tommas4 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Ve Velu psali, že cyklistovi má být při vyjetí mírná zima. Mě byla mírně kurewská zima Kdepak, to mám na žebírka.Ahá, to chce rozjezdit a rozhýbat. . .
African Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Já sem po poslední vyjížďce dopad takhle.Spíš nás zajímá jak dopadlo kolo a hodinky...:-)
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 (upraveno) Kolo OK, hodinky jen spona, brejle KO, naražený žebra. Šest piv a čtyři malý tajtrdlíci přitom jen. Upraveno 19. září 2017 uživatelem Zmizík
Micey Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 ..hodinky jen spona..Doufám, žes měl MM. Že by to jako bylo k něčemu dobrý..
Mira188 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Kolo OK, hodinky jen spona, brejle KO, naražený žebra. Šest piv a čtyři malý tajtrdlíci přitom jen.Jak to ze ti v takovym tekutym svetru byla jeste kosa? Mira Tapatalk
tommas4 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Jak to ze ti v takovym tekutym svetru byla jeste kosa? Mira TapatalkKosa byla mě, Zmizík si doyebal žebra a brejle hezky v teple.
Návštěvník Zmizík Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Kosa byla mě, Zmizík si doyebal žebra a brejle hezky v teple.No zima mně teda nebyla.
tommas4 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Chápu, 3. pád, nemám tady autocorrect, jsem vinen.V každém případě si jdi podat s Karlosem ruce
roura74 Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 To byl zase vichr a ještě jsem stihnul i zmoknout. Ale jinak super 71km.
kupko Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 Práveže nič, iba jazdil ako debil na 8-čke a toto je výsledok, asi na 6-tich miestach. Zajtra pojde na reklamačku, dúfam že uspejem.Držim palce ale reklamace nevim nevim :-( vypada to na prepnute draty.
Gustaf Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 taky mě to nedalo a dnes v podvečer jsem vyrazil. Zmoknul jsem a užil se pravé bahenní lázně. Ale bylo to super... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
hator Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Byl jsem se project na jednom mistnim zavode a az ted jsem si vsiml zajimave cyklo staje . Ze by někdo mistni? Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Moty Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Včera v podvečer s dcerou na Ducharske projizdceI sme neco cestou našli
bocko Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 to kupko : macher v kramu vravi ze by som mal schudnut Ale vyreklamuje, ze nieje problem.
Z. Paul Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Mam problém s přehazovačkou. Situace (píšu jak kretén, omlouvám se):- jedu na velkým disku vpředu (těžší) a přehazuju si vzadu tak normálně, tzn. nejtěžší, druhý nejtěžší, třetí nejtěžší apod ... většinu na tohle přední větší ozubený kolo neřadím horní třetinu převodů (někde jsem to slyšel, nevim), ale dneska na to přišla náhodně řada tak jsem přehodil na třetí nejlehčí vzadu, pak druhý ... jenže při jízdě se mi tyto dva přehazovali pak sami bez mého přičinění - jako by si ramínko nemohlo vybrat co chce. Nevim jak to jinak popsat, snad je to srozumitelný. Když z kola slezu, hodim kolama nahoru a řadim tak vše cajk, takže to takhle je jen při zatížení. Nějaká rada? Že bych někde s ramínkem mrdnul nevim, viditelně je vše ok. Ale stát se to samozřejmě mohlo, ikdyž si toho nejsem vědom.Nedávno jsem promazával řetěz, je možný že jsem třeba omylem stříknul někam kam se nemá a způsobil toto?Fakt mne nic nenapadá.
kupko Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 to kupko : macher v kramu vravi ze by som mal schudnut Ale vyreklamuje, ze nieje problem.:-) Neni problem vsechno se zaridi :-)
Lion Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Z.Paul: ja bych to asi neresil, mas velke krizeni retezu a pri zatezi ti preskoci
Doporučené příspěvky