Paw Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Jo, dneska to jezdilo, takhle brzo po Novým roce jsem ještě v životě nevyjel BTW sezona za rohem, nemáte někdo tip, kde koupit nějaký pěkný dresy? Žádnýmu týmu nefandím, pivovarský dresy mě taky nelákaj, takže výběr nic moc. Sháním něco barevnýho, klidně geometrický vzory, minimum nápisů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Kuciii, sem na kralicaku, kdo přijede bajkovat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 6. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. ledna 2018 Máš s sebou bajka? Tam to bude tak na sněžnice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sedlin Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Jo, dneska to jezdilo, takhle brzo po Novým roce jsem ještě v životě nevyjel BTW sezona za rohem, nemáte někdo tip, kde koupit nějaký pěkný dresy? Žádnýmu týmu nefandím, pivovarský dresy mě taky nelákaj, takže výběr nic moc. Sháním něco barevnýho, klidně geometrický vzory, minimum nápisů.http://drunkcyclist.com/tady jsou dobry .-) pod kuňkou budeš na tutáč jeden z mála Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Jsem pro hromadnou objednávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rekib1 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Ahoj, horské s pevnou vidlicí a například s plášti Race King od Continental je rychlé i na asfaltu, nevím jak si na tom výkonostně, ale já například s 1krát11 jsem spokojen mám kazetu 10-42..s převodníkem 32..ale pokud bys měl větší prudké kopce stačit ti to nebude, to říkám na rovinu..volba 2krát 11 taky není špatná, ale já už bych do toho nešel.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Máš s sebou bajka? Tam to bude tak na sněžnice.nemám... Vzal jsem lyže, abych mohl učit dceru. Sám se možná trhnu někdy na večerní lyžování ale tady dole pod sviní horou je to bez sněhu. A láká mi to na bajka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 nemám... Vzal jsem lyže, abych mohl učit dceru. Sám se možná trhnu někdy na večerní lyžování ale tady dole pod sviní horou je to bez sněhu. A láká mi to na bajka Počasí vám moc nevyšlo. Zajeďte nahoru na Hedeč ke Kačence na oběd. Dělají skvělej rumpsteak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Zkusím to hodit do placu. Ještě bych chtěl do pivovaru Holba, testnou nějaký pivka. No a dát výlet na dlouhý stráně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) Az se jaro zepta... Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Tacx? Nápodobně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Az se jaro zepta...Počkej, vždyť tento víkend bylo jak na jaře ... já jsem zvládl každý den krásný kilčo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Tacx? Nápodobně jj, taxc... moje nejmilejsi tortura:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 Počkej, vždyť tento víkend bylo jak na jaře ... já jsem zvládl každý den krásný kilčo jarku, ty ses legenda. Mne se nechtelo mit kolo:-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 7. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. ledna 2018 (upraveno) jarku, ty ses legenda. Mne se nechtelo mit kolo:-))Však já ho nemyl ... ptal jsem se jestli umýt chce ... a nic, mlčení. No tak čeká připravené na další švih Upraveno 7. ledna 2018 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. ledna 2018 (upraveno) Dalsi vecer... Upraveno 8. ledna 2018 uživatelem Kid_A Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Tak je doma. Machr index nic moc, ale to mi nevadi vybava dostacujici a na to domaci jezdeni ideal. Diky vsem zucastnenym za rady pokec atd. Jsem spokokeny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Tak ať slouži a dělá radost :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 12. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. ledna 2018 Ať slouží Kupko... Tak sem rozhodl, když novej bajk, tak ultimatni, ale pssst Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
blam Odesláno 13. ledna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2018 Diky moc chlapi. Funguje jak ma a to je hlavni. Prvnich 40km za mnou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky