Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Kolo OK, hodinky jen spona, brejle KO, naražený žebra. Šest piv a čtyři malý tajtrdlíci přitom jen.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

Kolo OK, hodinky jen spona, brejle KO, naražený žebra. Šest piv a čtyři malý tajtrdlíci přitom jen.

Jak to ze ti v takovym tekutym svetru byla jeste kosa?

Mira Tapatalk

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Kosa byla mě, Zmizík si doyebal žebra a brejle hezky v teple.

No zima mně teda nebyla.

Odesláno

Práveže nič, iba jazdil ako debil na 8-čke a toto je výsledok, asi na 6-tich miestach. Zajtra pojde na reklamačku, dúfam že uspejem.

Držim palce ale reklamace nevim nevim :-( vypada to na prepnute draty.

Odesláno

taky mě to nedalo a dnes v podvečer jsem vyrazil. Zmoknul jsem a užil se pravé bahenní lázně. Ale bylo to super...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Mam problém s přehazovačkou. Situace (píšu jak kretén, omlouvám se):

- jedu na velkým disku vpředu (těžší) a přehazuju si vzadu tak normálně, tzn. nejtěžší, druhý nejtěžší, třetí nejtěžší apod ... většinu na tohle přední větší ozubený kolo neřadím horní třetinu převodů (někde jsem to slyšel, nevim), ale dneska na to přišla náhodně řada tak jsem přehodil na třetí nejlehčí vzadu, pak druhý ... jenže při jízdě se mi tyto dva přehazovali pak sami bez mého přičinění - jako by si ramínko nemohlo vybrat co chce. Nevim jak to jinak popsat, snad je to srozumitelný. Když z kola slezu, hodim kolama nahoru a řadim tak vše cajk, takže to takhle je jen při zatížení. Nějaká rada?

Že bych někde s ramínkem mrdnul nevim, viditelně je vše ok. Ale stát se to samozřejmě mohlo, ikdyž si toho nejsem vědom.

Nedávno jsem promazával řetěz, je možný že jsem třeba omylem stříknul někam kam se nemá a způsobil toto?

Fakt mne nic nenapadá. :( 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...