Lion Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Můžete mi polopate vysvetlit rozměr 700x50c? Asi sem našel, že to je 28x1,95? Přemýšlím, že bych koupil něco takového Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 (upraveno) 700 je průměr kola v milimetrech50 je šíře pneumatiky v milimetrech převod na palce - strejda google edit - doplním že dříve byl rozměr 700 vyhrazen prakticky pouze pro silničky, pak treková kola,ale posledních deset let s nástupem trekingu / cross / hybrid kol s 26 / 27,5 / 29a taky fitness kol, gravel kol atd. už prostě je těžko rozlišit jednotlivé kategorie jakodříve = výrobci dělají kola dle svého gusta nikoli dle univerzální poučky horák 26,treking a silnice 700 atd . . . jo a to tvoje je de facto 27,5 x 1,95 Upraveno 21. května 2018 uživatelem Tom4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Dneska jsem se v servise dozvedel, ze repase brainu na misto ocekavanych 3-4dnu bude 3 tydny protoze se musi odeslat do Holandska. Uz ted me svrbi nohy :-( to je pech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Dneska jsem se v servise dozvedel, ze repase brainu na misto ocekavanych 3-4dnu bude 3 tydny protoze se musi odeslat do Holandska. Uz ted me svrbi nohy :-( to je pechTy termíny jsou v sezóně super. Taky bych měl poslat ke Švecovi od Foxe tlumič, vidli i sedlovku na kontrolu po 125 hodinách, ale to bych posílal 3x v roce. Dohromady bych přišel tak o 6 týdnů ježdění. A to kašlu. Nechám to až na konec sezóny, pokud se teda něco neposere. Jinak dneska pohodových 83 km s finálním pivkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Ja musel, zadni tlumic byl KO jsem peroval jak ?péro? i na rovince. No nic vytahnu favorita :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Wow, jsem dostal slinu na Guinnessa, to mi nedělej :-) Jinak těch 125 hodin, to je zase co za blbost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 to je blbost od Švece..srát na ty pravidelný servisy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 To se Švecem nemá nic společnýho. Má to tak Fox celosvětově napsaný pro modely 2018. Švec to jen přebírá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 já vim...ale švec na tom má založenej byznis :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 Bodejť by ne, když je dovozce a autorizák Foxe a jiných značek pro ČR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 21. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. května 2018 To se Švecem nemá nic společnýho. Má to tak Fox celosvětově napsaný pro modely 2018. Švec to jen přebírá.Teď na to koukám jak jelen, před tím byl rok a já bych dal přednost najetým km. Aspoň ze tam dali hvězdičku s upozorněním a dal bych ještě dvě, pokud jezdíš pouze po asfaltce pro rohlíky do Penny nechceme tě tady v servisu vidět nikdy :-) *For those who ride lift-accessed DH, Park, or Extreme Freeride or in extremely wet/muddy or dry/dusty environmental conditions where trail debris is sprayed onto the fork or shock while on the trail, FOX encourages riders to perform maintenance earlier than recommended above as needed. If you hear, see, or feel something unusual, stop riding immediately and contact a FOX Authorized Service Center for proper servicing. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lobber Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Bobe, dovolím si vstoupit do diskuze... zkus se kouknout na polohu nohou, jestli jí má správně propnutou. Něco podobného sem ze začátku řešil. Taky mě bralo po delším švihu p. koleno... Pak sem laboroval se sedlem a zjistil sem, že ho mám níž a *tahám* to kolenem... Po vytažení a správném propinání nohy vše zmizelo... Ale jak píše Spin, takto je těžké radit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bocko Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Podobny problem som mal minuly rok s kolenom. Po niekolkych km neznesitelna bolest. Zacal som "zrat" alavis, po mesiaci vsetko vyriesene. Vcera sa bolest pomaly akoby vracala...skusim polaborovat aj ja s tym sedlom. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Ja si rikam jestli nejak spatne nenataci nohu, protoze ma pravou vzdy uspinenou od retezu, snad to naslapy trosku poresi. S vyskou laborujeme uz par dni Dnes jde k doktorovi tak uvidime, taky tam muze mit nejakej problem, i kdyz to ze se to projevuje jen na kole naznacuje ze to bude tim nastavenim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Bobe,pravá noha špinavá od řetězu je vcelku běžná věc u hodně žen.Chtělo by to polaborovat s nastavením posezu,vejška,sedlo atd.Problém může být i v zátěži,jednou za týden 60km není zase tak málo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 jo to mas pravdu, pretahli jsme to, chteli jsme jet tak 50, zacalo ji to bolet uz cca po 30 km, holt zvolnime Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 ideální by bylo zkontrolovat posez,donastavit a pak postupně s rozjezděností zkoušet navyšovat km,jak si tělo,nohy zvyknou bude třeba po problémuJo a taky jezdit lehčí převody Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
papen Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Epic v servise, tak jsem konečně vytáhl loni upraveného favorita. Zatím dobré :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bob Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Spinesank: To ji rikam porad :-)) Ono si to sedne, diky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
varjag Odesláno 22. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. května 2018 Presne, v tom to nebude, vetsina zenskych ma nohy pri slapani trochu do X a tudiz osmirovanou nohu. Asi to souvisi s nejakym podvedomym cudnym tlacenim kolen k sobe. Nebo jim tam jen proste neprekazi koule:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky