Gustaf Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Já mám teď Swaby predelany na bezduse a drží parádně. Už několik svihu bez defektu.... Ťuk ťuk ťuk :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 (upraveno) Vcerejsi silnicni vyrazka Upraveno 5. září 2017 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 5. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. září 2017 Kam dat na servis Rs monarch rt3? Co to stojí? A neoplati se koupit treba jiny tlumic? Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Rockshox dělá Švec, stejně jako Fox. Tlumak od foxu cca 1500kc, rs bude levnější si myslim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 Pánové, jezdíte někdo na Šumavě? Jedem teď s důchodcema o víkendu do Srní, asi to budou hlavně asfalt cyklostezky, ale rád bych taky vypadl na hoďku, dvě někam do terénu.. leč nevím, jak moc se tam vlastně může normálně po turistickejch trasách třeba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moty Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 2 lion obrat se na Jiří Karfík BBS. FOX, STEVENS & CATLIKE brand manager CYKLOŠVEC s.r.o. Černokostelecká 1168/90 100 00 Praha 10 provozovna (delivery adress): U Hřebčince 2509 397 01 Písek tel. 382 206 440 mobil. 733 583 662 www.cyklosvec.cz Velkým obloukem se vyhni Slavíčkovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. září 2017 2 lion obrat se na Jiří Karfík BBS.FOX, STEVENS & CATLIKE brand manager CYKLOŠVEC s.r.o.Černokostelecká 1168/90100 00 Praha 10provozovna (delivery adress):U Hřebčince 2509397 01 Písektel. 382 206 440mobil. 733 583 662www.cyklosvec.cz Velkým obloukem se vyhni Slavíčkovi :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Tohle mi dnes udělalo radost....skvělý obchod a fantastické doručení až do domu https://www.proficyklodresy.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Dneska jsem si dal asi nejhezci traily co mam v okoli. Skaly, spousta brodu, kanon reky, krasny lesy a na zaver fantasticka frankfurtska a vypecky se spenatem a br.knedlikem. Vsechno sedlo perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 M10 : pekny! Ja shodou okolnosti dnes taky utracel. O vikendu se jedu jeste spustit z kopce, tak jsem si na zaver sezony udelal radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Dneska jsem si dal asi nejhezci traily co mam v okoli. Skaly, spousta brodu, kanon reky, krasny lesy a na zaver fantasticka frankfurtska a vypecky se spenatem a br.knedlikem. Vsechno sedlo perfektne Krása. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Varjag, Tvuj outfit se me libi, kam jedes radit? Diky Ondro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 M10 : pekny! Ja shodou okolnosti dnes taky utracel. O vikendu se jedu jeste spustit z kopce, tak jsem si na zaver sezony udelal radost :-)Robocop. ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Na Šumavu, na Špičák :-) Tam jsou asi nejlepsi DH trate u nas ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Honzíku super :-) Varjag tak si to pořádně užij a pozdravuj na pády Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vaba Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Pánové, jezdíte někdo na Šumavě? Jedem teď s důchodcema o víkendu do Srní, asi to budou hlavně asfalt cyklostezky, ale rád bych taky vypadl na hoďku, dvě někam do terénu.. leč nevím, jak moc se tam vlastně může normálně po turistickejch trasách třeba? Všude , kde jdou pěší, můžeš na kole. u Srní není ještě I.zóna, takže i po lesních cestách , bez značení. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 7. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. září 2017 Dnes večer cestou z práce domu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
biknik Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Landštejn dnešní ranní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 To jsou krasny rana. 3C, mlha, po chvilce se to vybere, otepli, slunicko. V lese neni uplne sucho, takze trailiky jsou super. Prichazi podzim tak je na co koukat. Ja to zeru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 8. září 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2017 Podzim pomalu, ale jistě přichází. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky