Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Na kouli mám držák od firmy Wjenzek (http://www.wjenzek.com/cs-cz/nosice-kol-alfa-plus-2). Funguje dobře, nezkoušel jsem to teda zatím v nějakým silným dešti, ale co jsem tak projížděl přeháňkou, tak kola byly překvapivě v pohodě. Jinak se dá sehnat plachta na kola, k vidění bejvá na obytnejch autech, ale pak bych nechtěl vidět tu spotřebu :) (a výhled dozadu taky nic moc).

BTW kouli jsem volil proto, že se bojím, že bych kola na střeše někde očesal (garáže, stromy, ...)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja mel jak ten stojan na kouli, ale na jinym aute a bylo to fajn, hlavne ze v klidu vlezes do kufru a snadny nalozeni atd, je fakt ze asi pri desti, se kola zaflakaj, ale kolikrat se ti to za sezonu stane zejo. No a na ty zadni dvere teda nikdo nic koukam;-) tak asi vezmu tuhle americkou chobotnici, vypada to vychytane. https://www.saris.com/product/superbones3

Znate to nekdo?

Odkaz ke komentáři

Ja mel jak ten stojan na kouli, ale na jinym aute a bylo to fajn, hlavne ze v klidu vlezes do kufru a snadny nalozeni atd, je fakt ze asi pri desti, se kola zaflakaj, ale kolikrat se ti to za sezonu stane zejo. No a na ty zadni dvere teda nikdo nic koukam;-) tak asi vezmu tuhle americkou chobotnici, vypada to vychytane. https://www.saris.com/product/superbones3

Znate to nekdo?

Já bych s tímhle systémem byl asi opatrnej. Tři kola už budou pěkná páka, navíc zátěž prouděním vzduchu, vibrace atd. Zadní dveře dostanou, dle mého, docela zabrat.

Odkaz ke komentáři

taky mám toho Wjenceka a sem spokojenej, za 8k na 4 kola, je to bytelný, takže myslím, že i nějakej náraz by to vydrželo.

Nicméně se musím pochlubit, dal sem svoje první kilčo a překvapivě to šlo docela dobře:-)

post-20025-0-03126100-1529313361_thumb.jpg

post-20025-0-11640400-1529313369_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Ja verim ze vjenecek je oka, ale to je na KOULI, tu nemam a porizovat na tohle auto nebudu, proto hledam reseni na paty dvere;-)

Kazdopadne ke kilku gratulace, to bylo na silnici bo mtb? Ja dal 80 na mtb o vikendu a druhej den celkem destroy;-(..

Odkaz ke komentáři

silnice, právě, že sem loni dal přes 50km na MTB a byl sem taky KO, i když sem na silnici nastoupal relativně dost tak sem fakt v klidu, včera večer ještě naprotočení cca 38km a jen chvíli sem na začátku cejtil stehna, jinak dobrý, mám radost

Hele ten držák na 5 dveře moc nedoporučujou, no. budeš to mít docela blbý, střechu nechceš?

Odkaz ke komentáři

No ja si rikal, ze 100 na mtb je jako mega ulet;-) na tej silnicce to asi utika mnohem rychleji, coz je jasny, ale zase to odnasej krute zada nee? Ja sem jako myslel ze po ty sobote se v nedeli jen tak trochu projedu, ale neslo to, nohy bolely i pri plavani;-)

Drzak na strechu mam, ale uz me to neba davat nahoru porad a jeste mame suv, takze vysoky.. no nak to vymyslim, nebo pockam a na novy auto dam tu kouli.

Odkaz ke komentáři

záda sem občas cejtil, ale střídal sem držení, takže to bylo docela v pohodě

střešní na SUV je pomalu na schůdky, navíc, když tam rveš horáka, aspoň to máš v karbonu, tak to není tak strašný

Odkaz ke komentáři

No ja si rikal, ze 100 na mtb je jako mega ulet;-)

Není, v sobotu jsem dal na mtb 70 km po Vysočině a byl jsem fit natolik, že jsem si na neděli naplánoval 63 km...

z plánu sice sešlo, po karambolu na 22. km jsem nakonec jel jen 47 km

ale dovedu si představit 100 km na mtb

Upraveno uživatelem Duke650
Odkaz ke komentáři

záda sem občas cejtil, ale střídal sem držení, takže to bylo docela v pohoděstřešní na SUV je pomalu na schůdky, navíc, když tam rveš horáka, aspoň to máš v karbonu, tak to není tak strašný

Presne- rve se to tam tezko tak vysoko, nebo spis uz me to otravuje a taky pri rychlejsi jizde se to mele, auto vic zere, atd proste che to zmenu. Uz sem se kousnul a to pak uz nejde zmenit;-) nastesti to nejsou drahy hodinky, ale drzak na kolo;-)

Tu silnicku zvazuju cim dal vic, asi si to na tejden vyzkousim a uvidime, ale zase casu neni tolik a kdybych se vzdy mel jeste rozhodovat jestli mtb nebo road to by asi taky nebylo lehky;-)

Odkaz ke komentáři

S kamarádem po asfaltu 2x 140km - já na trekingovým kole, on na 29" horským. Jednou to bylo v polabský rovině, podruhý HK - Žamberk a zpět. Jel teda v háku, ale zase absolutně netrénovanej a dali jsme to ve velice rozumným času. Takže to jde, ale chce to dobrou morálku ;).

Místo silnice můžu doporučit štěrkolet :), pokud nebydlíš v podhůří a nejezdíš přes kořeny, tak to projede všude a na silnici to pěkně upaluje.

Upraveno uživatelem Paw
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...