyhod ty slapky. V botech muzes jezdit i na spd. Já jezdím v zabkach i na slehacich. Všechno se. Tohle je paskvil... taky si musim rejpnout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Dostihla mě módní policie koukám :-D Ne fakt nebudu vyhazovat něco do mi sedí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Před a po :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Z. Paul Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Dostihla mě módní policie koukám :-D Ne fakt nebudu vyhazovat něco do mi sedíHlavně ze nemáš pro kolo tu nejvíc nejhorší barvu. To už bys tu nebyl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Před a po :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí TapatalkKonečně si taky urval nějaký pivo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pavel23 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Kolo máš hezký, hlavně hodně kilometrů. A pedály si nech ty co ti vyhovují. ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Martine,máme stejny Ghost bidony ty jo, když vidím ten ostravar, tak bych si dal 115` nebo černou barboru; ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Jsem byl vod nedele hodnej tak nam dnes opustak.... Pěkný YT to se tady moc nevidí, to je Jeffsy? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 10. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. srpna 2017 Ondro, Martas udelal fotku jak byl na pive s kamosem, everim, ze ho vypil?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky